yeni açılan özel hastaneler yok mu türkçe algılama ustası (!) seni ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 2 Ağustos 2024; 13:25:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ (3. sayfa)
-
-
hahaha ben kabullenerek yazıyorum doktorlar dizisi izleyip ıslak rüyalar kurarak değil
-
üzgünüm ama o hastaneler zaten top tier tıptan alacaklar size de devletteki açıklar kalacak.
-
ben bunu kabul ettim zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam öyle olacak (!)
Nerede okuduğundan çok uzmanlığı nerede yaptığın önemli 10k derece yapıp yinede harran da okuyan arkadaşlarım var ailemin yanı benim için daha rahat diye... ote yandan artik fakulteyi bitirip gercekten kendi isini kendin gorebilecegin yasa geldiginde uzmanligini yaptigin yerin dikkate alinmasi hem cok daha mantikli hem de zaten boyle isliyor onemli olan uzmanlik... eski bir konuda da belirmistim gittigim ozel hastanede hacettepe ve harran mezunu yan yana calisiyordu her sey yine siz de bitiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında öyle hayallerinizin olması alanınızda en iyilerden biri olma ihtimalinizi oldukça artırır
Özeller hakkında dediğiniz çoğunlukla doğru ama istisnalar her zaman vardır
Özele muayene olmaya giderken tabi ki mezun olduğu yere bakarız ilk aşamada çünkü elimizdeki tek veri odur
Ancak kişi ismini duyurmayı başarırsa mezun olduğu yerin hiçbir önemi kalmaz
İsmini duyurmak, kendini ispat edebilmek
taşradan mezun olduğun için gelen o önyargıdan dolayı biraz daha zor oluyor o kadar
Öyle bir muamele yapan yok zaten.
oo foruma 3 saat girmedim nasıl karışmış ortalık
-
benim de korkum bu olurda tıpa yerleşirsem üniversitenin kötü etkilemesi orhan arkadaşımızın mizacı biraz ofansif olmuş ama dediklerinde de haklılık payı yok değil gibi graphler hocam
-
bu paylaşımın çok da gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. iyi tıplardan mezun olması ayrı bie tartışma konusu ama başlık açan zat dünyayı istanbuldan ankaradan ibaret sanıyor ellam. kast ettiği özel hastanelerde sanırım Florence , Memorial , amerikan , acıbadem felan. tamam bu hastaneler zaten çoğunluk vasıflı doç/prof çalışıyor zaten ayrıca iyi ünilerden mezun ları alıyor olabilir ama anadoluda zibilyon tane özel hastane var ve bunlar hiç te tabip seçimi yapmıyor. ne bulursa onu çalıştırıyor.
hatta medikal park bence branş doktorlarına çok da emeğinin karşılığını vermiyor bence. bizzat mızıldayan dahiliye doktorundan biliyorum. devlettekinden beya da aşağı idi maaşı. devlet 100-120 ise o 90 felan diyordu. rakam oransal olarak örnek için verdim. aayrıca yaşadığım ildeki medikal de çalıştıracak göz doktorunu bile zor temin ediyor. elinde olanı tutamadı. bizzat tanıdığım hekim devlete geçti .hatta o tek de değil bir kaç tane biliyorum geçen.
şuan özelin hiç bi cıvıltısı yok bence o çok meşhur hastaneler hariç
-
E tabiki simdi mesela ben usak tıp a yerlesirsem bir baskasi da hacettepeye gitse ikimizde ayni ozel hastaneye basvursak onu oncelemeleri normal ama soyle bir seyde var benim 7 8 yillik tecrubem ve cok basarili bir ozgecmisim vardir o ise isinde yenidir iste o zaman isler karisir hocam ki ayni aynda sizle ayni tecrubede bir hacettepe mezununun ayni alandan basvurmasi ne kadar olasi bir durum ki? Kafaya takilacak durumlar degil bence doktorun tus unu kazanmis her turlu hali halkın devasa bir kismindan daha fazla para kazanacaktir ve 30 kisiden 25 ini gayet memnun eder bence bu kadar ozelden milyoner olma hayali olan biri varsa dersine daha cok calisip kazanabilir top uni
Cerrahide asıl baktıkları nokta eğitim aldığın hastane, yaptığın operasyonların başarısı ve sonrasındaki süreçte hastanın memnuniyeti ve insanlar tarafından sevilip etrafa övülmen. Sen eğer hem iyi bir cerrah olup hem de hastalarınla düzgün iletişim kurup kendilerininin önemsediğini düşündürtürsen seni etrafında över ve insanlar arasında ismin yayılıyor. Özelde asıl olay marketing kardeşim ve insanlar senin mezun olduğun fakülteden çok hatta işini iyi yapıp yapmamaktan çok derdinin düzgünce dinlenmesi ve önemsenmesini istiyor
Tıp gelse bile iki yıl sonra bu eziklikle ağlaya ağlaya mert hoca izlemeye başlarsın yeniden
-
mert hocayla çalışan tayfa 80 k+ değil mi mert hoca ne ya
-
kast ettiğim sizin de saydığınız ultra hastaneler yoksa anadoludaki 2 3 katlı özel hastanelerde tabi ki doktorlar çalışabilir. Ama o ışıltılı hastanede bozok mezunu bulamazsınız bence
-
hâlâ anlamıyor bravo (!)
hocam adam sizi çıldırtıyor siz de hala cevap yaızorsunuz boşversenize bacağınıza çözüm bulabildiniz mi
-
bacağım mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X