Şimdi Ara

Tarifelere zam gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Turkcell yine şaşırtmadı yeni yılda tarifelere zam yapmış. Platinum kullanıcısıyım bu ay taahüdüm bitiyordu yenileyeyim falan derken ilk önce 89 lira yaptıkları tarife 95 lira olmuş.
    3 gb lık yeni turbo tarife 40 liradan 50 liraya çıkmış.
    Ocak 19 da taahüdüm bitiyorç o tarihten önce numaramı taşırsam ceza ödermiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahhüdün son ayında herhangi bir gün taşırsan sadece o ayın faturasını ödersin...

• turkcell eski turkcell olmaya basladi fakir gelmesin diyor varsa paran varsa gel kullan yoksa uzak dur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Çevremdekilerin çoğu taşımaya başladı numaralarını. Gerçekten çok pahalı olmaya başladı artık tarifeleri. Tamam en iyi çekim bunlarda ama ne bileyim,insan kullanacak bu tarifeleri hayvan gibi şaapıyolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şikayet kaydı oluşturun faturalı 3 gb a geçmek istediğinizi aksi halde vodafone yeni müşteri kampanyasından yararlanacağınızı belirtin. 30 tl paket ücreti

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-3gb-plus-paket
  • Turkcell hat taşıma blöf ü yemiyor adamların umrunda değil bizde fiyat bu gidersen git diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed Zam Yapmış.!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim pakete %14,2 zam geldi.

Hangi gün asgari ücret açıklaması yapılacağı gün öğlen saat 13 gibi..

Akşam asgari ücret açıklandı. %14.2

Göklerden gelen bir y..... var.

Ne yapsanız boş.

Dibini yaşıyacak bu halk

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

turkcell eski turkcell olmaya basladi fakir gelmesin diyor varsa paran varsa gel kullan yoksa uzak dur

Bunların Müslüm Baba' nın "yakarsa dünyayı garipler yakar" sözünden haberleri yok galiba

• Şaşırtmadı. Turkcell eskiden de kazıktı yine kazık, fark etmiyor. Çekim konusunda büyük sorunlar yaşamıyorsanız alternatiflere mutlaka bir göz atın.

• Hocam ben türkcell bayisiyim türkcell bütün paketlere zam yaptı burdan müşteri kaybı yaşamaya başladık kontörden 1-2 tl para kazanıyorduk zamla birlikte minimum seviyeye indirdiler son olarakta mart ayında bütün bayilerden bayilik ücreti adında geri ödemesiz 30 bin tl alıcaklar yani türkcell 2018 de en büyük kazığı kendi bayilerine atıcak yapacak bişey yok işinize gelirse diyo

• Ben bu işi anlamıyorum. Rakiplerin senin verdiklerinin yarı fiyatına tarife veriyor. Onların fiyatına yakın bir fiyatlandırma yapsa mevcut tarifelerine, piyasayı süpürür gider. Ama bunlar sanki bilerek yapılıyormuş gibi müşteri kaçırmak için uğraşıyorlar.

Yaklaşık 20 yıldır Turkcell kullanıcısıyım arada Vodafone ve Avea kullandım kısa süre ama mecburende olsa artık bütçemi düşünerek hareket etmek zorundayım.

• Turkcell in yıllara göre abone sayısı düşüşte diğer operatörlerde sürekli yükseliş var

Tarifelere zam gelmiş

Vodafone abone sayısı şuan 23.2 milyon

Kaynak:http://m.milliyet.com.tr/vodafone-2018-de-de-turkiye-de-sirkethaberleri-2579289/

Diğerlerinin güncel abone sayısını bulamadım

• secooo kullanıcısına yanıt
    Böyle bir fiyatlandırma yapamaz çünkü rekabet kurumu izin vermiyor...

• turkcell superonline da 70 liraya aldığım internet hizmeti 90 liraya çıkartılmış. neden bu kadar bir artış var dediğimde de kotanız 75 den 100 e çıkartıldığı için diyor. 25 gb 20 lira ne güzel hizmet. turktelekom'a geri döneceğiz artık napalım
  • Vosafone red hem daha ucuz hem daha guzel bence sınırsız paetleri

• charsaf21 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam. Turkcell'e rekabet kurumumu bu fiyatları yapacaksın diyor.
  • Turkcell kullanmayı 5 sene önce bıraktım iyiki bırakmışım Vodafone da hiç çekmeme sorunuda yaşamadım

• Ülkenin yarısı türkcell kullanıyor. Adamlar da nasılsa kullanıyolar diye umursamıyor. Ben olsam daha da pahalı yaparım. Diğer operatörler kullanıcı sayısı olarak yanaşmıyor bile diye.

• Vodafone un interneti berbat.
    Telekom dayım 1 haftadır. Şehir dışına 5 km gittim hat gitti. Turkcell full çekiyordu :)
    Müşteri hizmetlerini aradım telekom un öküzün teki çıktı.

Kalite para ile satın alınıyor arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.