Bildirim
Taşıma yöntemleri...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sirt cantasi seklinde laptop cantalari var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nike'in okul çantalarinda bile laptop gozu var bi laptop gozu mevcut olan sirt cantasi alarak ihtiyacinizi giderebilirsiniz tavsiyem nike al hem su gecirmiyor hem de icine malzemelerini de koyarsin laptopunu da :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Hocam bu da 69 tl bütçeniz nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: Wung-Zhuquote:
Orijinalden alıntı: unrealworld790
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetCanKaratas
Hocam bende şöyle bisey var hem sportif hem baya geniş
hem bilgi için hemde görsel için tşk ederim. bende dx ten sırt çantalarına bakıyordum. fiyatları da uygun
Hocam bu da 69 tl bütçeniz nedir ?
Alıntıları Göster
100 tl ye kadar sıkıntı yok.bu ürüne de bi bakmak lazım,yağmur geçmiyor ve rahat ise fiyatı da gayet uygun
-
Evet hocam su geçirmiyor rahat + baa genis diger cantalar gibi oyle fermuar hemen bozulmuyor icine dolduruyorum malzemeleri yine de kapaniyor bana misin demiyor hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetCanKaratas
Evet hocam su geçirmiyor rahat + baa genis diger cantalar gibi oyle fermuar hemen bozulmuyor icine dolduruyorum malzemeleri yine de kapaniyor bana misin demiyor hocam :)
iyiymiş.o zaman bir de sefer tası alırım. yemeklerimi de çantaya koyarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X