Şimdi Ara

Taslak hazırlandı: İkinci el araç alım satımına yeni vergi mi geliyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
16.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne araba alıyorum ne de satıyorum ama bıktık artık vergi haberlerinden.

• Sesini çıkartmayan halka müstahak!

• Ulan bi kulağımın arkası kaldı demiyorum çünkü orayı bile en az 3 defa dürttüler. Yatacak yeriniz yok
  • Aktrollsüz konuya hoşgeldiniz.

• Halk seçti bunları. Bunlar vergi getirirken halk yetmez ama evet demedi mi? Hala halk vergiye evet demiyor mu? Cam filmine gösterdiği tepkiyi gösterselee ötv bile kalkar. Dememesi bedava. Artık bunu yönetenlere değil halka mal edin. Müstehakk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "şu anda pazar normale döndü, fiyatlar da rayına oturdu."

Hayırdır %100 indirim mi geldide bizim haberimiz olmadı

Bence kalkan fiyatlar oturan derken sanırım o fiyatlara alanlarda bahsediyor.
  • Bir tane akbebenin yorum yapmadığı yorum kısmına hoşgeldiniz :)

• Bir Millet düşmanı damlamış konuya. Devlet kadar başına taş düşsün!
  • Allah'ım sana binlerce şükürler olsun. Şu adamlara bir kere bile oy vermedim, bir kere bile sempati duymadım, yanlışa saptırmadın beni o kadar vicdanım rahat ki, şükürler olsun Rabbime.
    Şu an 30 yaşında işini gücünü rayına oturtmuş 3500 4000 yani orta halli maaş alan bi genç ne ev alabiliyor ne araba alabiliyor ne tatile gidebiliyor ne de et yiyebiliyor ve bu olayın temelde tek kişinin gerçekte ise ona oy veren milyonlarca kişinin sorumluluğu var.
  • Bi kulak arkası kaldı diyecektim ama orasıda bekaretini kaybedeli çok oldu
  • Bugün alıştırma turları binde 5, yarın bir bakmışsın vergiye otomatik zam gelmeye başlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp satmaya gerek yok ki, sahip olman bile yeterli devletin yolması için.

• Vergi az vergi azda zamanla çoğalacak olanı söyleyim ilk sene binde beş ikinci sene yüzde beş :)) ikinci el piyasası oldukça yükseldi şahinler 30 bin tl alanda zaka arama satanada hayırlı olsun.
  • doların fazla arttığı yıllarda vergilerde artıyor. birileri ne yaptığının farkına geç olmadan varmalı.

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Düzenleme sadece ilk tescilden sonra yapılacak ilk devir islemini kapsıyor. İkinci ve sonraki devirleri kapsamıyor. Burada hedeflenen sıfır arabalari bayilerden toplayıp yüksek fiyattan satanlar.

Sıfır arabaları alıp depoda bekletip iki ay sonra yüksek fiyattan satanları devletin vergilendirmek istemesi gayet normal. Burada şaşıracak bir durum görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Şubat 2021; 16:2:16 >
  • Sanırım istediğimiz arabayı alamadan bu ülkeden gideceğiz.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt

5 yıllık aracım var ilk sahibiyim.

• Bütçe açığı var bunlar vergilerle kapanacak başka çare yok. Vergilerin düşeceğini düşünemiyorum bile. Yabancı parasını çektiğinde dolarda uçar faizler de artış devam ederse hoşgeldin 80 ler 90 lar.

• Ev alımına benzemiş. Satanı alakadar etmeyecek alan ödeyecek belliki. Her gün bir önceki günü arıyoruz artık. Yeter artık. Eş dost akraba üzerlerinden alınan satılan araçlardan ne kadar vergiler kaçırıldı bunlara bakmayın sakın... Neyse sövmeyeceğim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.