Şimdi Ara

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrları da inşallah kişilik okuduğun gibi okumuyorsundur

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

Yok MR okurken daha dikkatli oluyorum, bir insanı incelediğimden emin olmak için. Şunun MR' ı gelse okumam ama. Yeterli bilgim yok çünkü bunun anatomisi hakkında.

• şahsıma münhasırımdır tıpçıları severim saçma sapan egolu olmayanları TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

Tercih listeni atsana orhan

• Xetherian kullanıcısına yanıt

zonguldakta insan anatomisi hakkında da pek bilgi vereceklerini düşünmüyorum daha çok karbon kimyası taş kömür falan

neden bakıp ağlayacak mısın taş kömürüm TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

• Orhan 7 sinden sonra tercihleri nasıl değiştirdin çabuk anlat. Yoksa tüm tercihlerini tıp doldurup gelmeyeceğini bildiğin için kendini ve bizi kandırmak için paralı pilotaj mı istiyorum dedin, WOAW. Oğlum adama 3000 TL verecekmişsin gelince o kadar sevinecekmişsin yapma lan yazık parana PUHAHAHAHAHAHAHA

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ

Ayrıca şu sözüne de çok katılıyorum

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ

Lan ne çabuk vazgeçmişsin hayallerinden, tıp yazıp gelmeyeceğini anlayınca 2. sini bile denemedin mi yoksa! ORHAN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 16:22:32 >

Yanlış biliyormuşum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt

Olur öyle hocam

• orhan fotoğrafın gitti orhan @orhanerdönmez

Zonguldak beü tıp gayet güzel fakültedir akreditesi de var aşağılanacak okul değil haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

Anlatamazsın ki hocam uğraşmadım o yüzden anlatmayla. Ama meraklısına yazayım: TEPDAD + WDOMS çift akreditasyonu var, mavi diploma ile mezun oluyorsunuz. Hocaların yurtdışı bağlantıları yeterli. Güldeniz hocamız var mesela Genel Cerrahi alanında yetkinliği bilinir, American College of Surgeons' da Türkiye' yi temsil etti. Diğer bölümlerimizin hocaları da alanlarında fazlasıyla iyiler. Hastane bölgeden oldukça fazla vaka kabul etmekte. Batı Karadeniz bölgesinde hasta kabul merkezi diyebiliriz. Daha anlatacak çok şey var da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 16:33:48 >

onu slasha sinir olduğum için dümenden dedim. 29190la tıp kazanacağını sanıyor TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ  evet başta tıp yazdım ama sonra konuştuğum doktorların mesleğin iyi olmadığını söyledi. ve sadece pilotaj yazdım. yerleştirme sonuçları gelince haber veririm

Tamam paşam git ötede kandır kendini, hadi paşam hadi.

• thatisreal kullanıcısına yanıt

muhakkak iyidir ama konu girdiği triplerin gereksizliği bu ülkede her sene 19 k doktor mezun oluyor ve ilk 10kdan tıpa gidenlerde bu kadar hava yok ne hikmetsee daha kötü ünilerde okuyanlarda hava cıva var

ben euro maaş alırken siz hemşirelerle maaş kavgasına devam edersin paşaammm

Hayal dünyan yıkılacağı için çok üzülüyorum senin adına. Tıbbi yardım al, psikiyatri bölümüne kons öneriyorum. Durumun çok kötü lütfen acil yardım al. Benim parayla alakalı hiçbir derdim olmadı bugüne kadar. Aileden varlıklıyım, hiç umurumda değil para. Bu kadar para takıntın olduğuna göre bir şeyler eksik kalmış demektir hayatında. Gerçekten üzülüyorum senin adına şuan. Psikiyatrik destek almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 16:41:57 >

amerikan ve acıbadem hariç diğer doktorların tavsiyesini almıyorum ben slash gibi sizden tavsiye alacak değilim TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

var eksiklerim hocam.... olmaz mı ben de aileden zenginim ki paralı pilotaja gidebiliyorum

Hava cıvadan kastı da tıp kazanamadığı için ağzı salyalı ve ard yanıklığı sürer bir şekilde taşra tıplara (Kendisinin puanı yetse güle oynaya gidecek.) sallaması. Ardından mantıklı düşünen insanların olayın öyle olmadığını anlatması falan yani. Gerçekten hasetin için psikiyatri kontrolünde olmalısın. Bu kadar haset bünyeye çok fazla. Olmadıysa olmadı kardeşim herkes tıp okumak zorunda değil. Devlet hastanesine gittiğinde aşağıladığın taşra tıp okuyan adamın önünde mum oluyorsun, yardım dileniyorsun. Hasetiniz bir yere kadar, sonrasında ağız açtırmazlar adama.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.