Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk sinemasi buyuk bir degerini kaybetmistir kendisinine Allahtan rahmet acili yakinlarina bas sagligi diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius_11

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

İnançlı inançsız olması beni ilgilendirmiyor ama teröriste terörist demeyen biri için niye üzüleyim.

Terorist demedi ama eylemci oldugunu ve cok yanlis oldugunu soyledi sanki teroristleri savunmus gibi algi yaratmayin!

Niye terörist diyemiyor onu ne zorluyor.
    Bu hdplilerin gerilla demesinden ne farkı var?
  • Ulan biz ne zaman bu hale geldik ölüye söver olduk ne biçim bir millet olduk biz ya..Tiskinir oldum şu ülkeden artık iyice..Bildiğin arap kafası oldu millet...
  • Yobaz ve karanlık düşünceli üyelerin dışında, aydınlık düşünceli insanların yazması beni ümitlendirdiyor. İyi ki varsiniz, onlar oradaysa, biz de buradayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 16 Eylül 2016; 20:40:49 >
  • otostopcu97 kullanıcısına yanıt
    teroristi adam sayana adam demeyiz vesselam.

• Yav bende Muslumanim ama burada yazan yobazlarin hareketleri davranislari yanlis, Muslumanligin nasil bir din oldugunu anlayamamislar maalesef belki de cogu Kur'an-ı Kerim'i okumamistir bile. Allah'im bu yazilari yazan insanlari, ne yaptiklarini bilmedikleri icin affet,Âmin.

• Dhninnesesi. kullanıcısına yanıt
    2 aylık üyeyi de biz adam yerine koymuyoruz
  • quote:

quote:

quote:

İnançlı inançsız olması beni ilgilendirmiyor ama teröriste terörist demeyen biri için niye üzüleyim.

Terorist demedi ama eylemci oldugunu ve cok yanlis oldugunu soyledi sanki teroristleri savunmus gibi algi yaratmayin!

Bilmiyorum belki de korktu kim bilir ama yanlisa dusuyorsun, Muslumanlikta ölü arkasindan kötü herhangi bir sey soylenmez eger sevmiyorsan susarsin gelip gecer, yanlisa dusmeyin!

• Böyle harika bir Peygamberin, böyle bir ümmeti olamaz..

Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum belki de korktu kim bilir ama yanlisa dusuyorsun, Muslumanlikta ölü arkasindan kötü herhangi bir sey soylenmez eger sevmiyorsan susarsin gelip gecer, yanlisa dusmeyin!

Yok ben korktuğunu düşünmüyorum o taraflara sempatisi oldugu belli.
    Dediğin gibi ölünün arkasından kötü bir şey söylenmez bende bişey demedim zaten üzülmediğimi belirttim.

• İslam kanser gibi gerçekten. İnsanı insana düşman ediyor, sonrada islam ile alıp veremediğiniz ne oluyor ? Dünya nefret etmiş sizden, biz nefret etsek ne yazacak. Kendi kusmuğunuzda boğulmuşsunuz, batmışsınız. Dünyada dikili taşınız olmadan toprak olup gideceksiniz ama herkese bir eleştiri :) klasik müslüman.

• "Köy köy gezip Tayyip Erdoğan'a karşı direneceğim" diyen Tarık Akan dediğini yapmak için bugün "TAHTALI KÖY"e gitti!..
  • Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsın. Demokrasi aşığı, güzel insan.

• Yine doluşmuş yobaz örümcek beyinliler . Şöyle güzel bir insan için bile şu yorumları görüyorum ya O ağzınızdan düşürmediğiniz Allah bildiği gibi yapsın sizi!
  • NE KADAR BÜYÜKTÜ DİNDARA KİNİNİZ
    HACIYA HOCAYA UZARDI HEP DİLİNİZ
    NE OLDU MEFTALAR BİTTİMİ PİLİNİZ..

Savcımız M. Selim Kiraz'ı Şehit Eden DHKP-C'li ALÇAKLARA terörist Diyemem Diyen Tarık Akan İçin; bizde "İYİ BİLMEZDİK" Diyoruz..

"İyi bilmezdik" deme hakkına sahibiz. Ümmeti Muhammede her zaman kin kustular. Ümmet düşmanı herkes hakkında bu şahidliği yapacağız.!..
  • Senin filmlerinle buyuduk abi sana ozendik turk sinemasinin en yakisikli delikanlisi sendin

Kimsenin adami olmadin Ataturkcu bir insandin Allah rahmet eylesin Tarik abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: imlacı

Burada çoluk çocukla tartışmayın arkadaşlar boş verin. Tarık akan'ın hababam sınıfı dışında iki filmini bakmadan sayamazlar. Üstad Türk sineması ve ülke adına çok büyük bir kayıptır. Ben kendi adıma büyük bir eski türk sineması hayranı, tüm filmlerini defalarca izlemiş biri olarak derin bir üzüntü yaşıyorum.

Katiliyorum kesinlikle. Inanciyla gorusuyle her seyiyle destekledigim birisiydi. Cok buyuk oyuncuydu. Istanbulda olupta yillarca goremedigim ama gormeyi cok istedigim nadir ustadlardan birisydi. Buyuk bir kayip.

• quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

"Köy köy gezip Tayyip Erdoğan'a karşı direneceğim" diyen Tarık Akan dediğini yapmak için bugün "TAHTALI KÖY"e gitti!..

Fetonun kucağından daha yeni kalktınız hele bi motorunuz soğusun ondan sonra şahitlik edersiniz :))

• Tarık Akan müslümanım deyip rüşvete zinaya kumara mı gömüldü? Neyini eleştiriyorsunuz.rahmetli nasılsa öyle göründü.

• Allah rahmet eylesin. Çok değerli bir sanatçımızdı. Halen bazı çomar grupları sanatçıya siyasi gözle bakıp sövüyorlar, hepsi acınacak haldeler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.