Şimdi Ara

Tartışma anında el ayak titremesi kontolu kaybetmek ve çok heyecanlanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 yaşındayım. Kavga edeceğim zaman elim ayağım titriyor kendimi kontrol edemiyorum.Bu olay bende özgüvensizlik ve sinir stres yapıyor. uzun süredir kimseyle kavga etmiyorum, kısa süre önce biriyle tartışma yaşadım olay kavgaya dönmedi kavganın çözüm olmadığını da biliyorum ama böyle bir durumda kendimi nasıl koruyup kollayacağımı da bilmiyorum. Boksa yazılacağım birkaç gün içerisinde. Onun dışında fikirlerinize önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim

• Panik atak gg,dikkat et ,senin bu atakların karşında ki insanın adrenalin salgılamasına sebeb olur, başına iş alma.Olmayacak şeyi kavgaya dönüştürürsün.Adam atak gecirmeni anlamaz zaplar bıcagı mazallah.Bence bir doktordan tedavi al.Çabuk hareketlenip sinirleniyorsan net panik atak .

• Hocam bende de var. Bir hiddet geliyor birden elim ayagim titriyor kendimi kaybediyorum. Bu cok yanlis, cok sakat, olmamasi gereken bir durum. Her durumda sakinligi korumak gerekiyor. Gerekirse kavgadan, tartismadan kacinmak gerekiyor. Hatta yeri gelir, kusura bakma hocam yanlis oldu diyip gecmek gerekiyor. Boyle durumlarda Allah korusun kendini kaybedip yapacagin bir hata hayatina mal olabilir. Gerek yok, erkeklikse erkeklik, kacmaksa kacmak. Hic bir sey senden onemli degil, sen hapse girdiginde vay be erkege bak kendine kufrettirmedi hapse girdi helal olsun demez. Ya da toprak altinda oldugunda erkekligin cok bir onemi olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.