Şimdi Ara

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taşra tıpta okuyup doktor olmayı hayal eden mi varmış ya son duzenlemeyle hemsire yapacaklar sizi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taşra tıp iyidir ya. Hayattan ekstrem beklentileriniz yoksa baya baya mutlu yaşatır. Anadolunun büyük diye nitelendirilen, yerel halkının sürekli il olması hayaliyle kendine buçuklu plaka taktığı büyükçe bir ilçede memurluk yapan karı kocanın biricik oğlu Bka olsam, ilçenin en iyi lisesinde okuyup çevrem ve öğretmenlerim tarafından sürekli pohpohlanan ama ülke ortalamasına göre average olan bir öğrenci olup zorlu bir üniversite hazırlık süreci sonunda oturduğum yere nispeten uzak bir taşra tıp kazansam, bu durum karşısında havalara uçan cefakar anne ve babam dişinden tırnağından artırdığı paralarla arka camları manuel açılan boş paket beyaz bi clio alsa, üniversitenin 9. ayında tanıştığım benle yaşıt ve benzer sosyoekonomik düzeyde olan Ayşen ile küçük şehirde büyük aşk yaşamaya başlasak, 1.050 tl ödediğimiz saray bozması 2+1 evde daha önce tatmadığımız duyguları tatsak, stajyer doktor olduğumuz gibi instagram profillerimize direkt Dr. Bka ve Dr. Ayşen yazsak, elimiz biraz para ve statü görmeye başladığında öğrenciliğimiz boyunca abi/abla çektiğimiz ama aslında içten içe sevmediğimiz yerel esnaf ve relativelerinden selamı sabahı kessek, mezuniyet akabinde hemen bir nişan ve zorunlu hizmet sonrası yapacağımız evlilik sonucu Ayşen ile aşkımızın ilk meyvesine sanki ömrümüzü taşrada geçirmemiş gibi Almila ismini versek, tüm bu çabaların sonunda 50sine dayanmış meslektaşımızdan temiz, ikinci el bir volvo s40 alsak, yine instagram fotoğraflarımızı yaptığımız yurt dışı tatilleri ve hayatımız boyunca hiç düzgün öğrenmediğimiz halde ingilizce captionlarla doldursak… böyle bir hayat mümkün…

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

konu sahibine hemşirelik bile fazla  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

uyuşma yok muydu sizin bacakta  

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

hocam sizi eşit ağırlığa alalım isterseniz

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

yok henüz yok da foruma fazla bakıyorum belki de  

hahahah bu forum sıkıntıda iyi geliyor ama sanırım 10 12 gün sonra yine ıssızlaşacak hazirana kadar  

Benim konunun altına yazılmıştı ilk okuduğumda bayağı gülmüştüm güzel yazılmış 

Hocam 15.2 ye 15.5 lik tıpın gelme olasılığı yüzde kaç bir yüzdesel oran verin siz alim bir insana benziyorsunuz

hahaha est. hocam kelin ilacı olsa kafasına sürer ama bence gelme ihtimali % 60 65 üst sıradaki tıpların gerileyeceğini son tıpların bir tık ileri çekeceğini düşünüyorum  

Umarım öyle olur hocam

• thatisreal kullanıcısına yanıt
    Hocam gta sanda model uçak görevini nasıl geçeceğiz yoldaki arabaları motorları vurduğumuz

• Türkiye'de tıp fakültelerinin tamamı dünya standardındadır. Türkiye'de gerçek üniversite bölümleri tıp fakülteleridir. Bir kaç tane de diğer istisnalar var zaten.

İstersen Süleyman Demirel Üniversitesi (tıp var mı bilmiyorum bile orada) olsun gene de tüm dünyada geçerli bir diplomadır. Hollanda hariç sanırım. Hollanda istersen Harvard tıp mezunu ol gene seni değersiz gören garip bir memleket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 2 Ağustos 2024; 18:22:7 >
  • orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt
    Tamamen yanlış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mvd23 M kullanıcısına yanıt

neden hocam

İ*ne zeronun görevi mi hocam onu yapamamıştım o görevden sonra onun görevlerini yapmayı bırakmıştım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 2 Ağustos 2024; 21:20:59 >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt
    O görev hocam evet, bir o bir de uçak uçurmayı öğrenme görevi tıkadı beni. Genel olarak oyunda uçak uçurmak baya zor geliyor

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Hocam gerginlige gerek yok

Hepimiz arkadasiz

Sakin ol hocam

Arkadas dogal olarak gergin

normalde daha sakin dusunebilirdi

birbirimizi kirmayalim

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Ultraluks hastanelerin de istanbul ankara haricindeki doktorlari istihdam edecegini dusunuyorum

Şöyle dusunun 50 sene once ankara tıp vardi ama medeniyet yoktu biruni yeniyuzyil sbü yoktu

Elbette bunlarin tamami degil

Ama icinden basarili olanlar bahsettigim hastanelerde zaman icinde calisabilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.