Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2005 1.4 sıralı clio 50 000 km tartarini aracımın beyni sulanmış alt kısmından motor suyu kaçırıyo alt kapağının değişmesi lazım lakin balıkesirdeki otogazcıda yokmuş. Bu kapağı nasıl temin edebilirim kendim takabilirmiyim. Yada kapağı değiştirmek yerine tüm beyni mi değiştirmeliyim?
    Eğer kapak varsa yanında 4 tanede LPG bujisi alacağım.
    Fiyatta yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarcan -- 17 Mart 2011; 14:10:10 >
  • selamlar,ara nesil sistemlerde regülatörün ömrü kaç kmdir?ortalama kaç kmde diyafram sertleşip bozulur?tamir takımı var mı yoksa komple regülatör mü değişir?bir de gaz filtresinin değişmesi için depodaki gazı bitirmek gerekli midir?saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

selamlar,ara nesil sistemlerde regülatörün ömrü kaç kmdir?ortalama kaç kmde diyafram sertleşip bozulur?tamir takımı var mı yoksa komple regülatör mü değişir?bir de gaz filtresinin değişmesi için depodaki gazı bitirmek gerekli midir?saygılar..

2 yıl yada 80 000 km tabi regülatörden regülatöre göre değişebilir.
    bu süreler dolunca temizlik yaptırmak gerekiyormuş
  • Tartarini bayiisine gitmeniz daha doğru. Kalibrasyon incelikleri var, ecu'nuza yüklenen firmware versiyonuna göre farklılıklar gösteriyor tartarinide.
  • benim tartarini regülatör sorunu çözülemedi motor suyu sürekli bitiriyodu bende regülatöre giren boruyu asıl yerine taktırdım ve arkadan gazı tamamen kapattım düğmedende benzine ayarlı artık birkaç ay benzinle kullanacağım gazı iptal ettim yani.
    bunu çokta bilerek ve bilen birisine yaptırmadım ama sorun çıkar mı diye sormak istedim?
  • Bulunmayacak bir parça değil. Hiç olmadı genel merkezle irtibata geçilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimpc -- 29 Mart 2011; 0:42:18 >
  • genel merkez diye biryer yok ki
    italyayımı arayayım.

bu arada en son telefon görüşmemde Bursa Gür otomotivde parça olduğunu söylediler 60 TL alt kapak ve işçilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

genel merkez diye biryer yok ki
    italyayımı arayayım.

bu arada en son telefon görüşmemde Bursa Gür otomotivde parça olduğunu söylediler 60 TL alt kapak ve işçilik

http://www.tartariniturkiye.com/html/iletisim.html

burası işinizi görebilir sanırım.
  • peugeot 1.6 thp motorlara lpg uygulanabiliyor mu?
  • Bu tartarinin resmi sitesi nersi arkadaşlar birisi kapalı tartarinauto yu aradım biz artık bakmıyoruz dediler genel merkeze ulaşamıyorum 07 1.8 civice tartarini taktırdım adamlar arıza ışık sorununu çözemedi ler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent14 -- 21 Temmuz 2011; 15:30:12 >
  • arkadaşlar tartarinin ömrü 5 yıl. ben 5 yıldır kullanıyorum toyota corolla da 5. yılında gaz sistemim gitti. beyin arızalandı. gitmediğim servis kalmadı hiçbiri de beyin bozuk değişteril demiyor sürekli oyalıyor. ben zavoliye dönüyorum.
  • selamlar benim aracım grand cherokee 4.7 8v taratarini lpg var. sorunum gazda giderken benzinide harcıyor olması, acaba gaz ile benzini ayırmıyormu, birkaç yere sordum yol bilgisayarındandır falan dediler lüleburgazda yaşıyorum aracı yeni aldım lpgyi nerede kime taktırmışlar bilmiyorum nasıl bir çözüm bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylinegt

selamlar benim aracım grand cherokee 4.7 8v taratarini lpg var. sorunum gazda giderken benzinide harcıyor olması, acaba gaz ile benzini ayırmıyormu, birkaç yere sordum yol bilgisayarındandır falan dediler lüleburgazda yaşıyorum aracı yeni aldım lpgyi nerede kime taktırmışlar bilmiyorum nasıl bir çözüm bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

Sizin araç için özel sistemden takılmış olması gerekiyor. Eğer klasik 4 silindirli ve 1.6 cc ye kadar olan sistemden takıldıysa LPG yetmeyecek benzin de kullanacaktır. Ancak bazı araçlarda LPG kullanmasına rağmen, yazılımlarından kaynaklı benzin de kullanıyormuş gibi ibre düşer. Her LPG alışınızda 20 TL lik de benzin alın, ibre hemen yükseliyorsa sorun yok. Eğer ibre sadece 20 liralık benzin kadar yükseliyorsa dediğiniz maalesef gerçek hem benzin hem de LPG kullanmakta. Eğer durum böyleyse hemen LPG servisine giderek adamakıllı bir kontrol yaptırın.

• arkadaslar tartarini de diğer lpgler gibi tusa basılı tutarak direk lpg de calıstırma özelliğine sahip midir?

bilgisi olan paylaşabilir mi?

konu baya uzamısda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoysaL06

arkadaslar tartarini de diğer lpgler gibi tusa basılı tutarak direk lpg de calıstırma özelliğine sahip midir?

bilgisi olan paylaşabilir mi?

konu baya uzamısda

Tüm sıralı sistem LPG kitlerinde bu özellik vrdır ancak kesinlikle tavsiye edilmez. Çünkü motorun ilk çalışmasının benzin ile olması motorun ömrünü uzatır ve LPG'nin vereceği aşınmaları önler. Hiç bir zaman denemeyin derim.
  • Ben tartarini kullanıyorum.Diğer kitlerden belki farklı yok gibi ama tek ve önemli bir fark var.

Atiker BRC ayardan gelmiyor.ben montajdan sonra bir kere bile gitmedim.hea bunu sebebi ustanın çok iyi olmasıda olabilir.İşini iyi yaptı ama belkide çok çok iyi yaptığı için bi daha gitmedim.Ama tartariniden memnunum.Araç opel Astra 1.6 CD 2000
  • Düşündümde hiç bir arabaya 5 sene binmemişim.O zaman bu olasık benim için önemsiz :)
  • Merhaba Arkadaşlar,

Tartarininin artık distribitörü yok...Tartarini Türkiye'ye merkez ofis açtı. İtalyanin bizzat kendisi burada artık...

Altta bulunan linkte güncel bayilere ulaşabilirsiniz.

http://www.tartariniturkiye.com.tr

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ful Servis

Merhaba Arkadaşlar,

Tartarininin artık distribitörü yok...Tartarini Türkiye'ye merkez ofis açtı. İtalyanin bizzat kendisi burada artık...

Altta bulunan linkte güncel bayilere ulaşabilirsiniz.

http://www.tartariniturkiye.com.tr

Saygılarımla,

bu güzel haber,
    hayırlı olsun.
  • Merhaba arkadaşlar aracımı 1-2 haftadır motor soğukken direk lpgye geçiyor ggeçiş ısısını 35 derece yapmıştık acaba sorunu nasıl tespit edebilirim.
    bulunduğum yere yakın servis yok
    aklıma regülatör ısı sensörü geldi fakat bu sensörün fişi çekildiğinde lpgye geçiş yapmaması gerekmiyor mu!
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.