Şimdi Ara

Taso Koleksiyonum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
3
Favori
12.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be duygulandım bak.küçükken benimde yüzlerce tasom vardı.bir gün sokakta oynarken kürtler hepsini çalmıştı
  • vay be
  •  Taso Koleksiyonum

Taso Koleksiyonum
  • Ulan anneme yine kızdım sizin yüzünüzden. O da tutmuş atmış taşınırken, elli kere söyledim atma diye. Eşek kadar adam oldun napıcan tasoyu diyor her seferinde bişeyde diyemiyosun ki şimdi, haklı kadın. Ama ben tasolarımı istiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ulan anneme yine kızdım sizin yüzünüzden. O da tutmuş atmış taşınırken, elli kere söyledim atma diye. Eşek kadar adam oldun napıcan tasoyu diyor her seferinde bişeyde diyemiyosun ki şimdi, haklı kadın. Ama ben tasolarımı istiyorum ya

olsun olsun bayram bayram tartışmayın kızma bence git annenin gönlünü al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 30 Ağustos 2011; 0:18:31 >
  • bizde abim ve 3 arkadaşıyla poşet poşet biriktirmiştik ama sonra noldu bilmiyorum özlüyom şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

quote:

Ulan anneme yine kızdım sizin yüzünüzden. O da tutmuş atmış taşınırken, elli kere söyledim atma diye. Eşek kadar adam oldun napıcan tasoyu diyor her seferinde bişeyde diyemiyosun ki şimdi, haklı kadın. Ama ben tasolarımı istiyorum ya

Yok iki taso için kalbini kırmam şaka yollu söylerim hep, of anne niye attın tasolarımı diye. Amaaan Eray başlama yine der. İlk duyduğumda ki üzüntümü anlatamam ama evlat acısı gibi koymuştu. Sen dikkat et bunlara, iyi sakla

• Bunların yanında bir de koleksiyon tasolar dediklerimiz vardı kalın oluyordu onlar baya onlarla atış yapmak yasaktı Hatırlayan var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

quote:

Yok iki taso için kalbini kırmam şaka yollu söylerim hep, of anne niye attın tasolarımı diye. Amaaan Eray başlama yine der. İlk duyduğumda ki üzüntümü anlatamam ama evlat acısı gibi koymuştu. Sen dikkat et bunlara, iyi sakla

haklısın hocam inşallah kaybetmem yav :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bunların yanında bir de koleksiyon tasolar dediklerimiz vardı kalın oluyordu onlar baya onlarla atış yapmak yasaktı Hatırlayan var mı

aynen o kalınlardan da var :)
  • Çocukluğuma döndüm resmen.
  • ahh eski günler
  • O değil de şimdi ben o kadar tasoyu naptımı hatırlamaya çalışıyorum ama bulamıyorum.
  • Dün benim de aklıma geldi taşınırken dağıtmışım neden dağıttıysam büyükler kandırdı heralde.
  • kokusu burnuma geldi be
  • vay bee ne günlerdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

3lükler vardı ilk el seninse vurdugumu dagıtıodu düz mermer arıcaz die ugraşırdık vuruş taktik ve stratejileri o yaşlarda başlamıştık şimdiki bebeler psplerle pclerle çürüyorlar

aynen hatta bırde 10 ar 20 şer oynadığımız zaman yanlamasına vurdugumuz zaman nasıl dağıtırdık bırde şey yaparfık sihirbazlık donduremesın dıye
  • pokemonlu olanlar daha yeni jenerasyon. en eskilerinin üzerinde looney tunes karakterleri vardı.
  • helal iyi saklamışsınız,mahalle çocuklarının vazgeçilmeziydi bir zamanlar
  • satıyo musun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.