Bildirim
Tarlada gidecek Araba Lastiği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence ralli lastiği almalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 2 Temmuz 2016; 8:43:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bridgestone
-
Bridgestone lar serttir. Ara sıra tarlaya girecekse uygun olabilir, ama bir üstteki fotoğraf da şahane
Bu arada dunlop un bazı modelleri de çok serttir.
brigstone kadar sert hiç bir lastiğe rastlamadım, bana göre en konforsuz, en leş lastiktir. tarlada değil mars yüzeyinde kullansanız tınlamaz sanırım. -
-
-
-
-
Tarlada arabanın ne işi var -
Lassanın traktör lastiği rastladığım en sert lastikti. 1000 saat kullanılmış lassa lastiklerin durumu şuan 250 saat kullanılmış petlas lastiklerin durumundaydı. Araba için nasıldır bilemem ama iş makinesinde lassa gayet uzun ömürlüdür.
Arkadaşlar sürekli tarlada kullanmayacak :D 5-6 km toprak yol, biraz bozuk yolda gidecek. O yüzden tarlada dedim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X