Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede Atatürkçü ve solcuysan hemen PKK DHKPC'li yapıyorlar bu super akıllılar. O zaman her olen sagci İSİD'li diyenden ne farkınız var? Gercek bir Atatürkçü ve Yurtseverdi. Allah gani gani rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bu ülkede Atatürkçü ve solcuysan hemen PKK DHKPC'li yapıyorlar bu super akıllılar. O zaman her olen sagci İSİD'li diyenden ne farkınız var? Gercek bir Atatürkçü ve Yurtseverdi. Allah gani gani rahmet eylesin.

Deniz Gezmiş,Mahir Çayan gibi halk kahramanlarıda bunlara göre vatan haini.

Zaten bi kendileri vatan,millet sevdalısı ya. Birde millete laf atıyorlar her seferinde.

Kürtçü,Pkkcı,Dinci geçinen adamlardan uzak duracaksın abi olay bu kadar basit.

• Her zamanki gibi, dindar olmadığı bilinen birinin ölümünden sonra, ölünün arkasından nefret kusan, dinci tayfa iş başında. Olm milletin ölüsünün arkasından konuşacağınıza, kendi diriniz hakkında ananızla konuşsanıza? ne yapmış size hamileyken? ne yemiş, ne içmişte böyle olmuşsunuz?
  • Siyasi yönü dini kararı vs.beni ilgilendirmez ben sanatçı kişiliğine bakarım ve şuan bu adam gibi kaç sanatçı var şimdi ortalık sadece sanatçı bozmasiyla dolu.

Allah günahlarını affetsin.

• Muss@ kullanıcısına yanıt
    Daha kendi dininden haberin yok. Sevilen, iyi bir insan olması öbür tarafta bişeyi değiştirmiyor diyorsun? bu demektirki burda gayet kötü bir insan olarak, ama dindar olarak yırtabilir? hmm dur bi dakka dindarsada bu dünyada dindar, bu dünyada kalıyorsaaa aman neyse olmayan beyinler, beyin yakıyor ya... :)
  • Müslümanız diye ortada gezen "sözde müslüman" insanlar sevmeseniz bile bir insanın arkasından konuşamazsınız dininiz böyle söylüyor bilmiyorsanız okuyun bari ortalıkta kendinizi adamdan sayıp gezmeyin.
  • Allah kimseyi ölen birinin arkasından sallayacak kadar aşağılık duruma düşürmesin
  • Allah rahmet eylesin kolay değil bu ülkede başarılı bir aktör olmak, huzur içinde yat güzel insan.

Ve tabi ki dinci yobaz insan sıfatında ama hayvan olan canlılara ne söylesem ki. La gavatlar sizle aynı cennete, kafa kesen işit kafalı malum mallarla aynı ortamda bulunacağıma ''sonuçta onlarda din adına öldürüyor'' gider budaya taparım daha iyi.

Yakın dostlarım çok doğru söylüyor sizler müslüman iseniz biz değiliz abi biz kafiriz, sizler cennete gidecek iseniz biz gitmeyelim sonuçta orası da pislik kaynayacak demektir. Ne diyeyim benden uzak cehenneme, hatta sizin söyleminiz ile cennetinize o sakallı kafa kesen yoldaşlarınız ile yakın olun ama fani bu dünya'da ne mal yerde doğmuşuz lan.

Ve tabi bunların genel söylemi neydi ha dur İslam hoşgörü dini, geçek İslam bu değil, he yavrum bizde matrix içinde yaşıyoruz gerçek İslamı bulursan söyle.

• sevmediğim bir şahıstır
    özellikle belirtiyorum hiç sevmediğim biridir
    nur içinde yatsın toprağı bol olsun
  • Kendi ellerinizle ulkenin basina gecirdiginiz Erdogan terörist basi Öcala'na "Sayın" derken bir sey yok ama vefat eden bi sanatçının arkasindan terörist diye bahsedilmesi gülünç ve acinasi bir durum.Çok örnek bir müslümanlik örneği sizin ki,tebrikler !

• Alnı secdeye değen öğretmen erkek çocuklara tecavüz eder müslüman olur el üstünde tutulur, solcular hain, dinsiz olur ne ala memleket yahu :)bi tane solcu yok hırsızlıktan, tecavüzden hapiste yatan, tecavüz cü lerin, hırsızların alayı Müslüman nasıl bir Allah korkusudur ki bu solcusu Allahın yasağını günah dediğini inanmadığı ( bunuda sadece Allah bilir ) halde bu günahlardan sakınırken, Müslümanım diyenler her günahı fütursuzca işler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cernobill -- 16 Eylül 2016; 20:24:49 >
  • Hakaret edenlerin hepsini şikayet ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Savciyi Kiraz i sehit eden dhkp-c liler icin soylediklerini neden hatirlamiyorsun?

O hâlde "Kandırılmıştır" ve "at izi it izine karışmıştır". Vatan haini çok ağır bir suçlama. Eğer böyle bir şey demişse ve röportaj çarpıtılmamışsa -"demişse", "çarpıtılmamışsa" diyorum çünkü tarafsız olmayan hiçbir medya organına zerre güvenmiyorum- saçmalamıştır. Tarık Akan sırf bunu dedi diye hain oluyorsa eğer kendisi ülkedeki gerçek su katılmamış hainlerin yanında süt dökmüş kedi gibi kalır.

Biri de işlerine gelmez demiş. Benim Tarık Akan ile ilgili ne gibi bir bağım olabilir ki yaptığı ve savunduğu şeylerin yanlışlığı veya doğruluğu beni etkilesin? Biatçı değiliz çok şükür. Yanlışa yanlış demeyi biliyoruz.

Deve kuşu değil de ülkede çok fazla deve, koyun, sığır var. Ülke, ülke değil çiftlik mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Eylül 2016; 20:31:14 >

• İnançlı inançsız olması beni ilgilendirmiyor ama teröriste terörist demeyen biri için niye üzüleyim.
  • https://youtube.com/watch?v=5FiYmRkgr90

Siz boyle haysiyetsizlere oy vermeyi birakin once sonra havlamaya devam edin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius_11 -- 16 Eylül 2016; 20:34:35 >
  • Eleştirenler....

Hanginiz tv kanalında rahmetlinin filmi cıktıgında kapadınız ? Hepiniz reklamlarda dahil filmi son saniyesine kadar özenle izlemişsinizdir. Gelmiş burada yok ateist yok felan filan haram olsum vs ulan ne hakkınız varda haram ediyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyfonSi -- 16 Eylül 2016; 20:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

hiç bir zaman saray dalkavuğu olmayan onurlu bir sanatçıydı...
    yobazların öfkesi de bu yüzden...

ama o unutulmayacak...ışıklar içinde uyusun....

Oley be Işıklar içinde be
    Bir kere secdeye gitme, kabrin ışık dolsun oh oh. Siz de ölüceksiniz birgün merak etmeyin.

• Oo ataist miymiş?
    Bak sen.

Tertemiz, kullanılmamış, pırıl pırıl neredeyse 0 km beyinler.

• Konuda tarık akan hakkında berbat yorumlar gördüm inanıyorum kemal sunal yaşasaydı bu günleri görseydi ona da aynısı yapılırdı gerçek sanatçılara düşman olmuş halk şu anki dizilerdeki oyuncuları sanatçı olarak nitelendirdiklerinden olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

İnançlı inançsız olması beni ilgilendirmiyor ama teröriste terörist demeyen biri için niye üzüleyim.

Terorist demedi ama eylemci oldugunu ve cok yanlis oldugunu soyledi sanki teroristleri savunmus gibi algi yaratmayin!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.