Birader öyle deme ya şimdi geçtiler rahat ettik dedik.Gidip lazerle 1-2 iz sildircez.Fazla taktım bu konuya.Aslında dibine girmeden görünmüyo ama offf
öyle bir derdim yoktu 1 cips alır lojmandaki tüm tasoları toplardım.
quote:
Orijinalden alıntı: CoolStoryBro
quote:
Orijinalden alıntı: EvaQuantum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Taso çıkıyor diye her gün 2-3 tane cips yerdik.
Şimdi onlar yüzünden sivilcelerle uğraşıyoz
Yuh nerden nereye ya..
Birader öyle deme ya şimdi geçtiler rahat ettik dedik.Gidip lazerle 1-2 iz sildircez.Fazla taktım bu konuya.Aslında dibine girmeden görünmüyo ama offf
Nerende bu sivilce onu anlayamadım.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Taso çıkıyor diye her gün 2-3 tane cips yerdik.
Şimdi onlar yüzünden sivilcelerle uğraşıyoz
Yuh nerden nereye ya..
Nerende bu sivilce onu anlayamadım.
Taso için cips alırdım cipsi atardım.
Bende de çok fazla vardı şimdi yok tasolar.
pokemondan başka bide digimon vardı
ahh ah çoculuk günleri
bu cipsler yüzünden hayatımın en kilolu dönemini geçirmiştim o zamanlar
Kesinlikle devamını bekliyorum. Zamanında ne oynardık ya.
500 e yakın pokemon, digimon tasom vardı. bir tane de dev tasom vardı Gastly. Taşındığımız zaman annem gizlice atmış hepsini hayatımda o kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum
Üttüm lafına tav olurdum
En çok beybladeli tasom vardı
digimon serisi full dü bende. dikiş makinesinin içinde saklıyordum yıllardır. sonra annem atmış. :/
quote:
Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
500 e yakın pokemon, digimon tasom vardı. bir tane de dev tasom vardı Gastly. Taşındığımız zaman annem gizlice atmış hepsini hayatımda o kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum
oha.gif aynen benimde 500 e yakın vardı .annem taşınırken atmıştı.bende çok üzülüyorum şimdi.
Benimkilere ne olduğunu merak ettim şimdi Gidip araştırayım
Tekrar başlasa öyle bir akım üşenmeden biriktiririm
quote:
Orijinalden alıntı: LoRDNeLL
quote:
oha.gif aynen benimde 500 e yakın vardı .annem taşınırken atmıştı.bende çok üzülüyorum şimdi.
Kardeş misiniz yoksa?
Bende de sürüsüne bereket beyblade lerden var ortasına ok geçirilip döndürülenden :)
quote:
quote:
Şimdi hatırladım dada dev tasoları çok severdim bende de duruyor bir ara çıkartıp bakacam yugioh kartları falan da var.
bunlarla az mı oynadık yav... çarpıştırarak oynardık bunları hep hile yapardım :d ön arka muhabbeti neresi gelmesini istiyorsam karşıdakinin tutuşu ve benm tutuşum önemli olmak üzere elimide o tarafa bükerekten bi hile bulmuştum :d hep kökerdim milleti :d ah o günler neredeler şimdi...
quote:
Orijinalden alıntı: Donquixote Doflamingo
quote:
quote: