Şimdi Ara

Tarsus'ta olanlar neden gündemde değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
12
Favori
31.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
285 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense benim çok ilgimi çekiyor şu kazı. Define desen değil peki ne olabilir?

Şöyle bir video izledim siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• video sıradan komplo teorileri içeriyor. pek ciddiye alınacak bi video değil.

o topraklar bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış topraklar. belki hazine, antik bir şehir veya tarihi eser çıkabilir. en fazla önemli bir mezar olabilir. bundan fazlası olacağını düşünmüyorum.
  • Ahit sandığı var ise, Bilal'in oraya gitmesi, Çeşitli dini alimlerin oraya gitmesini açıklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Ahit sandığı var ise, Bilal'in oraya gitmesi, Çeşitli dini alimlerin oraya gitmesini açıklar.

Miraçtaki Burak var

• Göksu çevresinde çok hazine var diyorlar

• Yav hazine olabilir bunda sorun yok. Sanki müzelerden eser çalınmıyor veya sahtesiyle değiştirmiyorlar mı?

Mesele MİT neden başında nöbet tutuyor? Yani en basit soru bu MİT neden nöbet tutuyor?
  • mitin nöbet tutması olayın gizli kalması içindir başka bişe degil yani...demekki orda kimsenin duymak istemedikleri birşey buldular....yani türkiyeden saklamıyolar bence bunu başka ülkelerden saklıyorlar yani bir ülkenin degerli birşeyini bulmuş olabilirler ben öyle düşünüyorum tabi bunlar tahmin bilemeyiz
  • http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/mersinde-gizemli-ev-esrarini-koruyor

Üsteki video baya bi kolpalamış hocam :D sen bunu izle en iyisi.
  • Beklesinler hocam ne olacak yıllarca Ingiltere başta olmak üzere birçok ülke tarihi eserlerimizi kaçırdı eğer düzgün birşey varsa ülkemizde kalsın.

• Mit in ve özel harekatın orda bulunması orada maddi olarak değerli bir şeyler bulunduğu düşüncesini benden siliyor. Bu kadar güvenlik önlemi alınması ve çok büyük gizlilikle sürdürülmesi sadece ülke halkı değil dünyanın da duymaması gereken bir şey bulunduğunu gösterir.

İnsanları kaosa sürükleyecek bir şeyler bulunmuş olabilir. Dinlerle ilgili veya dünya dışı yaşam formları ile ilgili.

• Radyoaktif kıyafetler ile giriliyormuş kazıya.Ya çok değerli ve tehlikeli bi maden ya da dünya dışı bir madde.

Türkiye'de neler bulunmadı ki...Tarihi bir şeyler için ve ya altın için bu kadar önlem alınmaz.Bu kadar da sürmez öyle birşey olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceleri de tarihi eser kaçakçıları bölgeden birtakım şeyler kaçırıyormuş.

Bana kalırsa, orada eski dönemlerden kalan bir yığın var. Şehir, mezarlık, hamam...

Muhtemelen kaçakçılar basit(çıkarılabilir) olanları çıkarıp satıyordu. Polis (2012) durumu sezince de kaçakçılar tarafından infaz edildi.

Devlet desteği ile de yığına girildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden biliyorsunuz mitin askerin nöbet tuttuğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemaho

Radyoaktif kıyafetler ile giriliyormuş kazıya.Ya çok değerli ve tehlikeli bi maden ya da dünya dışı bir madde.

Türkiye'de neler bulunmadı ki...Tarihi bir şeyler için ve ya altın için bu kadar önlem alınmaz.Bu kadar da sürmez öyle birşey olsa

Muş

• - Ülkemizde tarihi esere verilen saygı/değer (!)
    - 8 aydır kamuoyuna hiç bir bilgi verilmemesi.
    - Kesin nişancılar ve MİT'in bölgeyi 7/24 koruması.
    - Ve kesin madde bilal erdoğanın ara ara bölgeyi ziyaret etmesi

Bu maddelere dayanarak maddi değeri yüksek bir şey/şeyler olduğunu düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

mitin nöbet tutması olayın gizli kalması içindir başka bişe degil yani...demekki orda kimsenin duymak istemedikleri birşey buldular....yani türkiyeden saklamıyolar bence bunu başka ülkelerden saklıyorlar yani bir ülkenin degerli birşeyini bulmuş olabilirler ben öyle düşünüyorum tabi bunlar tahmin bilemeyiz

Yahudilerle alakalı bişey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

- Ülkemizde tarihi esere verilen saygı/değer (!)
    - 8 aydır kamuoyuna hiç bir bilgi verilmemesi.
    - Kesin nişancılar ve MİT'in bölgeyi 7/24 koruması.
    - Ve kesin madde bilal erdoğanın ara ara bölgeyi ziyaret etmesi

Bu maddelere dayanarak maddi değeri yüksek bir şey/şeyler olduğunu düşünüyorum ben.

aşırıçılar olaya el atmış dagılabiliriz ordan türkiyeye ekmek çıkmaz orası mundar oldu
  • amerikanin sakladigi kimyasal baslik var!o yuzden herhangi bir patlamada can kaybi olmamasi icin detayli kazi yapiliyor!Eger basarili olup ülkemizi ele gecirselerdi suan kovay olarak izerimizde deniyor olucaklardi!

Tarsus'ta olanlar neden gündemde değil?

• deniz006 kullanıcısına yanıt
    Çoktan badem bıyıklı dayılar hacılamıştır zaten maddi bir şey varsa eğer.
  • yahu hiç olmadı başına 100 polis dikersin, kamera koyarsın olur biter.

Burada aylardır mit ve özel harekat korumasındaki bir kazıdan bahsediyor. Velev ki bilimsel bir konu var. Basını soktuğun zaman zaten tescillemiş olursun kimse de dokunamaz.

Ayrıca bilal erdoğan ne alaka? Cidden şurada görev yapan özel harekat falan olsa da ondan bilgi alsak...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.