Şimdi Ara

taşınabilir disk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar taşınabilir diskin dosya sistemi fat32 idi bende içindeki dosyaları kaybetmemek adına başka bir yere kopyalayıp ve dosya sistemini ntfs ye çevirdim, daha sonra eski dosyalarımı tekrar yükledim, ancak sorunum şuan lcd tv ye bu diski taktığımda film dosyalarını otomatik olarak görmüyor ne yapmam gerekir, acaba diskin içerisinde bazı sistem dosyalarıda silindi o yüzden mi tv de çalışmıyor şuan yardım edebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: muammersertac

arkadaşlar taşınabilir diskin dosya sistemi fat32 idi bende içindeki dosyaları kaybetmemek adına başka bir yere kopyalayıp ve dosya sistemini ntfs ye çevirdim, daha sonra eski dosyalarımı tekrar yükledim, ancak sorunum şuan lcd tv ye bu diski taktığımda film dosyalarını otomatik olarak görmüyor ne yapmam gerekir, acaba diskin içerisinde bazı sistem dosyalarıda silindi o yüzden mi tv de çalışmıyor şuan yardım edebilirmisiniz?

Muhtemelen televizyonunuzun ntfs desteği yok. Yani ntfs dosya sistemini tanımıyordur. Tekrar fat32 dosya sistemine çevirirseniz sorununuz çözülür..
  • sanırım dediğiniz gibi tekrar eski haline getirip deneyeceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.