Şimdi Ara

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok çok haklısınız ama pek çok meslekte olduğu gibi hekimlikte de, gerek temel mezuniyet gerekse uzmanlık sonrasında sempozyumlara bile bir çoğu katılmıyor. nasılsa mezunum deyip salan, akışa bırakan sayısı bence az değil.

tabi bu sempozyumdur, ilerletmedir operasyonel bıranşlarda aşırı elzem bir durumken temel klinik bilimlerinde çok ta şey değil. mesela bir dahiliye ve çocuk hekimi genelde uzmanlık ve mecburi hizmet sonrası akışına bırakıyorlar kendini.

tabi operatörlerde akışa bırakanlar güncel gelişmelerden çok ama çok geride ve demode kalırlar. tıpın operasyonel kısmı 2000 senesinden sonra çok hızlı gelişti ve ilerledi. halada hızlı adımlarla koşuyor.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Yazdığınız her şeyin altına imzamı atarım. O zaman da şöyle bir sonuç çıkıyor ortaya, yine şuraya geliyor muhabbet. Özelde çalışmak istiyorsan yeterli olmalısın. Yeterliliği de kendin sağlamalısın. Bu yeterlilik sağlandıktan sonra tekrarlıyorum nerenin mezunu olduğu önemli değil. Adamlar yeterliliğe bakıyor haklı olarak. O yüzden sizin de dediğiniz gibi zaten uzman oldum kendimi geliştirmekle uğraşamam diyen insanların özelde çalışması zorlaşıyor, özeller yetkin adam istiyor çünkü. Dolayısıyla kendini geliştirmek zorunda özelde çalışmak isteyen adam. Kendini geliştirince de özelde çalışma konusunda bir sıkıntı yaşamıyor.

• Xetherian kullanıcısına yanıt

Ok anladik tasra tiplisin ve nrşgod olacaksin.TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DicleMech26 kullanıcısına yanıt

3. Senesinde İnönü Tıp kazanıp taşra tıpa lafı eden eleman laf atabiliyor işte. Vizyonsuz :) Kemiğini yemeye devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 16:1:14 >

istanbulda vakıfta tıp okuyor diye biliyorum hocam

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ

Vay vay vay osint de yapabiliyormus bizim nrşgodTAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

Yaptığım OSINT bile değil, değmezsin. İnönü geldi diye şükredip sonra taşra tıp kötüleyecek hale gelmene üzüldüm. Okulda çok mu üstüne gittiler senin? Rezalet herif oğlum yazık günah kafana. Zonguldaktayım, İstanbula 3, Ankaraya 2 Saat. Malatyadan ne kadar sürüyor veya ne yapıyorsunuz aktivite olarak merak ettim.

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ

• benim başlıklarıma yks bağımlıları doluşmuş yine olacak iş değil ben kovuyorum siz geliyorsunuz TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

Tasrada tip okudugumu saklamiyorum ki nrsgod. Dedektiflik yapmana gerek yoktu bunun icin.

arkadaş herkese açık profile girince ateşi bulmuş kadar seviniyor TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

Ard yanıklığın nereden 3. mezun kardeşim :D oğlum bu kadar zorlamasaydın lan 3. sene falan xddddd Neyse bu vizyonsuzlukla pratisyen falan kalırsın sen.

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

APGAÖWRPKIAWJGR ORHAN GELMİŞ oğlum yazdıklarıma cevap veriyordun en son sen, afk kaldın sonra neyse çağırıyorum:

alev alev yanıyorum zonguldakta tıp okumak varken pilot olacağım diye hehehehehe hoşt kardeşim hoşt

O postu attigim tarihe bir baksana cerrah efendi. Insanlar soguyamaz mi gittikleri ortamdan anlamiyorum zamaninda istiyormusum diye senin gibi her tasra tip postunun altinda savunma mi yapmam lazimTAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ Degisik elemansin harbi.Simdi git top unilerdeki adamlarla kendini kiyaslamaya devam et.

• Çok iyi 2 specimensiniz bu arada. Türkiye' nin IQ ortalamasını bulmak için ikinizin ortalamasını almak yeterli. Biri tıp kazanamayınca tıpa söver, diğeri kariyer hakkında konuşulan ortamda laf atıp havalı olduğunu düşünür. Çok iyi specimenlersiniz, başarısız hayatınızda başarılar.

ister 3te kazanır ister 30 da hayırdır tıp okuyorsun diye kanun koyucu mu oldun TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

kazanamamak ? 50 bine kadar giren herkes tıp okuyabilir hem de istanbulda zonguldaktan kaliteli ünilerde siz grip hastalarına rapor yazın anca TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ 

Yok ben senin olayını söyleyeyim sana, Malatya' ya üniversite hayatı yaşamak hayalleriyle gittin 3. yılın olduğu için ailen tutan en ufak tıp yazılacak dedi sana. Sonra gittin beklediğini bulamayıp major depresyona girdin. Kişiliksizliğin de millete sallamaya itiyor seni, ard yanıklığının sebebi top tıpların senden daha üst insan olduğunu düşünmene sebep oluyor. Aşağılık kompleksini de böyle bastırdığını falan düşünüyorsun. Nasıl bak 3 dakikada özetledim hayatını %90 doğruluk payıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 16:13:28 >
  • orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

Çok farklı bi specimensin sen, Usame bin Ladin amk

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.