AİHM (Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi) denilen ikiyüzlü insancıklar güruhu geçen aylarda bir karar almıştı. Tüm gözlerden kaçırıldı bu karar; satılmış Bizans Medyası tarafından. AHİM Yugoslavda meydana gelen soykırımı kabul etti ama suçu işleyenler belli değil(miş!!!). Peki alçak herifler bizlerden taaa 1915 te geçen bir olayı soykırım olarak tanımamızı isterken burnunuzun dibinde kasap Sırplar tarafından uygulanan insanlık dışı soykırımı nasıl faili meçhul yaparsınız. Bu ayıp sizlerin ve gelecekteki tüm neslinizin alnına bir kara leke olarak yapışıp kalacak. Ve biz Türk milleti olarak bundan sonra alacağınız tüm kararları tanımayacağız. İçimizdeki tüm satılmış maşalarınıza rağmen. Size göre ABD'nin Irak'ta uyguladığı soykırımında faili yok herhalde değil mi? Öyle ya ABD kendini savunuyor Irak'ta değil mi çakal sürüleri? Ermenileri kışkırtan da sizlerdiniz ama ne yazık ki içimizdeki kırıntı düşkünleri tarafından sizlerin yüzlerine tükürürcesine söyleyemiyorlar. Utanmadan birde, sizin aldığınız ikiyüzlü kararları anayasamızdan da ileri saydılar. Ama unutmayın ikiyüzlü sırtlanlar bu hep böyle gitmeyecek. Arkadaşlar, kusura bakmayın bu haberi yazarken sinir katsayım yükseldiği için biraz küfür niteliğinde sözcükler yazdım. Editleyim dedim ama o zaman yazının bir anlamı kalmıyor diye vazgeçtim. Saygılar. __________________
dört nala gelip uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim, bizim dostlar, bizim
Nazım Hikmet
alintü
şerefsizler bence bunlarında babası belli değildir
bir mahkemeye başvurulsa o tanıyın dedikleri olay da artık haydi haydi faili meçhul olur bu karardan sonra. kararda soykırım olduğunu ama sırp devletinin yapmadığı belirtiliyor. işin aslını bilmiyorum ama olay bosnada yaşayan sırpların üzerine kaldığı için (gerçi mutlaka sırp devletiyle de alakaları vardır ama belki ispatlanamıyordur) böyle bir karar verilmiş olabilir. yani şimdiki bosna devleti içindeki bir grup diğerine soykırım yapmış gibi bir şey ortaya çıkabilir.... bilmiyorum tam... ayrıca tam emin değilim ama aihm de değildi sanırım kararı alan...