Şimdi Ara

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alakası bile yok ya. Düşünsene beyin cerrahısın, Uğur Türe gibi ameliyat yapıyosun ama Erzincan Tıp mezunu olduğun için özel hastane sana diyor ki: "Ya kardeşim, iyi hoş da. Dudaktan girip göz arkası tümör falan alıyorsun o kadar iyisin. Ama yok be kardeşim, Erzincan Tıp mezunusun sen olmaz alamayız seni."

Saçmalamayın arkadaşlar bir işi yapıyorsanız yapıyorsunuzdur. Hipofiz adenomu ameliyatını yapıyorsanız yapıyorsunuzdur bitmiştir. Özel hastaneyle anlaşmanızı da buna göre yaparsınız, ne kadar ekmek o kadar köfte. Ama dediğim gibi tanıdık da çok önemli faktör özel hastanelerde. Bizzat tanıdıkları olan ve bu konuda bol bol konuşmuş ve araştırma yapmış biri olarak söylüyorum.

• Xetherian kullanıcısına yanıt

uğur türe gibi ameliyat yapacak doktorların erzincan tıptan çıkma ihtimalini sevdim ben TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

Uğur Türenin Hacettepe çıkış bilgisiyle bu hale geldiğini düşünmenizi daha çok sevdim ben. 6 yıl boyunca cerrahi nöroanatomi çalışmanın ve bu konuda ustalaşmanın Erzincan Tıpla alakasına da ayrı bayıldım. Kişinin kendini geliştirebilme ve çok daha iyisini yapabilme, bitirdiği bölüm ne olursa olsun iş kendini geliştirme noktasına geldiğinde yurtiçi yahut yurtdışı staj ayarlayıp oralarda bilgisine bilgi katıp bu seviyelere gelebilmesi olasılığını gözardı etmenizi daha da çok sevdim. (Kaldı ki Uğur Türe, yukarıda bahsettiğim gibi 6 yıl boyunca SADECE NÖROANATOMİ çalışmıştır.)

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ
    TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİliv hospital - future of healthcare
    Doç. Dr. Abuzer Güngör - Liv Hospital Vadistanbul
    https://www.livhospital.com/doc-dr-abuzer-gungor

Uğur Türenin bir numaralı adamı. İkinci Uğur Türe olacak adam, kendini geliştirmeye de devam ediyor ve Uğur Türenin, Gazi Yaşargilin yanında hala Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde aktif bulunuyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu bu adam ve on numara eli var. Şimdi olay Hacettepe, Ankara, Cerrahpaşa, Çapa, Ege vs. mezunu olmak mıymış? Bu ihtimali sevdim ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 11:31:28 >

• Yani şöyle bir CV görüp

• Yeditepe Üniversitesi Mikroşirurji Laboratuvarı
    • Bahçeşehir Üniversitesi Prof. Rhoton Uygulamalı Anatomi ve Cerrahi Eğitim Merkezi (Şubat 2020-Mart 2020)
    • Florida Üniversitesi Uluslararası Dr. Albert L. Rhoton Neuro-Mikroanatomi Laboratuarı (Ekim 2014-Ekim 2015)
    • Florida Üniversitesi Uluslararası Dr. Albert L. Rhoton Neuro-Mikroanatomi Laboratuvarı Nisan 2014-Mayıs 2014
    • Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nörolojik Bilimler Enstitüsü Beyin Cerrahisi A.B.D. Mikrocerrahi Laboratuvarı (Ocak 2013- Ocak 2014)
    • Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Beyin Cerrahisi Kliniği, Istanbul, Türkiye (2008 – 2014) Uzmanlık Eğitimi 
    • IFMSA Profesyonel Değişim Programı, Slovenia Üniversitesi, Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği (2004 Temmuz-2014 Ağustos)
    • Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Trabzon 2001 – 2007)

diyecek ki özel hastane, yok baba sen KTÜ mezunusun biz seni almıyoruz bize Hacettepeli adam lazım. Deli saçması. Ki geçtim bu hastaneyi, beyefendinin çalıştığı kurumlar:

• Liv Hospital Ulus
    • Florida Üniversitesi
    • Acıbadem Üniversitesi
    • Acıbadem Altunizade Hastanesi
    • Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi
    • Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi

Kısacası ister KTÜ mezunu olun ister Erzincan Tıp, kendinizi ne kadar geliştirip ilgili olduğunuz bölümün societysinin kongrelerine ne kadar katılır ne kadar çevre yapar ve eliniz ne kadar iyi olursa o kadar kolay bir şekilde özel hastanelere girersiniz. Hatta bulunduğunuz şehrin en iyisi olup aranan adam bile olabilirsiniz. Diploma muhabbeti deli saçmasından ibaret.

Kaldı ki sırf Hacettepe, Cerrahpaşa mezunu diye sadece Lomber ve Tümör ameliyatı yapan bir cerrahı, Kafa Tabanı cerrahisi yapan bir Erzincan Tıp mezunu cerraha hiçbir özel hastane değişmez. Özel hastanelerin mantığı para kazanmaktır, Kafa Tabanı cerrahisi dediğimiz ameliyat durumuna göre 1-1.5M civarında. 5-6 Lomber parası eder. Buna dikkat edecek tabii ki özel hastaneler ve onu yapabilen ona göre kendini geliştirmiş eli iyi adamı alacaklar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 11:36:40 >

• TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ

Ayrıca işin bu kadar dışındayken Uğur Türeyi bile tanıdığınızı sanmıyorum, az önce googleladınız. Tıp kazanabilirseniz tekrardan konuşuruz bu mevzuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 11:39:47 >

bu başlığın açıklamasını yaptım hocam ben paralı pilotaja gideceğim suriyelilerden dayak yemeniz pek umrumda değil açıkçası TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ tıpı düşündüm evet ama f/p olarak rezil bir bölüm olduğu kanaatine vardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanerdönmez -- 9 Ağustos 2024; 11:41:17 >

Anca paralı pilotaj olurdu zaten o sıralamayla hocam takmayın kafanıza :) Sıralamanız 15.000 gelse umurunuzda olacakmış gibi duruyor o mesaja göre neyse mühim değil. Hayallerimden vazgeçebilen bir insan olmadığım için yadsımam gerekse de yadsımıyorum her görüşe saygılı bir insanım :) Neyse. Ha o dayak yeme muhabbetini de açıklayayım sana, bu tarz insanlarla muhatap olacağım bir yerde görev yapmayacağım için sorun yok hocam rahat olun siz, böbürlenmek istemiyorum da kedi ulaşamadığı ciğere mındar diyor her zaman. Mühim değil, hayatınızda başarılar TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

hocam ulaşamak derken o sıralamaya daha az maliyetle vakıf tıpa gider doktor olurdum. Pilotajla doktorluk arasında doktorluğu daha prestijli görmeniz tam bir komedi ne diyim sizin gibi doktorlardan allah korusun. gerçi size denk gelmem ben amerikan hastanesinde işe başlarsanız haber verin yine de randevu almayalım TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ  

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

• hahaha tl ile maaş alanlarla muhabbeti kesmek lazım fazla varoş oluyorlar ya TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

Bence de ORHAN bak ne buldum

• Orhan bu ney

tıp istediğimi kabul ettim ama sonra aklı başında doktorlarla konuşunca seçilmeyecek kadar kötü bir bölüm olduğunu anladım en azından hatamdan döndüm sizin gibi para için geleceğimi satmadım TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

keşke zekanı da bulsan bir yerlerde hocam. zira tıpta ezber yapmaktan kullanmayı unutmuşsun

Para için geleceğimi satmadım diyor nrş para için yapılabilecek bir bölüm mü sence orhan? Kimsenin yazmadığı bölümü para için yazar mıyım sence orhan? İşe para olarak bakıyor orhan. ORHAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 12:3:57 >

Ulaşamadığın ciğere mındar diyorsun ORHAN, ikile.

Gazi yasargil ugur ture turker kilic bunlar cok uç ornekler genel ortalamaya dahil edilmez

Misal belki bilirsiniz şu adam da çok ünlü ama bu kendi dalinin top noktasindakiler genelde istanbul ankara cikisli

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİwww.kuh.ku.edu.tr
    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos
    https://www.kuh.ku.edu.tr/doktorlar/afksendiyos-kalangos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Haklısınız örnekler çok uç fakat anlatmak istediğim nokta farklı. Uğur Türe üzerinden ilerleyecek olursak Hacettepe mezunu haliyle bu seviyede değil bu kişi. Daha sonrasında yaptığı çalışmalar bu seviyeye getiriyor Uğur Türeyi de Türker Kılıçı da Savaş Ceylanı da. Bunların top okullardan mezun olması yanıltmamalı bizi. Yani anlatmak istediğim nokta şu: Hangi üniversite mezunu olunursa olunsun belli bir seviyeye ulaşılmış ise özel hastanelerin işe alma prosedüründe diploma önemini yitiriyor. Tekrarlıyorum, hipofiz cerrahisinde bir numara olan Savaş Ceylan eğer ki Erzincan Tıp mezunu dahi olsaydı yine de bir numaraydı. Anlatmaya çalıştığım nokta o. Bunlar uç örnekler tabii ki ama kıssadan hisse. Elinizin ne kadar iyi olduğu, ne kadar sağlam ameliyat yaptığınız, çevrenizin ne kadar geniş olduğu bitirdiğiniz fakülteden daha önemli işe alma hususlarında.

kaçırdığınız nokta ; Abuzer hocanın temel eğitimden sonrası. temel eğitimi katü olabilir ama asıl mesleği yani uzmanlığı ; Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yapmış.

şimdi kaçırdığınız 2. olayda Erzincan gibi tokat yada çorum gibi orta anadolu hattında insanlar hastaneye gittiklerinde sorun teşhisi konulur ama devamını buralarda getirmezler. çözümcül çare arayanlar hastaların %80-90 ı direk ankaraya giderler. ilk adres hacettepe orada randevu alamazsa ibni sina ordada yoksa gazi daha hiç birşey bulalmamışsa dış kapıya gider.

demem o ki erzincan da ihtisas yapan uzmanın gördüğü vaka sayısı ile cumhuriyet üni yada 19 mayıs daki vaka sayısını bile mukayese edemezsiniz. hacettepe felan hiç söylemiyorum. vaka gördükçe gelişim hızlanır.

Not: mezun olunan okulun ne olduğunun pek de bir önemi yoktur. ama uzmanlık eğitiminin etkinliği ortada dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviplanet -- 9 Ağustos 2024; 14:40:21 >

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Hocam küçük yerde yapılan uzmanlıkta eğitim alma durumu ortadan kalkmıyor. Kendisini geliştirmek isteyen bir hekimin geliştirdiği müddetçe mezun olduğu üniversite önemsiz onu anlatmaya çalışıyorum. Uzmanlık eğitimi süresince fellowship-observership yapabilen bir hekimin mezun olduğu yer önemsiz. Yani evet vaka çeşitliliği, sayısı ve niteliği bakımından küçük yerin dezavantajları var evet. Ama elinizi ne kadar geliştirebileceksiniz önemli olan nokta bu. Şimdi Erzincan örneğinde küçük vakaları gören bir hekim çevresini kongreler-sempozyumlar vb. ile geliştirdiği vakit kurslara katılım sağlayıp kendisini geliştirebilir. Sen Erzincan mezunusun yallah almıyoruz seni diye bir durum yok özel hastanelerin onu anlatmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kendisini geliştiren bir hekimin mezun olduğu yerin önemi yoktur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.