Şimdi Ara

Taslak hazırlandı: İkinci el araç alım satımına yeni vergi mi geliyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
16.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vergi isteyenler vardı, iyi olmuş işte sevinsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala %30+ alabiliyorlar, isin en sinir bozucu kismi bu.

• kulağımızın arkası bile hayat kadını oldu bu nasıl iş yaa :)))

• Devlet müdahale etsin diyordunuz, o kadar demiştik ortalığı karıştırmayın diye.

Ohhhhhhh, inşallah vergi %50 olur. Sıfıra da yeni vergi gelir. Size müstehak. Zorla vergi getirttiniz be :))

• vergi geleceğini biliyordum ama bu kadar az geleceğini hiç düşünmemiştim, en az yüzde 8 gelmesi gerekiyordu, ileriki aylarda yeni bir düzenleme ile yüzde 8 e çıkarılacaktır, sanırım şuan deneme yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyelim yani?

• Şu al satçıları önlemek için diyenler bildiğin al satçının ne olduğunu bilmeyen insanlar siz kaç tane ensesi kalın al satçı var sanıyorsunuz. Sıfır araç alıcakta satıcak al satçı kesmin çoğu zaten üç beş on yaşında araba alıp satıp döndüren kesim..

Neymiş al satçıların önüne geçmek içinmiş emin olun şu yazıları okuyan al satçı tayfa gülüyordur ... Adamlar işin ticaretinde çoksa umrunda %10 vergi koy istersen o fiyatı satış rakamına ekler gene satar..

Böyle al satın önüne falan geçilmez olan gene normal vatandaşa olur cebinden birde bu verginin parası çıkar.. al satçı onuda gider vatandaşa ödetir...

• Araç muayene ücreti ekibi neredesiniz bu kadar arayı açmayın, bir an önce konuları açmaya, sosyal medyada ne yapıyorlarda 10 dk da 350 400 tl alıyorlar diye yaygaraya başlayın, 800 1000 tl olsun muayene ücretleri

• Oh oh suyunada vergi ekleyin çifte vergi Yalnız bu oran her sene yeniden değerleme oranından artacak nur topu gibi yeni vergi konaklama vergisi yolda zaten kutulara kaplara da vergi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 28 Şubat 2021; 17:35:30 >
  • Halk sandıkta iktidarı cezalandırmazsa bunların devamı ve daha şiddetlisi gelecek. Stopaj üstüne stopaj gelecek vergi üstüne vergi. Nasıl olsa halk ne hesap soruyor ne de seçimde gidip cezalandırıyor. E şimdi adamlar haksız sayılmaz ne yaparlarsa yine seçiliyorlar. Şimdi tutup becermedik mi desinler yoksa vergi üstüne vergi mi koysunlar :) tabi ki ikincisi.
  • ozmenakif kullanıcısına yanıt

verginin vergisinin vergisinin vergisinin alındığı yerde semer vuran çok olur.

kazandın paradan vergi verirsin kalan paranla gider eşya alırsın,yemek içecek kalem kitap ne varsa onlardanda ötv + kdv vergi verirsin .ekmek alırsın kdv veririsin pırtlanta alırsan vermezsin ama.

100.000 liralık otomobili vergileri ile birlikte 400.000 liraya aldım. Otomobile verdiğim 400.000 lirayı kazanırken de 160.000 lira vergi verdim. Yani 560.000 lira kazandım 100.000 liralık otomobil aldım. Vergi oranı kaç? %460

telefon yok pc yok konsol yok araba yok ev yok .kime çalışacağız kuru ekmek bulursak şükredelim.

geçen Akp li vekiller açıklama yaptı biri herkesin arabası var dedi .biri ev araba almak artık çok kolay dedi. bu kadar halktan uzaklar artık kendi rahatları yerinde umurlarında depil ülke . Tv tartışma programları niye yasak anlıyoruz artık konuştukça batıyorlar anca el kaldırmayı bilirler.

"Halk açsa, yöneticiler fazla vergi aldığı içindir." Lao Tzu

"devlet tasarruf yapsa sizden vergi almazdık" bülent arınç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanhan68 -- 28 Şubat 2021; 16:57:35 >

• Yarın gider marketlerle uğraşırlar.

• Nerden ne alacaklarını iyice şaşırdılar
  • yaparlar hiç şaşırmam. daha çok vergi çıkarırlar... siz isteyin yeter ki :))

yalnız satış fiyatı en az aracın kasko değeri kadar olması saçma olur. çünkü araç kazalı ise daha düşük fiyata gidecektir. kasko değer listesine göre vergi alırsan kazasız araç muamelesi görmüş gibi olur.

• Araç almayı zorlaştırmaktan başka işe yaramıyor, basitçe vergi miktarını satış fiyatının üstüne ekler geçerler. Savunanlar falan var ya şaka mısınız arkadaş siz? Adamlar oturup yeni vergi üretmekten başka bir işe yaramıyor birileri de kalkıp alkışlıyor. Kraldan çok kralcı millete her şey müstehak. Eleştirene de araba lobisi derler artık, kendilerinen başka herkes lobici, terörist zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 28 Şubat 2021; 17:9:23 >
  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt

ama kıskanıyorlar bizi ..

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

Alıyorlar zaten. Atık su vergisi.

• Çıkmayacak yasadır, 2823 seçimlerine karşı partilere o kadar koz vermezler, ama bunalttilar vergi işini beceremiyorlar, otoyol , köprü, havalanı işini beceremediler, kanal İstanbul isinide beceremeyecekler, kanala bir ton kaynak gidecek ama gittiği kadar gelmeyecektir, İstanbul isminde birçok yabancı şarkı vardı, hepsine yazık olacak

• ohhh vergi ohhhh
  • Dünyanın en çok vergisini alan ülkelerin başındasın, VE nüfusunda fazla ve bir araba üretip satan satıcıdan bir telefon üreten markadan daha fazla kazanıyorsun ülkende ama tüm bu paralara rağmen ekonomi b*k çukurunda dolaşıyor en iyi telefonu bile 4 ay çalışmadan alamıyor asgari ücretli bu kadar vergi alıyorsanız karşılığını verin eyvallah diyelim ama tüm vergiler devlet adamlarının cebine oğullarının gemiciklerine gidiyor ne kadar yazsakta boşa allah inşallah gitmek isteyen herkesin bu ülkeden kurtulmasını nasip eder devleti geçtim şimdi 500 tl vergi geldi diye sahibinden ölücüleri arabaya 5000 tl zam yapar orası ayrı konu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.