Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep merak etmişimdir.bayiler garanti belgesindeki 4. maddeyi neden uygulamazlar ?,bunun sebebini tüketicilere açıklarmısınız ?,saygılarımla.
  • ZİNARNET,markayı belirtmemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel usta -- 12 Kasım 2011; 3:21:55 >
  • Merhaba benim 99 model vectra b gt aracım var aracımda tartarini lpg sıralı kit mevcut , aracımda 1.7 lik nozüller kullanılmış gidişi vede yakıtından memnnunum ancak rölantide araç belli süre kullandığımda motor normal ısısına ulaştığında rölantide titriyor motor , lpg ciye götürdüm kalibrasyon yapmaya uğraştı kalibre sırasında dikkat ettim bilgisayarları kalibreye başlıyor ancak bitirmiyor cevap vermiyor program vede 2 kere programı sonlandırdı en sonunda tablodan bi kaç ayarı değiştirdi vede enjektör değişecek dediler ne bende güvenemedim problem nerden olabilir , Aracım benzinde rölantide çok düzgün çalışıyor rölanti ok gibi ancak lpg ye geçince bariz rölanti titretiyor ,
    birde aracımda xenon far var kalibre sırasında program klima vede farları açınız diyor bizde ikisinide açıyoruz xenon lpg ecusunu etkilemiş olabilirmi ?
  • FUL SERVİS SELAM.OFİSTE İTALYAN VARMI ?.AR/GE HARUN ÖZDEMİR SAĞOLSUN,ONUN FAYDASI ÇOK BÜYÜK.O DA OLMAZSA BAYİLER BİLGİYİ KİMDEN ALACAKLAR ?.
  • arkadaşlar aracımda tartarini sıralı lpg var,aracım son zamanlar ilk çalıştırmadan sonra gaza daha çabuk geçmeye başladı servise gösterdim ısı müşürü arızalanmış dedi ama elinde şu an yok biraz beklemem lazım nerden bulabilirim kendim alsam diyorum yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

arkadaşlar aracımda tartarini sıralı lpg var,aracım son zamanlar ilk çalıştırmadan sonra gaza daha çabuk geçmeye başladı servise gösterdim ısı müşürü arızalanmış dedi ama elinde şu an yok biraz beklemem lazım nerden bulabilirim kendim alsam diyorum yardımcı olurmusunuz.

sayın maslan7.ikitellide orbay,topçularda şahin balans,avcılar ve esenlerde ful servis,maslak Atatürk oto san.sit.çevre otogaz.bunlarda mutlaka bulunur.saygılarımla.
  • quote:

arkadaşlar aracımda tartarini sıralı lpg var,aracım son zamanlar ilk çalıştırmadan sonra gaza daha çabuk geçmeye başladı servise gösterdim ısı müşürü arızalanmış dedi ama elinde şu an yok biraz beklemem lazım nerden bulabilirim kendim alsam diyorum yardımcı olurmusunuz.

diğer tartarini topiğinde sorunuzu yanıtlamaya çalıştım .
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel usta

quote:

sayın maslan7.ikitellide orbay,topçularda şahin balans,avcılar ve esenlerde ful servis,maslak Atatürk oto san.sit.çevre otogaz.bunlarda mutlaka bulunur.saygılarımla.

selamlar pavel usta

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

quote:

selamlar pavel usta

sayın sönmez yıldız.2012nin hayırlı bereketli bol kazançlı sağlıklı ve mutlu olmasını şimdiden dilerim.yeni yılınız kutlu olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

quote:

selamlar pavel usta

sayın sönmez yıldız.2012nin hayırlı bereketli bol kazançlı sağlıklı ve mutlu olmasını şimdiden dilerim.yeni yılınız kutlu olsun.

aynı temennilerle saygılarımı sunar ,yeni yılınızda sağlık ve mutluluklar dilerim

• pavel usta ve sönmez yıldız arkadaşlar,yardımınız için teşkkürler
    fiyatı nedir bu müşürün acaba bilginiz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 30 Aralık 2011; 18:33:46 >
  • quote:

pavel usta ve sönmez yıldız arkadaşlar,yardımınız için teşkkürler
    fiyatı nedir bu müşürün acaba bilginiz varmı

70-80 lira civarı ...iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalgedik

EVET DOĞRUDUR ANKARA'DA TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ SADECE ULUDAĞ OTOGAZDIR,KENDİLERİ ESKİ VE TECRÜBELİ BİR SERVİSTİR GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ARACINIZI TESLİM EDEBİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN....
    quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

Tşkler Ünal bey. ben ankaradayım araştırmalarıma göre Ankara da tartarini lpg dönüşümü yapan Uludağ Otomotiv var başka var mı bilmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

OPELLERİN HEPSİ LPG YE ÇOK UYUMLU ARAÇLARDIR,BEN SİZE TARTARİNİDEN BAŞKA MARKA TAVSİYE ETMEM EĞER TASARRUF,PERFORMANS VE SÜRÜŞ KEYFİNİ BİRARADA YAŞAMAK İSTİYORSANIZ,MUTLAKA TARTARİNİ TAKTIRIN DERİM.200 YTL CİVARINDA RUHSAT İŞLEMLERİNİZ TUTAR,AYRICA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ SİZE YARDIMCI OLURUM AYRINTILI BİLGİ İÇİN:antalyaokcan@hotmail.com ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN....
    quote:

1997 yada 1998 model Opel Astra 1.4 GL Sedan almayı düşünüyorum ve alınca hemen LPG dönüşümü yaptırmak istiyorum. LPG dönüşümü ve ruhsata işletme masrafları dahil kaç paraya malolur? Ayrıca bu model bi araçta LPG nasıl bir performans gösterir? Bilgi veririseniz sevinirim tşkler

DİKKAT!!!
    Ankara Uludağ lpg firmasında taktırdığım lpg sistemini söküp atıp yeni sistemi taktırdım,araçlarında sorun yaşayan müşterilerine kötü davranışlarına birkaç kez şahit olmuştum,benzer sorunları yaşadığımda ve çözümsüz kaldığında bana da şunu dediler " istediğin yere şikayet et"...

Kimse mağdur olmasın,iyi araştırın çünkü bu firmanın kimseden utanması kalmamış,internette bir tane bile tavsiye referansları olmaması tesadüf değildir,kimse

memnun değil ama malesef duyarlı birileri bunları afişe etmemiş bugüne kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: trou6le

quote:

EVET DOĞRUDUR ANKARA'DA TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ SADECE ULUDAĞ OTOGAZDIR,KENDİLERİ ESKİ VE TECRÜBELİ BİR SERVİSTİR GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ARACINIZI TESLİM EDEBİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN....
    quote:

Tşkler Ünal bey. ben ankaradayım araştırmalarıma göre Ankara da tartarini lpg dönüşümü yapan Uludağ Otomotiv var başka var mı bilmiyorum.
    quote:

OPELLERİN HEPSİ LPG YE ÇOK UYUMLU ARAÇLARDIR,BEN SİZE TARTARİNİDEN BAŞKA MARKA TAVSİYE ETMEM EĞER TASARRUF,PERFORMANS VE SÜRÜŞ KEYFİNİ BİRARADA YAŞAMAK İSTİYORSANIZ,MUTLAKA TARTARİNİ TAKTIRIN DERİM.200 YTL CİVARINDA RUHSAT İŞLEMLERİNİZ TUTAR,AYRICA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ SİZE YARDIMCI OLURUM AYRINTILI BİLGİ İÇİN:antalyaokcan@hotmail.com ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN....
    quote:

1997 yada 1998 model Opel Astra 1.4 GL Sedan almayı düşünüyorum ve alınca hemen LPG dönüşümü yaptırmak istiyorum. LPG dönüşümü ve ruhsata işletme masrafları dahil kaç paraya malolur? Ayrıca bu model bi araçta LPG nasıl bir performans gösterir? Bilgi veririseniz sevinirim tşkler

DİKKAT!!!
    Ankara Uludağ lpg firmasında taktırdığım lpg sistemini söküp atıp yeni sistemi taktırdım,araçlarında sorun yaşayan müşterilerine kötü davranışlarına birkaç kez şahit olmuştum,benzer sorunları yaşadığımda ve çözümsüz kaldığında bana da şunu dediler " istediğin yere şikayet et"...

Kimse mağdur olmasın,iyi araştırın çünkü bu firmanın kimseden utanması kalmamış,internette bir tane bile tavsiye referansları olmaması tesadüf değildir,kimse

zalimce bir saldırı .uludağ firması nasıl bir memnuniyet vermedi,açıklarmısınız ?.aracınızın markasını,plakasını,montaj tarihini,peryodik olarak servise gidip gitmediğinizi,adınızı soyadınızı açık bir şekilde yazın.bizde celalettin uludağ beye soralım.ne olmuşta neden hizmet verememişler.içeriği açıklamadan karalamak uygun bir davranış değil.cevap vereceğinize inanıyorum.bütün bu yazışmaları gerçekçi bir şekilde paylaşalım ki lpg kullanıcıları da memnun olsun.saygılarımla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DİKKAT!!!

zalimce bir saldırı .uludağ firması nasıl bir memnuniyet vermedi,açıklarmısınız ?.aracınızın markasını,plakasını,montaj tarihini,peryodik olarak servise gidip gitmediğinizi,adınızı soyadınızı açık bir şekilde yazın.bizde celalettin uludağ beye soralım.ne olmuşta neden hizmet verememişler.içeriği açıklamadan karalamak uygun bir davranış değil.cevap vereceğinize inanıyorum.bütün bu yazışmaları gerçekçi bir şekilde paylaşalım ki lpg kullanıcıları da memnun olsun.saygılarımla.

Sen kim oluyorsunda beni zalim,milleti uyarmak için yazdıklarımıda saldırı diye niteliyorsun,senin bu girişin zihniyetini ortaya koyuyor "müşteri daima haksızdır" işte sizin düşünceniz bu,ben lpg sistemini taktırmadan önce internetten forumlardan bilgi aldım,başka bir forumda da uludağ otomotive sakın gitmeyin diye ağzı yananların yazılarını çok okudum,araştırma yapan biri bu yazılanları okuyacak,eğer kanıt isterse her şekilde bana ulaşır bende başıma gelenleri ona seve seve anlatırım...DEğil marka,plaka adımı,sanımı herşeyimi veririm,yeter milleti aldattığınız...

uludağ otomotive defalarca gittim bir kez olsun celalettin uludağla görüşmedim,işin başında durduğunu sanmıyorum,"densiz" kızı ile bir kez muhattap oldum eğer bayan olmasaydı,bugun burda uludağ otomotivle alakalı başka konuları konuşurdunuz,bilmem anlatabildimmi...3 kuruşluk adamlar yüzünden canımız sıkıldı bende kolayını buldum,işimi başka şekilde hallettim şimdi en tabi hakkım burda istediğimi yazarım...İtirazı olan varsa başta kendileri çıksınlar...saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbartacus -- 24 Ocak 2012; 10:35:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DİKKAT!!!

Sen kim oluyorsunda beni zalim,milleti uyarmak için yazdıklarımıda saldırı diye niteliyorsun,senin bu girişin zihniyetini ortaya koyuyor "müşteri daima haksızdır" işte sizin düşünceniz bu,ben lpg sistemini taktırmadan önce internetten forumlardan bilgi aldım,başka bir forumda da uludağ otomotive sakın gitmeyin diye ağzı yananların yazılarını çok okudum,araştırma yapan biri bu yazılanları okuyacak,eğer kanıt isterse her şekilde bana ulaşır bende başıma gelenleri ona seve seve anlatırım...DEğil marka,plaka adımı,sanımı herşeyimi veririm,yeter milleti aldattığınız...

uludağ otomotive defalarca gittim bir kez olsun celalettin uludağla görüşmedim,işin başında durduğunu sanmıyorum,"densiz" kızı ile bir kez muhattap oldum eğer bayan olmasaydı,bugun burda uludağ otomotivle alakalı başka konuları konuşurdunuz,bilmem anlatabildimmi...3 kuruşluk adamlar yüzünden canımız sıkıldı bende kolayını buldum,işimi başka şekilde hallettim şimdi en tabi hakkım burda istediğimi yazarım...İtirazı olan varsa başta kendileri çıksınlar...saygılarımla...

sayın truble.canınızın çok kötü yandığı belli oluyor.aracınızın ne marka olduğu,modelini,kaç km'de olduğu,aracı ikinci el mi,O km'de mi aldığınızı,benzinde kullanırken,sorunlarının olup olmadığını,bunları eğer giderdiyseniz nerede ve nasıl giderdiğinizi veya giderildiğini kısa olarak açıklamalısınız.-gelelelim 2.nci konumuza.:lpg taktırmaya nasıl karar verdiniz ?.1-kulaktan dolma,2-arkadaş tavsiyesi,3-ticari araç kullanıcılarından bilgi alarak,4-medyadan etkilenerek,5-doğru kanalları araştırarak (internet-araç markasının yetkili servisi-lpg yetkili servisleri gibi ),6-pahallı kaliteli veya ucuz kalitesiz bir markayı mı tercih ettiniz,7-lpg sistemini taktırdığınız firma ile yeterli bilgi alış verişi yaptınız mı (size aracı ne amaçla,ayda kaç km.yol yaptığınızı ve bunun gibi sorular sordular mı,senede 10000 km'erenin altında yol yapıyorsanız lpg sisteminin takmanızın uygun olmayacağını,her 5000 km'de hava filitresini (hava tutturmadan yenisi ile),10000 km'de bujilerinizi orijinalleri ile değişeceğini,lpg gaz filitresinin 10000/15000 km'de değişmesinin gerektiğini,her 50000/60000 km'de SUBAP ayarlarınıza baktırmanızın önemli olduğunu) eminim ki söylemiştir,8-sizde bu bilgiler ışığı altında karar verip lpg sisteminizi taktırdınız.GARANTİ BELGESİNİ okudunuz ve peryodik bakımlarını yaptırdınız.tabi ki GARANTİ BELGESİ'ndeki çok önemli olan 4.ncü MADDE'yi çok iyi okudunuz.garanti kapsamında olduğunuz süre içinde hiç bir şeye ücret ödemediniz.9-varsayıyorum ki 2.ci el araç ve ikinci el lpg sistemi ile donatılmış olsun.gene de bir kullanıcı olarak bütün bunları bilmeniz -eksik olan bilgiler de var-gerekli.eğer bu LPG DENİZİNDE SAZAN OLMAK İSTEMİYORSANIZ !.şimdi:bu koşullar altında O lpg sistemi ise nerede,ne zaman,ne marka sistem taktırdığınızı,eğer 2.nci el lpg sistemi ise nasıl,nerede,ne gibi bakımlar yaptırdığınızı,bakım yaptırmadan kullandı iseniz başınıza gelen olayları anlatmanızı,yazmanızı arzu ediyorum.eğer haklı iseniz hep beraber MONTAJ ATÖLYESİNİ,ve en önemlisi MARKAYA SAHİP ÇIKMAYAN İMALATÇI;İTHALATÇI FİRMAYI KINAYALIM.lpg tüketicilerinin de bundan haberleri olsun.cevap yazmanızı bekliyorum.saygılarımla.

• merhaba. bende ankaradayım sanırım uludağ motorlu araçlara gideceğim başka servis varmı bilmiyorum. tartarini kit var aracımda. filtre değişimi gibi işlemler yapılacak. son işlemden sonra 25000 km geçmiş. kit 350 saatte uyarır diyorlar ama hala bir uyarı gelmedi bende filtreleri değiştireyim diyorum. filtre değişimi sırasında yapılacak işlemleri fiyatlarını belirtebilirmisiniz. tabi olarak diğer şehirlerle fiyatlar tutmayacaktır yalnız filtre değiştirelim derken aracı lpg ile kullanılmaz hale getiren servislerde varmış:) ne yapılması gerektiğini bilirsek kiti takıp filtreyi unutan , sorulduğunda önemli bir parça değil takılmasada olur diyen ustalara müdahale etme şansımız olur:) teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankutbey

merhaba. bende ankaradayım sanırım uludağ motorlu araçlara gideceğim başka servis varmı bilmiyorum. tartarini kit var aracımda. filtre değişimi gibi işlemler yapılacak. son işlemden sonra 25000 km geçmiş. kit 350 saatte uyarır diyorlar ama hala bir uyarı gelmedi bende filtreleri değiştireyim diyorum. filtre değişimi sırasında yapılacak işlemleri fiyatlarını belirtebilirmisiniz. tabi olarak diğer şehirlerle fiyatlar tutmayacaktır yalnız filtre değiştirelim derken aracı lpg ile kullanılmaz hale getiren servislerde varmış:) ne yapılması gerektiğini bilirsek kiti takıp filtreyi unutan , sorulduğunda önemli bir parça değil takılmasada olur diyen ustalara müdahale etme şansımız olur:) teşekkürler.

tartarini servisleri sektördeki en eski lpg dönüşüm firmalarından kurulu bir bayi ağı ile yapılandırılmıştır .

bahsettiğiniz servisede gönül rahatlığıyla gidip bakım yaptırabilirsiniz. 25 000 km lik bakım masrafı 50-70 tl arasında değişmektedir .tartarini lpg sisteminde iki ad.filtre bulunmaktadır.bunlardan bir tanesi likit fazındayken regülatöre girmeden önce işlev görürken bir diğeri regülatör ile enjektör dizisi arasında bulunup asli görevi enjektörlerin yakıttan etkilenmesini önleyici görev üstlenen buhar filtresidir.

bunlar değiştikten sonra

1- aracın yakıt verileri ve ayarı kontrol edilir (gerekiyorsa gerekli düzeltmeler yapılır)
    2- elektrik tesisatının kontrolü
    3- su bağlantılarının kontrolü
    4- sızdırmazlık kontrolü

son olarakte sizin eklemek istediğiniz bi şikayetiniz varsa onu dile getirmenizde fayda var .

iyi günler

• teşekkür ederim sönmez bey. bu kadar hızlı cevap verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. benim araçtaki tartarini zaten sizde takılmış. sitenizdende msj atmıştım. filtre değişimi gibi bakım periyotları tartarinide kaç km. dedir. peryodun dışında ağır bakım olarak tarif edilen bir bakımı varmıdır. tekrar teşekkür eder. iyi çalışmalar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankutbey

teşekkür ederim sönmez bey. bu kadar hızlı cevap verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. benim araçtaki tartarini zaten sizde takılmış. sitenizdende msj atmıştım. filtre değişimi gibi bakım periyotları tartarinide kaç km. dedir. peryodun dışında ağır bakım olarak tarif edilen bir bakımı varmıdır. tekrar teşekkür eder. iyi çalışmalar dilerim.

tekrar merhaba tankut bey aracın dönüşümü bizde yapıldıysa şanşlısınız demektir :)

buhar filtresi en geç 15 000 km bir ,regülatör üzerindeki filtre için tavsiyemiz 25 000 km de değiştirilmesidir.

ağı bakımlara gelince 60 bin gibi enjektör temizliği 80 bin gibide regülatör temizliği yapılmasında ciddi yarar var.
    tabi TARTARİNİ enjektör grubu ve enjektörleri piyasadaki en kaliteli ürünlerin başında geliyor .yakıt kalitesinde seçici olursanız size ciddi anlamda sıkıntılar yaşatmayacağından emin olabilirsiniz .

sağlıcakla kalın efendim

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.