Şimdi Ara

Tasarımı çirkin olan araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar tasarımı çirkin olan yeni arabalari soruyorum sizce hangi marka model araçlar çirkin

• Dacia Solenza
  • Tam cevap yazıyordum ki adam akıllı cevap istiyormuşsun. Bende yok diğer arkadaşlara başarılar dilerim
  •  Tasarımı çirkin olan araçlar

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:25:22 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    En alttaki biraz aykırı duruyor sanki.
  • Bu konuda Ssangyong'un eline kimse su dökemez

Ha bir de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nissan çuk

Clio 3
  • Attrage
  • Honda City görünce civicin defolu malzemeleriyle mi yaptılar diye düşünürüm.
  •  Tasarımı çirkin olan araçlar

hayirli gunler.
  • İlk kasa city, attrage, symbol, corsa e, yeni yaris güncel olup aklıma ilk gelenler.

Daha orantılı ve çekici araçlar olabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Eylül 2018; 20:38:14 >
  • komple cıvıc kasaları 1995 hariç, symbol cliolar dahil, attrage(başı çeker), sandero, solenza, e90 2005-2008, e87, ilk kasa x3 ve x1, z3, city, corsa e ve adam, lada vega, 2009 sonrası transporter kutu gibi, b7 passat, jetta komple, vectra c makyajlı, omega b 95-99, hyundai i20 tucson hariç komple, focus mk1 sedan, juke, ssangyong komple, chery komple, punto 2000, tempra, reno 21, şahin s harici komple kuş serisi, mondeo mk2 ve mk4, fiesta mk4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 19 Eylül 2018; 21:2:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

komple cıvıc kasaları 1995 hariç, symbol cliolar dahil, attrage(başı çeker), sandero, solenza, e90 2005-2008, e87, ilk kasa x3 ve x1, z3, city, corsa e ve adam, lada vega, 2009 sonrası transporter kutu gibi, b7 passat, jetta komple, vectra c makyajlı, omega b 95-99, hyundai i20 tucson hariç komple, focus mk1 sedan, juke, ssangyong komple, chery komple, punto 2000, tempra, reno 21, şahin s harici komple kuş serisi, mondeo mk2 ve mk4, fiesta mk4
    Ayıp oluyo ama jim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Ayıp oluyo ama jim

Alıntıları Göster
    daha çıkar , çay koyayım ben.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Lada Kalina, Tata İndigo'yu unutmuşsun.
  • anaconda41 kullanıcısına yanıt
    az daha yazdım onlar da senin katkın olsun
  • Özgün dopdolu bir konu daha tbrkler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.