Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okadar dindar arkadaşlar ölmüş adamın arkasından atıp tutmak çok mu yakışıyor size.
    ayrıca bi isnanı dünyaya sağladığı katkıyla değerlendirin diniyle değil. sizlerden utanıyorum. yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Ölü adamın arkasından ileri geri konuşulmaz. Toprağı bol olsun.

Canlıyken İSLAM'ın Müslümanların arkasında konuşunca aydınlanıyor öyle mi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozknbyndr

quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Ölü adamın arkasından ileri geri konuşulmaz. Toprağı bol olsun.

Canlıyken İSLAM'ın Müslümanların arkasında konuşunca aydınlanıyor öyle mi ...

Okuma yazma probleminiz ya da anlama sorununuz var sanirim. Merhum hakkinda aydin sifati kullanmadim. Bos yapmamanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

Aani da al git buradan.Belki bilirsin bu lafi senin gibi akli uzun biri soylemisti.

Senin avatarin ve nickin zaten bastan kaybetmis.Avatar illuminatiye goz kirpar, nicki kafirlerin yaptigi(sana gore) bir dizinin ismidir.

illuminati

• düşman olduğu camide cenaze namazı kılınacak mı çok merak ediyorum
  • Su yahobea seref yoksunu hala daha banlanmadi mi?
  • Kendisine rahmet diliyorum.

Forumda da sırf kendisi gibi düşünmüyor diye arkasından konuşup, hakaret edenleri de, o mesajları artılayanları da kendileriyle baş başa bırakıyorum. Belki onlarında ailesinden yada tanıdıklarından biri ölünce arkalarından böyle konuşulur da o zaman anlarlar şuan ne dediklerini.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Savciyi Kiraz i sehit eden dhkp-c liler icin soylediklerini neden hatirlamiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Savciyi Kiraz i sehit eden dhkp-c liler icin soylediklerini neden hatirlamiyorsun?

işlerine gelmiyor.

• Kişiliğini sevmezdim.tam bir dhkpc sempatizanıydı.sanatçılığına diyecek laf yok.müslüman ise ALLAH rahmet eylesin,ateist ise ışıklar içinde uyusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

quote:

Orijinalden alıntı: sarımsaklıyoğurt

Sanatçı aydın olmalı, sanatçı topluma yol göstermeli. Sadece sanatçı değil herkes siyasete karışır. Siyaset yaşamın parçasıdır çünkü.

Siyasete karışmayan çakma sanatçılar ise hükümet çomarı olmaktan öteye gidemez. Bana bir tane istisna gösteremezsiniz bu konuda

Bir insan yazdıklarıyla bu kadar mı çelişir.Adamın siyaset tanıtımı muhalefet yakalalığı terör destekçiliği ve hükümet düşmanlığından ibaret.Lafa bak sanatçı siyasete karışmalı ama muhalefeti desteklemeli

Eğer, sanata dair az biraz fikrin var ise, yazdıklarına dair düşünürsün. Sanat, ilerlemeyi temsil eder. Çok önceden beri böyledir. Rönesans'ta çıplaklığı bu yüzden görürsünüz. İnsanlar kadın vücudu görmek istiyor diye değil. Din baskısından kurtulmuştur, hatta günlük hayata çıplak çizimler çok sonradan dahil olur, önce mitolojik eserler ile başlar çıplaklık. Bunun bir çok temeli var ve oldukça detaylı bir konu. Ama nereye parmak basmak istediğimi az çok anlatabilmişimdir umarım.

Hiç İkonoklazma diye bir dönem duydun mu? Duymadıysan basitçe aktarayım, gericiliğin sanat üretimine en büyük saldırısıdır. O yüzden sanat, karşısına her daim gericiliği alır. Bu hep böyleydi, hep de böyle olacak.

Özgürlüklerle dolu bir ülkede yaşamıyoruz, gericiliğin pençesi altındayız. Ülkede çağdaş ve modern sanata dair hiçbir özgün üretim yok. Çünkü sanata büyük bir saldırı var. Ki İslam'ın sanata bakışı çok sert ve baskıcıdır. Sanat, ancak bu baskıya ve gericiliğe direnirse sanat olur, boyun eğerse değil.

Sanatın bütün dalları için bu geçerlidir. Mesele muhalefet yalakalığı değildir. Muhalefet etmek sanatın doğasında vardır. Sanatçı da, gericiliğe karşı savaşmak zorundadır. Savaşmadığı, gericilikle kol kola girdiği takdirde, ortaya çıkan sanat değil, para için soytarılıktır, yetenek önemsizleşir.

Tarık Akan'a saygıyla ve hürmetle...

• Franz Beckenbauer kullanıcısına yanıt
    kardesim sen deve kusunu bilmezmisin
    o sordugun sorunun muhattabi o kus bunlar degil
    ince laf sokus icerir
  • Allah rahmet eylesin.

• Türkiye'ye mal olmuş insanların politik görüşlerini çok göz önüne çıkarmamaları gereklidir diye düşünüyorum.Sağcısı solcusu devrimcisi v.s si farketmez.Uğur Dündar ve Tarık Akan aklıma gelen ilk 2 isim.Politik yönlerini beğenmeyen insanlar tarafından ister istemez eleştiri ve maalesef hakarete varan yorumlara hedef oluyorlar.İdeolojisi doğrudur ya da yanlıştır ama çok büyük sanatçıydı.Aynı Levent Kırca gibi.Allah Rahmet eylesin...
  • Gerçek bir Halkçı Atatürkçü Çagdaş bir insandi.
    Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.
    Tarik akana laf eden itlere takilmayin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

TARIK AKAN VEFAT ETTİ.

• Terbiyesiz herifler yine dolusmus her olenin arkasin bir kufur aynisi zeki alasyayada yapildi

• Tarık akan terörist diyememişmiş. Ateşi bol olsunmuş. O zaman çözüm süreci zamanı pkkya terörist diyemeyenin da ateşi bol olsun. Hodri meydan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Gerçek bir Halkçı Atatürkçü Çagdaş bir insandi.
    Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.
    Tarik akana laf eden itlere takilmayin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

TARIK AKAN VEFAT ETTİ.

Burada laf edenlerin esas derdi bu zaten. Sadece bu yüzden diyemiyorlar da bahane buluyorlar. Burada hakaretler edenlerin Atatürk hakkında da neler dediklerini bilen biliyor. Bazıları için not bile almışım. Hepsi tesadüf mü?

• Yeşilçamın en yakışıklı aktörüydü. İnsan olarak yorum yapamam sağcıdır solcudur bu beni değil onu ilgilendirir,insanların düşüncelerine saygılı olmayı öğrenin artık.Ama şu bir gerçek ki 100 yılda geçse 200 yılda geçse asla unutulmayacak efsanevi aktör ve çok büyük bir sanatçı.
    Allah rahmet eylesin usta.

• Evvela insandır, eşref-i mahlukattır. Mekanı cennet olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.