Bildirim
Taşınabilir MP3 Çalar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşım denemedim ama bağlasan bağlasan ya ıpod yada jukebox ile yerterli performans alırsın
onların ses kalitsi daha güzel ama arbada nasıl performans alırsın
işte onun için araba sahibi olmam lazım iki dakka bekle bir tane deneyip geliyom
pardon bazen dayanamıyorum -
creative muvo ları beğenmediysen piyasada saçmasapan diğer markaları hiç beğenmezsin, creative, i-pod veya rio markalarının modellerini inceleyin ama benim dinlediğim kadarıyla muvo larım sesleri süper, yeni creative zen micro gelecek 5gb ben onları bekliyorum... -
Arabaya bağlanmak üzere geliştirilmedğinden olsa gerek empedansı zartı zurtu tutmadığından güzel ses çıkmamış olabilir. Bence sen mp3 playerlı araba teybi al ve cdden dinle. Daha keyifli olur bence -
Muvolara diyeceğim yok ama teybe aktarıldığında ses kötü çalıyor araba teyipleri çok pahalı ya elimdeki muvoyu takas edecem eğer önerileriz varsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X