Merhabalar 2005 mode ltata indigo comfort 1,4 tdi arcimda bazi parcalarda ariza VAR degisim gerekiyor bilgilerimizi tecrubelerimizi bu forum konusu altinda paylasalim tesekkurler Arizalar; 1- Mazot otomatigi arizali soguklarda calisma problems VAR devir saati raks ediyor 2- Vdo marks km musuri okuyucusu yani devre kismi sanzuman uzerindeki hassrli 3- Km saatinin led gostergesi eksik okunamiyor
Ayrica suspansiyonu cok sert cukurlardan sonra asiri vuruntu oluyor, lastikler kotu amartisorler saglam yuruyen aksam nasil bit modifiye yapilabilir markalari ne
175/65/14r disinda cant veya lastik. Kullanan varmi markalari ne
15/40 gulf yag kullayorum performansi etkileyecek en iyi yag ne olablilir markalari ne
Lastik basincina 26psi kitap degeri VAR uygulayan varmi
Mazot u shell v pover ekstra dizel aliyorum daha iyisi varmi
Arkadaslar tatamizi seviyoruz onunla ilgili anilarimizi paylasalim lutfen. Yolunuz acik araciniz fevkalade olsun Tum bilgilere acigiz.
kac kmde araba
45000 de aracim tesekkurler
km saatindeki led eksikse araba 145binde olmasin, bir tanıdıgımda km ile oynayıp bozmustu satan adam. bu sorunlari 45000 olması dusundurucu, sonucta modeli eskide degil
yok sifir alinsigondan beri biliyorum km de oynama yok kullanicisi yaramaz bir adam MIS
Alaka icin tesekkurler
Castrolün tam sentetik 10w / ile başlayan yağı hangisidir hocam Veya mobil 1 in 10w / 60 yağı kayseri şartlarına uygunmudur. Arabam Tata indigo 1.4 tdi Sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme