Şimdi Ara

Taşınabilir MP3 Çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben creative nin 1.5 Gb. lık mp3 çalarını denemiştim ama pek iyi sonuç vermedi ben arabamda mp3 dinlemek için bu tip bir mp3 arıyorum aranızda kullanan varmı creative yi aracıma bağladığımdaki çıkan ses pek tatminkar değildi önerilerinizi bekliyorum

• arkadaşım denemedim ama bağlasan bağlasan ya ıpod yada jukebox ile yerterli performans alırsın

onların ses kalitsi daha güzel ama arbada nasıl performans alırsın
    işte onun için araba sahibi olmam lazım iki dakka bekle bir tane deneyip geliyom

pardon bazen dayanamıyorum
  • creative muvo ları beğenmediysen piyasada saçmasapan diğer markaları hiç beğenmezsin, creative, i-pod veya rio markalarının modellerini inceleyin ama benim dinlediğim kadarıyla muvo larım sesleri süper, yeni creative zen micro gelecek 5gb ben onları bekliyorum...
  • Arabaya bağlanmak üzere geliştirilmedğinden olsa gerek empedansı zartı zurtu tutmadığından güzel ses çıkmamış olabilir. Bence sen mp3 playerlı araba teybi al ve cdden dinle. Daha keyifli olur bence
  • Muvolara diyeceğim yok ama teybe aktarıldığında ses kötü çalıyor araba teyipleri çok pahalı ya elimdeki muvoyu takas edecem eğer önerileriz varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Çalar sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.