Ucak ucurma bolumleri cok sıkıntılıydı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ (5. sayfa)
-
-
katılıyorum size. zaten aksini söylemedim. vasıflı olanları alır dedim ki sizin dediğinize denk geliyor. vasıf ve tecrübe birbirinni besliyen şeyler.
birde operasyonel branşlarda, bilgin arşa da çıksa, okuduğun ve uzmanlaştığın yer çok öte iyide olsa, bireysel beceri çok ön plana çıkıyor. tabi vaka sayısı ve detaylı vaha çeşidi görmek etkilesede, kesme biçme işleri biraz da o işe yatkınlıkla alakalı. el becerisi de önemli. anadolu da yetişir ama bireysel kabiliyeti fazla iyidir sıyrılır gider.
-
El becerisini gelistiren alistirmalar neler
El yatkinligi oldugunu nasil saptariz sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolu vakıf sonuc itibariyle iyi olan one cikar
Amerikan hastanesinde Kocaeli ve İran mezunu beyin cerrahı var inanmıyorsan git sitesinden bak
Hocam konu sahibine katılmamakla beraber kocaeli bence gayet iyi
??????? Fanımsın sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 5 Ağustos 2024; 7:50:43 >
kocaeli ekstra zaten zor bi okulmuş. ve aşırı kasıntı. 2 puandan sene tekrarı vermişler forumda biri derdini anlatmıştı.
-
bazı okullar neden bu kadar kasıyor anlamak zor. Sizin çocuğun tercihleri ne oldu hocam en son vakıf tıp diyordunuz sanırım forumda
-
mezuna kaldık. vakıf tıp ları son çare seneye erteledik. 2 gelmiyecek tercih yaptık 29k ile kapatan(geçen sene). çorum tıp gibi.
mezun seçeneğini tercih etti oğlum. isterse olmaması için sebep yok. nasip bakalım. mücadele edeceğini söylüyor ama gerçeklerle yüzleşeceğiz bakalım ne olacak.
-
inşallah olur hocam dilediği yer en azından seneye vakıf tıp gibi garantisi olması onu rahatlatır daha iyi bir sıralama yapar kaç k yapmıştı bu sene 32 miydi
-
malesef değil. 38
-
seneye 3.8 olur inşallah hocam
-
KISA Bİ NOT SAZIN İÇİNDE ŞEYTAN YOK 77 ÜSKÜDAR YANİ BU PLAKA YERLİ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağolun. nasip. inşallah.
-
S: El yatkinligi oldugunu nasil saptariz sizce?
C: ben saptıyamam. herkez kendini daha iyi saptar.
dersine düzgün çalışıp azmeden insanlar tıp kazanabilir ama her tıp kazanan kişi operatör olmaya kişisel yatkınlık olarak müsaitmidir sizce. bende size sorayım.
yada herkes berber olabilir mi. siz berber çırağı olabilecek kişileri seçebilirmisiniz. bana sorduğunuz soru ile eşdeğer.
bunun cevabı bende değil beyfendi. herkez kendini bilir zaten.
S:El becerisini gelistiren alistirmalar neler
Bende size sorayım el becerisi, hangi koşullarda gelişir. yada eli yatkın olmayan çırağı ustası en son kibar yolu ile evine neden postalar.
tamam insanın eli iş yapmaya yatkındır ve alıştırma yapa yapa kendini geliştirir. ama cerrahlık da terzilik gibi keserken biçerken belli bir estetik ve beceri çerçevesinde olan bir şey.
sorunuzun amacını aslında anlıyorum da neyse.
-
Hocam sakin olun bir yanlis anlasilma mi oldu
Sorulari tamamen oylesine sordum cerrahlik filan umurumda bile degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 9 Ağustos 2024; 0:54:27 >
ben tam olarak niyetinizi anlamadım o zaman. goygoy için sorduğunuzu sandım. kusura bakmayın.
-
Deli saçması, özel hastane senin diplomana bakmaz umurunda bile olmaz. Hastanenin umursadığı tek şey içerde tanıdığının olup olmadığı ve hastaneye ne kadar para kazandırabileceğin dolayısıyla ne kadar hasta çekebileceğin ve dolayısıyla cerrahsan elinin ne kadar iyi olduğudur. Özel hastanede ciddi anlamda bakılan en önemli şey tanıdıklarının olup olmaması, olay bu kadar. Elin iyi olursa, ameliyat yapabiliyorsan ve hastaneye para kazandırabileceksen adamlar seni harran tıp mezunu da olsan alıyorlar. Bizzat 3-4 tandığım var bu olayları yaşayan ve özelde çalışan.
-
Espri amacli kolay kolay bir sey sormam hocam
Kusur yok ben yanlis anlasildim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X