Şimdi Ara

TASARIMCILAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
28.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • makina mühendisi olmak zor fakat çok zevkli bir meslek heleki birde sevdiğin branşta çalışırsan (imzandaki mesaja istinaden yazıyorum)
    ayrıca 3D programların yaklaşık hepsi aynı mantıkta çalışır... yanlızca ilgili komutları bulup yönetmek zodur
    bu işe auto cad öğrenerek başlayın bellimi olur bir gün sizle iş görüşmesi bile yapabilirm..
    önemli olan azmetmek ve boş vakitlerinizi böyle uğraşlarla değerlendirmek.

quote:

Orjinalden alıntı: orhanbea

quote:

Orjinalden alıntı: ONUR8534

merhaba gkhn solid works ten arkadaşim bahsetti cd si var getircekte bana auto cad gigi programlardan biraz alt yapım var her halde solid work de kullanabilirim ama çoooooook çalışmam lazım tesekkür ediyorum saygılar

onurcuum kesınlıkle ole dusunme...onemlı olan ıcınde bu programları ogrenmeye yonelık hewes olmasıdır...mısal bende gecen yıl senınle aynı durumdaydım...kendımı 1 ay derslerı aksatmadan solıd e werdım...tabırı caızse anasını bıle aglattım...yane catıa ya gore oldukca basıt bır program...sana kolay gelsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 24 Aralık 2006; 10:35:27 >

• SOLİD WORKS + PRO ENGİNİER
  • ----UP----
  • Beyler bu forumda eksik olan Makinacılara ait bir bölümdür.İncelenecek o kadar çok program ve konu varki.Catia Unigpraphics Aoutocad Solid works.Çeşitli cam programları....Makinacılar bir araya gelip bizim için bir bölm açılmasını sağlamalıyız.
  • makine mühendisliği bence de çok zor ,eğer kazara mak. müh. bölümünü kazansaydım 2.sene atılırdım heralde,
    üniv. de iken mukavemet dersi aldık vize 50 - final 50 geçtim ama nasıl yaptım ben de anlamış değilim
    ama aksi gibi bende bi mekanik merakı da var
    şu an turbocad ile bi küçük otomabil tasarlıyorum , süspansiyon ve şaseyi çizdim ama motor ,şanzıman ve diferansiyal gibi parçaların ölçülerini ve şaseye nasıl yerleştireceğimi bilemiyorum çünki elimde hiç bir çizim ,ölçü gibi bilgi yok ,
    bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ,

otomobil model tasarımı ise bana göre sonradan yani otomobilin iç yapısına ,teknik özelliklerine göre yapılması gereken bi çalışma,
    yani dış görünüş bir otomobilin iç yapısını yansıtır , yanılıyormuyum . . .
  • http://www.forum1923.com/

Bu link sanırım pek çok sorunuza cevap verecektir
  • Ee noldu tasarımcılara?
  • Ya adamlar bıraktı herhalde DH'yi benim dediğim linke gittiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Ya adamlar bıraktı herhalde DH'yi benim dediğim linke gittiler

Hay senin linkine
  • Ya istersen kaldırırım....Yani linki
  • yok kalsın iyi öyle
  • burada bütün araba tasarımlarımızı yayınyabiliyormuyuzzzzzzzzzz
  • solidworks kullanılmıştır...

TASARIMCILAR

TASARIMCILAR

TASARIMCILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkunteper -- 7 Ağustos 2008; 23:03:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

topicdeki ilk iletinden 3 sene geçmiş şu an hedefindemisin ?

benimde çok merağım vardı lise yıllarındayken özellikle nefret ettiğim kimya dersinde çok güzel(bana göre)çalışmalarım olmuştu kara kalem ile ama öss de başarılı olamadığımdan ve 3d modelleme programlarını öğrenecek vakit+nakit olmadığından bu alanda yoğunlaşamadım şu an x bi işte çalışıyorm aklımda hep çizmek var ama hiç bişe yapmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.