Şimdi Ara

tarih okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Tarih
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda lise 3. sınıfa gidiyorum. universitede tarih bölümü okumak istiyorum. tarihe özel ilgim var. araştırmayı seviyorum ve akademisyen olmak istiyorum. özellikle osmanlı veya ortaçağ tarihi ilgimi çekiyor. imam hatipte okuduğum için orta seviye arapça biliyorum. osmalicada matbu eserleri takılmadan, kitabe ve mezar taşlarını biraz zorlanarak okuyorum. ingilizcem iyi seviyede. bir aksilik çıkmazsa temmuzda amerikaya gidip bir buçuk ay ingilizcemi geliştireceğim. özellikle bu bölümü okuyan abilerim/ablalarım tarih okumamı önerir mi? ayrıca akademisyen olmak çok zor diyorlar. gerçekten çok istekliyim ama okuyupta işsiz kalmak biraz gözümü korkutuyor. yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlgin varsa ki öyle görünüyor, oku. İş olanakları az doğru ama iş sende bitiyor. Akademisyenlik için notlarını yüksek tutmalısın, yabancı dilin iyi olmalı ve hocalarla iyi geçinmelisin, kendini göstermelisin. Zaten bölümde ki öğrencilerin büyük çoğunluğu akademisyenlik için uğraşıyor ben dahil. Sormak istediğini alıntılayarak veya özel mesaj ile sorarsan yardımcı olabilirim.
  • ingilizcen ciddi olarak iyiyse yada 4 yılda iyi olursa ortalaman 3 üstüyse araştırma görevlisi olarak kalmanda tek en engel insanlarla iletişimin olur iyiyse oda olur.

Arapça orta çağ tarihi için gerekli öncelik ingilizce.
  • Bende buradan danışayım yeni konu açmayayım lise sonum ve hedefim uludağ tarih.İşsizlik korkusu var bende de.Çok istiyorum.İngilizcem var.bu ekstra bir avantaj sağlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

Bende buradan danışayım yeni konu açmayayım lise sonum ve hedefim uludağ tarih.İşsizlik korkusu var bende de.Çok istiyorum.İngilizcem var.bu ekstra bir avantaj sağlar mı?

Bende aynı sayılırım seninle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konusu değil ancak çok acil. Yakın tarihten anlayan tarihçi var mı aranızda? 20 soruluk sınavı benim adıma internet üzerinden yapsa çok makbule geçer :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.