Şimdi Ara

Taso Koleksiyonum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
3
Favori
12.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de alıcı olabilirim olmadı açık arttırma yaparız
  • nolmuş bendede misket var
  • "Kökmek" kelimesini dilimize kazandıran güzide oyun araçları. Ne günlerdi bee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bunların yanında bir de koleksiyon tasolar dediklerimiz vardı kalın oluyordu onlar baya onlarla atış yapmak yasaktı Hatırlayan var mı

harbiden ya hatırladım şimdi bide çektirme yok mu ne diyorlardı yandan vurmak filan yasaktı
  • Benim de vardı bunlardan. Misafirliğe gitmiştik, ben de tasolarımı götürmüştüm eve dönerken de unutmuşum. Ertesi gün almaya gittiğim de bütün tasolarım bahçeye dağıtılmıştı . Toplamak için çok uğraşmıştım
  • benim tasolara noldu acaba, merak içindeyim şu an. istisnasız her gün cips alırdık bunlar için. bazı günler 2 3 tane alırdık ve sanırım bi 200'ü geçkin tasom vardı...
  • Bende de var benzeri bir koleksiyon. Ben çizilmesinler diye hepsini vernikle kaplamıştım. Hâlâ saklıyorum
  • pokemon beyblade nedir ya?
    tasonun orjinali looney tuneslu olanlardır nokta
  • tasoların üzerine sinen cips kokusu bir başkaydı...
  • Ben de zamanında bunun 2-3 katı vardı 2 poşet dolusu lojmanda bütün herkes oynardı çocukları köker köker satardım tanesini 10 kuruştan
  • Ütmek vardı bizim burda 350-400 tane vardı.

Pokemon,Digimon 1. sezon olsa her gün izlerim.Tasoları çıkarsa biriktiririm.Hayatta seyrettiğim iyi çizgi fimlerdi.Çok güzel günlerdi ya.

Sen satma bunları hocam.En azından birkaç tanesini sakla çok büyük hatırası olur ileride.
  • Bizim burda da kekmek vardı
  • ilkokul beslenme çantamın içi doluydu eve gelirken yolda Keperdim sonra evin balkonuna çıkıp yağmalıcam diye bağırır milleti toplar 10-15 tane atar içeri kaçardım
  • Vay anasini be
  • Benim 1000'e yakın var bir ara ss'yi koyarım
  • ozledim bak simdi cipsteki kuponlari goturunce cips veriyolardi ablamla birlikte biriktiriyoduk 500 tane filan kupon vardi
  • tanesini 10 liraya satıyorum..koleksiyonculara duyrulur

• Çok pahalı. Bende de var, ama pokemon yok hiç =/ Kız arkadaşıma hediye etmiştim bir kutu, ayrılınca geri gönderdi. 1 sene kadar sonra. Eve gidince hepsine tekrar bakıcam. Küçük kardeşi Can'a ne kadar zayiat verdik acaba =| Bu arada arkadaşımın koleksiyonu diye ekleyen arkadaş. Hepsine tık 50 veririm. Niyetiniz varsa pm atın.
  • Oyy para olsa hepinizin koleksiyonlarını alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

esas efsane taso bunlar

birde MEGA serisi vardır, arkaları pembe renkli.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.