Şimdi Ara

Tasarlanmış yeni cinayet var mı?(bu yazar gs li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Görünen bir şey var ki, kupa finalinde, Fenerbahçe'nin bir ayağını kırdılar. Beşiktaş karşısında kötü oynamış olabilir ama hakemin ilmeğinde sallandırılan takımdı Fenerbahçe... Hakemi anlatmaya gerek yok... Namuslu gözlerle maçı yeniden izleyin her şey ortada. Adaletli olması zorunlu televizyonlar hakemi saklamaya çalıştı da, nafile... Beşiktaşlı Okan'ın gol öncesindeki hareketine faul demeyen adamların, bundan sonra yapacakları bütün yorumlar şaibelidir. Üstelik sahadan atılması gereken ilk adamdı Okan... Delikanlı yorumculuk böyle oluyor işte... Freni boşalmış adaletsizliğin temsilcileriyle, "Fenerbahçe'yi öldürme bayramını" kutlamanın hazırlıklarına başlanmışsa, bu ülkede her şey bitmiş demektir. Bunların bedelini de gelecek yıl, bugünün "sahte dostları" ödeyecektir. Kupaları masalarda bölüştürenler! Bir orman yanıyorsa, önce ormanı yakanlar yanar...

Adalet izinde. Herkes çirkinliklerin izinde. Evet, lig düzeninde Fenerbahçe'ye de zaman zaman hakkı olmayan verildi, ama hiçbiri organize değildi. Şimdi Türkiye'deki adaletsiz sistemin bütün müritleri, Fenerbahçe'nin karşı saflarında. "Birbirlerinin konuşma balonlarını dolduranlar", hafta sonu yemeğine Bülent Demirlek'i de davet etse, saygısızlık olur mu acaba? Bence olmaz! Nasılsa öküzün altında buzağı falan kalmadı... Her şey apaçık ortada... Herkesin "Takım oyunu" anlayışı farklı...

Hakemin hatalarını bir bir sıralamakla, bir şeyin elde edilemeyeceğini bilenlerdeniz. Ama ligin son iki haftasına girilirken, "önceden tasarlanmış başka cinayetler var mı?" bilmek isteriz. Ortalıktaki dumanlı havayı kokluyor musunuz? Sahada üç kez yenildikleri takımın hakkını bir kez bile vermeyip, saha dışında inatla "Biz şampiyonuz" diyenlerdeki ısrarın sebebini araştırıyor musunuz? Bulmaca çözmeyi bırakın artık. Karşı saflardaki parçaların hepsini toplayın, kocaman bir duvar göreceksiniz karşınızda. Renkleri birbirine karışmış bir duvar! Fenerbahçe için ördüler o duvarı... Aziz Yıldırım'a duyulan nefretin gücü adına... Aziz Yıldırım onlara ilham vermiş olabilir ama nefretin bu kadarına, böylesi bir ortaklığa yazıklar olsun. Asıl Adnan Polat'a bakın. Onun futbola kesin dönüş yapmasından sonraki gelişmeleri dikkatlice inceleyin. Bir şampiyonluk uğruna neler yapıyor neler!

"Fenerbahçe medyası" diyorlar ya, o medyanın "ne kadar pasif" ve çaresiz olduğunu kupa maçından sonra gördük. Birçoğu sadece kendi çıkarlarının derdinde. Ya da Aziz Yıldırım'la gölge oyununda... Bir Fenerbahçe taraftarının mailinde okudum. "Kazandığında sevmiyorum seni, kaybettiğinde sevdiğim kadar..." Fenerbahçe taraftarının kaybettiğinde bile gururlu olması gerekir. Bu namussuz düzende, Avrupa masallarına eşdeğer bir mücadele veriyor Fenerbahçe... Herkes gönlünü rahat tutsun. Hepsine karşı tek başına kalan bir takımın, elde edeceği başarı çok şeydir. Kaybetmesi bir şeydir. Çünkü diğerleri kazandığı zaman "aralarında bölüşmek" zorunda kalacaklar. Bu gurur da Fenerbahçe'ye ait olsun... "Kalbiyle tek başına yürümek", hesaplı kitaplı "maç öncesi yemeklerinin" yanında nasıl da kutsaldır.

• bunu yazan hakkı yalçın ama bu adam bjkli değilmiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskliyiz

bunu yazan hakkı yalçın ama bu adam bjkli değilmiydi

Hocam be bunları görmek için "adam" olmak yeter takımla alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

quote:

Hocam be bunları görmek için "adam" olmak yeter takımla alakası yok

çok doğru söylüyosun
  • quote:

ya hani bu adam GS liydi?
    arkadaş niye bu adamı Fenerden başka takımı tutmaya zorluyorsunuz anlamadım.

her yazığı yazıda hangi takımı tuttuğu bağırıyor bırak anlaşılmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

bu yazıyı anlayabilen anlar sen kasma,
    senin hangi takımlı olduğunu biliyoruz, GJK lisin değilmi...
    bak seni zorlayan olmadı bu takımı seçmen için, sen kendi isteğinle böyle oldun..

ama bu yazıyı yazan kişi BJK lide olsa GS lide olsa asıl delikanlı taraftar O'ymuş işte...
    anlatmaya çalışıp göbeğimizi çatlattığımız, diğer başlıklarda çoluğa çocuğa dil döktüğümüz buydu işte..
    bir takımın haysiyetini böyle taraftar kurtarır, gerisi partizan...

• quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

quote:

bak seni zorlayan olmadı bu takımı seçmen için, sen kendi isteğinle böyle oldun..

ama bu yazıyı yazan kişi BJK lide olsa GS lide olsa asıl delikanlı taraftar O'ymuş işte...
    anlatmaya çalışıp göbeğimizi çatlattığımız, diğer başlıklarda çoluğa çocuğa dil döktüğümüz buydu işte..

ya bırak kardeşim sen neden bahsediyorsun bana?yazıyı anlayan anlarmış.
    anlayan anlıyor işte okuduğunu...
    şu yazıları yazana Beşiktaşlı GS li diyeceksniz bende inanacağım öyle mi?
    kendi kendinize adamlar yarattınız yok o GSli bilmemneli yok beşiktaşlı,yok neymiş"adam objektifmiş şöleymiş böleymiş..."

"başkanın adamları" diye bir film vardı izledin mi sen onu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

kendi kendinize adamlar yarattınız yok o GSli bilmemneli yok beşiktaşlı,yok neymiş"adam objektifmiş şöleymiş böleymiş..."

evet...sen izledinmi...
    adamlar isim vermiş bak, HAKKI YALÇIN..
    yani neymiş adam yaratılmamıışş..
    bizzat kendi yazmışş.
    hem doğruluğu tartışılır olsa bile..
    sen beşiktaşlısın sanırım, demirörene ve a.polata iki çift laf etmesini bilmiyosan.
    özellikle demirören'e.. (a.polat ayrı bir tez konusu)
    senin beşiktaşlılığından şüphe ederim...

nerde seba başkan nerde demirören...

• O2an bence hiç böyle muhabbetlere girmeye deymez ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

O2an bence hiç böyle muhabbetlere girmeye deymez ya

haklısın dostum...
  • Kupaları masalarda bölüştürenler! Bir orman yanıyorsa, önce ormanı yakanlar yanar...

kıvılcımlara duyarsız kalanlar yangına çaresiz kalırlar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet...sen izledinmi...
    adamlar isim vermiş bak, HAKKI YALÇIN..
    yani neymiş adam yaratılmamıışş..
    bizzat kendi yazmışş.
    hem doğruluğu tartışılır olsa bile..
    sen beşiktaşlısın sanırım, demirörene ve a.polata iki çift laf etmesini bilmiyosan.
    özellikle demirören'e.. (a.polat ayrı bir tez konusu)
    senin beşiktaşlılığından şüphe ederim...

nerde seba başkan nerde demirören...

sen benim Demirörene ne dediğimi nerden biliyorsunda abuk subuk yazılar yazıyorsun burada?
    ben bu forumda Demiröreni en fazla eleştiren hatta belki de tek eleştiren Beşiktaşlıyım.

bu adam Fenerden başka bir takımı tutmuyor kardeşim.
    yada paralı kalemşörlerden biri...
    aksini kimse inandıramaz bana...

• İlker hocam yaş kaç?
    Yanlış anlama kötü niyetle sormadım hakkı yalçın'ı tanımamanı yadırgadım da
  • quote:

sen benim Demirörene ne dediğimi nerden biliyorsunda abuk subuk yazılar yazıyorsun burada?
    ben bu forumda Demiröreni en fazla eleştiren hatta belki de tek eleştiren Beşiktaşlıyım.

bu adam Fenerden başka bir takımı tutmuyor kardeşim.
    yada paralı kalemşörlerden biri...
    aksini kimse inandıramaz bana...

valla hocam bu sana yazdığım son cevap..
    fener başlıklarının altında ilk önce senin ismini görüyoruz, cevap hakkıda bize doğuyor,kızmaca darılmaca yok.
    ama demirörene yöneltilmiş bir tek eleştirini okumadım bu forumda.. yanlışsam düzelt..
    eğer öyle bi yorum okusaydım emin ol sana göre "abuk subuk" yazılar yazmazdım..
    zaten benim istediğimde demirörenin eleştirilmesi, yani aynı fikirdeyiz...

senin nerden bu adamın kalemşör olarak bildiğini de sormayacağım, tartışmayı uzatmaya niyetim yok...
    kolay gelsin...

maç başladı, derbide başarılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.