Şimdi Ara

TAŞ - TAŞ - TAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başlayalı çok olmuyor... 14 levelim şu anda.
    Ancak bir sıkıntı var, taş bulmakta sıkıntı çekiyorum.
    Bu taşlar sadece savaştan mı geliyor. Yoksa kereste fabrikası gibi ilerde onunda bir üreticisi oluşacak mı?
    Büyüklerden cevap bekliyorum.

• Üretici var. İlerleyen karargahta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara çok sıkıntı çekeceksin aynısını birde Demir için çekeceksin sonra üretip birde kaynaktan elde edince düzelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir seviyeden sonra kayanak üreten binalar pek etkili olmuyor. Ş u anda 46 levelim diğer hesap 57 oldu. İş akıllı saldırıya bakıyor malesef. Heleki 45 levelden sonra demir ve taş elması bile yok sayabilirsin.
  • Bir sonraki karargah yükseltmesinde üretim binası gelecektir.

Aynı sıkıntı 9. seviye karargahta da yaşanıyor, bu sefer demir madeni aynı şekilde devreye giriyor ama 10. seviyeye geldiğinde yine üretim binası gelecek.
  • Var oyunda bi dengesizlik zaten. Bende 400bin taş öyle günlerdir bekliyor. Arada kule mule upgrade etsem 30bin gidiyor yine taş ocağından biriken ile 400bin oluyor. Oyunda gereken tek şey var o da sadece odun gibi gibi.

• Oyunda sıkıntısı cekmedigim tek kaynak taş bitmiyor arkadas taş ocagin az taş gelse bile yinede taş depom dolup taşıyor nazar değmesin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araçta geçmeyen kuş pisliği
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 45 lvlim elmas sıkıntım hiç olmadı oyuna elmas almadım para ile. Tek sıkıntım, demir ve taş kaynakları özellikle taş çok fazla problem yaratıyor demiride, dalgıçtan alıyorum.

Şu an 17.binadayım ama nasıl yükseltecem bundan sonra 18.ye bilmiyorum çok zor gibi, 2 m ye yakın taş istiyor o taşı deponda tutman çok zor biri gelip öpüyor hemen seni.
  • MTCGAME den oyun için para alabilirsiniz.Güvenilir ve Ucuz bir sitedir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.