Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklı basında arkadaşlarım gereksiz yere Tarık Akan'ı savunmaya kalkmayın. Tarık Akan'ın hayati hep mücadeleler ile geçmiş;güçlünün degil daima halkının yanında olmustur. Kendisi kansere yenilmiş olabilir ancak oldukça güçlü bir kişiliktir.

Oyle bir kişiliğe sahiptir ki, bugun burada Tarık Akan'a laf atma curretsizligini gösteren ne oldugu belli olmayan vyaratiklar Fetullah Gülen'in kucağında otururken, Tarık Akan 60 yasında Ergenekon , balyoz kumpasına direnip halkının ve ordusunun hakkını arıyordu. Bu bile size yeter.

Sanatçı olmak kolay iş, asıl mevzu "iyi bir insan" olabilmekte. Sen iyi bir insandın, sen güzel bir insandın... Toprağın bol, mekanin cennet olsun... Bu sefer çok üzdüm bizi çok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugüne kadar müslüman veya ateist olması kime kendine . Müslümanlık veya ateistlik karşısında devleti mi sattı. devlete kalkışma mi yaptı. Müslümanım diyip devleti yikanlar için bir kaç kelime yazın o zaman ondan sonra duruşu ile kişiliği ile bir insan ebedi hayata gitmiş. Allah rahmet eylesin. bulundu böyle adamı bulun. Müslümanim diyip altına sığınınca taa Amerikalıların hiristiyanlara ülkeni peşkeş çekeceğine ateist olup ülkesini savunan adam gibi adama saygılı olun.

ALLAH RAHMET EYLESİN. BEYAZ PERDE BİR ÜNLÜSUNÜ DAHA KAYBETTİ. TÜM SİNEMA SEVERLERİN BAŞI SAĞOLSUN. AİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN.

• Allah rahmet eylesin. Ölünün arkasından da daha fazla konuşulmaz.
  • Vay Tarık Akan'a laf sokan zihniyetlere bak! Neymiş Ateistmiş bilmem ne terörist dememiş! Daha birkaç yıl öncesine fetö ile kucak kucağa kol kola hareket eden sizler değilmiydiniz? Çözüm süreçi adı altında pkklıların herşeyine göz yuman, habur sınır kapısında davul zurna ile karşılayan kimlerdi? Ha dur kandırıldınız dimi? İşine gelmeyince KANDIRILDIK!

Hayret birşey illede siyaset yaptıracaksınız bana bu kadar temiz ve saygıdeğer insanların arkasından kinini, fesatlığınızı, yobazlığınızı ille de dökeceksiniz. Susmayı ve saygıyı öğrenemediniz. Gitti. Nefret ettirdiniz bu ülkeden yazık bu ülkenin tüm değerleri ve kültürleri yok oldu. Yazık. Ne diyim...
  • Allah rahmet eylesin. Çok severdim oyunculuğunu da duruşunu da adamlığını da. Sayısı az adamlardandı vesselam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

Ateistmiş ama doğrusunu Allah bilir. Günahlarını affetsin.

Ateist olunca ne oluyor? Şikayet edildin. Böyle bu konuyu kirletmeye gerek yok.

Öldü bu adam ve inandığım dine göre ateist olması bana bir şeyler söylüyor. O halde ne diyeceğim çok iyi adamdı, şöyle adamdı, böyle adamdı... İyide öldü işte, öldükten sonrada bir hayatı var buna ahiret diyoruz bende ahiretteki hayatına göre ateist olduğu için yazdım. Kendisi söylemiş ateist olduğunu ben söyleyince suç mu oluyor. Sanki yorumum silinince bu gerçek değişecek. Düşünceden bile korkuyorsun ilginç. Hakaret etmedim, küfür etmedim Allah günahlarını affetsin demişim zaten herkesin arkasından derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilot Yahya Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

hiç bir zaman saray dalkavuğu olmayan onurlu bir sanatçıydı...
    yobazların öfkesi de bu yüzden...

ama o unutulmayacak...ışıklar içinde uyusun....

Oley be Işıklar içinde be
    Bir kere secdeye gitme, kabrin ışık dolsun oh oh. Siz de ölüceksiniz birgün merak etmeyin.

sanane ????

sen yetkili merci misin????

bak kendi dalgana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 16 Eylül 2016; 21:54:44 >

• Türk sinemasının bir numaralı aktörüydü.Herkes az veya çok filmlerini izlemiştir
    Allah rahmet eylesin,yakınlarının başı sağolsun
    Bu arada dini katanlar olmuş,size ne oluyor herkesin dini kendine sonuçta malesef böyle bir konuda bile kirlilik yapabiliyorlar

• nasıl bildirdiniz ? Filmlere bakarak iyi . allah rahmet eylesin
  • Bu adami savunanlar terörist değil normal vatanini seven adamlar ama bu adami savunuyorlar,savciyi öldüren kalleşlere terörist diyemem dedi adam. Neyini savunuyorsunuz anlamiyorum

• Serebrum kullanıcısına yanıt
    Ulkede bir e afyonkarahisar var hocam doğvu muduğ ?

• Işıklar içinde uyusun yada nur içinde yatsın
    Güzel adamdı Tarık Akan
    Dik doğdu, dik yaşadı ve dimdik öldü

Parti parti dolaşıp bir dombıra ile meclise kapağı atanların ülkesinde fazla dik adamdı üstelik
    Kul hakkından bahsedip zamanın başbakanından himmet bekleyen üstadlara ise asla benzemedi

Her gelenin borusunu öttüren dönekleri adam zannedenlerin sevemeyeceği biriydi kısacası
    Son olarak inanıyorsa mekanı cennet olsun, inanmıyorsa sonsuza kadar ışıklar içinde uyusun
    Ve asla Allahın soracağı soruları sorup da kula karşı Allah'ın vereceği hükümleri vermeyin
    Aksi halde siz ateist dediğiniz insandan bile daha kötü mahluklar olursunuz
  • Son yıllarda sanatçı kişiliğinden ziyade siyasete soyunmaya başlamıştı. Keşke hiç siyasetle uğraşmasaydı. Son 5-10 seneyi saymazsak türk sinemasının yıldızlarından biriydi. Yeşilçamın bir yıldızı daha kaydı.
  • Allah Rahmet eylesin Toprağı bol olsun nur içinde yatsın. Yeşilçamın gelmiş geçmiş en büyük değerlerinden biriydi.Maalesef Tarık Akan'ı 2002 den AKP iktidarından sonra hiç bir sinema projesinde yada TV ekranlarından göremedik AKP iktidarı diğer sol görüşlü sanatçılar gibi Tarık Akan'ı da sesiz sedasız yasakladı sansürledi Bu arada kendi sanatçılarını yarattı ve topluma empoze etmeye çalıştı örnek sanatçı örnek insan diye O tiplerinde bir çoğunun sonradan Fetöcü olduğu olduğu ortaya çıktı traji komik bir hikaye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

çok alkol aldıklarından olabilir belki

Bazıları gibi hamamda karı kovalarken kayıp ölmemiş en azından. Yani şu lafı zorla söylettiriyorsunuz adama. Sizin gibilere anladığınız dilden cevap vermek lazım,

dönemin tarihcisi Peçevi'ye gore kari kovalarken degil hamamda halvet yapmak isterken sol yanina düşmüş. Hizmetçileri dustugu yerden kaldirip hekimbasini cagirmislar. Kari kovalama hurafe.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Ben üzülmedim rahmette dilemiyorum hakkım varsa da haram olsun

Saygılar.

Allahin fakiri senin ne hakkin olabilir nendjshsjsjs

• Allah rahmet eylesin
  • sabah gördüm de iki dakika dondum kaldım,gerçekten çok değerli biri,eskilerden kim kaldı diyebileceğimiz adamdı,bıraktı bizi.adam vefat etmiş,hala dine bağlayanlar var.hiçbir dinde eğer kendi dininizden değilse hakaret edin yazmaz,yobazlığınız kadar başınıza taş düşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

2 aylık üyeyi de biz adam yerine koymuyoruz

donanımhaberin global olarak bir değeri mi var onu anlamıyorum adam 1 gunluk uye olabılır 10 yıllık uye olabılır. Üyelik tarihine göre adamlık seviyesini mi ölçüyorsunuz ?
  • Oldugunuzde arkanizdan iyi konusulmasi icin tek bir sart var anlasilan. O da Erdogan'in elini etegini opmek.

Bir de utanmadan adamin sanatciligina laf ediyorlar. Safak Sezer olse ona da buyuk ustad derler bunlar. Memleketin cikacak civisi bile kalmamis...

Ayrica bu adama guya dinsiz diye nefret kusan igrenc mahluklar, yarin Erdogan cikip ateist oldugunu soylese ilk is sokaga cikip kuran filan yakacak tiplerdir... Onlarin dini Tayyip'e cunku.

Yedigi kul haklariyla, olumune sebep oldugu canlar bir galaksiyi dolduracak kadar fazla olan malum sahislar cennete, bu adam dinsiz oldugu icin cehenneme gidecekmis. Hukum verilmis. Bu ulkede ateist olmadiginiz muddetce her seyi yapmak serbest. Calmadan, tecavuz etmeden ya da adam oldurmeden once besmele cekmek kafi...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.