Şimdi Ara

Taşındım ama Kablonet'im gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay önce Kablo TV kullanıyordum ve telefonumu kapatarak Kablo İnterneti de aldım. İşten ayrılmam v e masrafları kısmak için taşınmak zorunda kaldım. Taşındığım yerde Kablo TV abonesi yok, bu yüzden internetimi almak istediğimde kutu yok dediler. Ya iptal edin (240 tl ödeyin) ya ödemelere devam edin (birisine satın yada hibe edin) yada abone olmasını bekleyin diyorlar, hiç bir hakkım var mı bu konuda bileniniz varmı, yardımcı olabilirmisiniz.

• Malesef dostum elinden gelen birşey yok. Mecbursun çünkü sözleşmen var. Sakın ödemeden kaçma sonra başın ağrır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Malesef dostum elinden gelen birşey yok. Mecbursun çünkü sözleşmen var. Sakın ödemeden kaçma sonra başın ağrır.

Herhalde hibe edeceğim en son ):
  • kablo tv için şöyle bir yazı okuduğumu hatırlıyorum.

taşınma durumunda yeni yerde kablotv kutusu yoksa eğer, mevcut abonelik kutu gelene kadar dondurulabilir. o yazıyı bulmaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

kablo tv için şöyle bir yazı okuduğumu hatırlıyorum.

taşınma durumunda yeni yerde kablotv kutusu yoksa eğer, mevcut abonelik kutu gelene kadar dondurulabilir. o yazıyı bulmaya çalışacağım

Turksat nereye yatırım yapıyor yeni abone almak için hiç bekleme dostum :) Sen bence evini değiştirme kal kaldığın yerde hehehehe :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.