kaldırım kenarlarına dizilip bütün gün oynardık köktüm seni diye gezerdik
Forumdan bir arkadaşımın tasoları.
o değilde kardeşimle beyblade te hep yeniliyorduk sonra birgün bi plan yaptık arkadaşların kırılan beyblade lerin saldırı çemberlerini topladık 5 tane saldırı çemberini derbi ve japon yapıştırıcısı ortaklığıyla birleştirdik sonuç kesin zafer önümüze geleni yeniyorduk ne günlerdi be
quote:
Orijinalden alıntı: Caveman*
Pokemonu yayınlayıp tekrar taso bassalar kapış kapış gider. İner aşağı oynarım
kökerim seni
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Taso çıkıyor diye her gün 2-3 tane cips yerdik.
ne zaman baharatlı doritos yesem aklıma pokemon tasoları gelir :) :)
Kök değil de kilit derdik biz. Aynı şekilde sporcu kartlarında da.. Kağıtları cebinden çıkardın mı hemen kilit diye bağırırsın, oyuna karşıdaki başlar
O değil de Digimon'daydı yanlış hatırlamıyorsam. Bi karakterden bi karaktere dönüüüş diye bağırırdı dönüşen karakter. O sıralar Yılan Hikayesi hastasıydık ben ve kuzenim. Kuzenimin bir sürü tabancası falan vardı. Hafif kafa çatlak. Böyle silah hastalığı falan var..
Digimonla Yılan Hikayesini sentezleyip oyun oynarken bağırırdı, "Memoliideeeen Cem'e dönüüüüşş" diye dönerdi kendi etrafında Ne günlerdi bee..
Benimkilerin hepsi kayboldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Hobo.
Şu Koleksyona Helalinden 50 Lira Veririm
O cipsler yüzünden kilo aldım 60 tane vardı benim tasom
ah be neleri vardı bende ama hepsi çöp oldu :/ şimdi pişmanım tabii be ciddi ciddi bu tasoları satmayı düşünenler varsa benimle iletişime geçsin almayı çok istiyorum
bu arada yılan hikayesinin filan tasolarıda varmış bende
Ula cepte para kalmıyodu cips alsakta pikachu çıksa diye ama sonuç hep hüsran oluyodu tabi
Bide sporcu kartları vardı başka bi mahalleye gitmiştik arkadaşlarla poşet dolusu kart sökmüştük kendi mahallemize geldiydik hava yapmıştık baya ne günlerdi be.
pokemon+beyblade ne günlerdi be benim elimde 2-3 tane kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Hobo.
Tertemiz hepsi, tek çizik bile yok
Ne günlerdi tasolu günler...Bizimkiler ne zaman taso toplasam hep atardı bir türlü biriktiremezdim
Bizim sitede peynirli cipsden Pikaçu tasosu çıkıyo diye bi rivayet vardı bakkalda peynirli cips zor bulurduk