Şimdi Ara

Taso Koleksiyonum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
3
Favori
12.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waybe

Arkadaşlar sizi eski anılara götüreyim taso koleksiyonumu paylaşayım dedim, eskiden ne oynardık be neler neler varmış bi kısmını fotoğraf çektim Dh ile paylaşayım dedim eğer istek gelirse daha bir çok çeşit var onlarıda paylaşırım, tabi bazı çeşitlerden bi tane bazılarından daha çok var :)

Taso Koleksiyonum

Taso Koleksiyonum

Taso Koleksiyonum

Taso Koleksiyonum

Ne güzel günlerdi o zamanlar ütmeli filan oynardık çocuk aklı işte.

• Misket'de vardı taso'da vardı ağlatıyodunuz beni az kalsın
  • çoğu 2.nesil taso , 1.nesil taso varmı ?
  • Ya pokemon tasoları çok güzel
    Ama en azından marvel ve megaman tasolarım var 60 tane filan onlarla idare ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

Taso Koleksiyonum

Forumdan bir arkadaşımın tasoları.

oha bunlar çok iyi durumda
    arkadaşın koleksiyoncu falanmı?

bendede bir kutu dolusu taso var pokemon/yu-gi-oh falan çok nostalji isteyen olursa fotoğrafını çekip koyarım

• zamanında bizde çok oynadık. hatta kırmızı parkeli bi yol vardı, orası olayın merkezi gibi bir şeydi. herkes orada toplanırdı. lojmanda oturuyorduk, apartmanların içinde oynamaya çalışırdık. zemini iyiydi, apartmanda tüm komşuları ayağa kaldırırdık. çat çat ses çıkarırdı, bağrışırdık. gülerdik, eğlenirdik. valla biraz klişe olacak ama yeni yetişen nesile acıyorum, bilgisayar başından kalkmıyorlar.

birde satan olursa alırım. uçuk fiyat istenmediği sürece para problem değil. özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
  • aynıları bendede var hala duruyo bee
  •  Taso Koleksiyonum

Bunlarda benimkiler
  • teşekkürler yorumlar için
  • Bunlar hep pokemon taso. Evveliyatında Loney Tunes tasoları vardı. Daha yaşlılar bilir bunları

Ahh ah. Bir de köşelerini zımparalardık bunların, yabancı çocuklarla oynarken kullanırdık onları.Tabii böyle yapınca ters döndüremezlerdi

Taso Koleksiyonum

Taso Koleksiyonum

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

3lükler vardı ilk el seninse vurdugumu dagıtıodu düz mermer arıcaz die ugraşırdık vuruş taktik ve stratejileri o yaşlarda başlamıştık şimdiki bebeler psplerle pclerle çürüyorlar

Aynen öle ya..
  • vay be zamanında çanta dolusu vardı , ama en sevdiklerim digimon tasolarıdır.
  • Biz bulduğumuz cam şişe kapaklarını taşlarla düzeltirdik taso yapar oynardık
  • bendede yugioh ,digimon ,pokemon tasoları var bayağı eskiden kalma yugioh kartlarıda aynen o şekil çekip koyayım
  • pokemon tasolarından başkası yalan pokemondan sonra çıkanlar çok tırt
  • Mahallenin çocuklarının tasolarını azmı keperdik.
  • bikere eş tasosu cıkmısdı benden yasca buyuk gelip elimden alıp kacmısdı sonra yakalayıp tartaklayarak almıstık geri ne gunlerdi be
  • Talep olursa bende arşivi koyarım
  • looney tunes in yeşil bi de pembe serisi vardi,kalin,kaliteli tasolardi..pokemon serisi kadar renkli degildi ama onlari daha cok sevmistim ben...
  • bian görünce duygulandım eski günler geldi aklıma
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.