Şimdi Ara

[Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
16
Favori
10.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hergün aynı şeylerimi yiyorsun şu ramazan bitsin bende başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

hergün aynı şeylerimi yiyorsun şu ramazan bitsin bende başlayacağım

Maalesef, %95 aynı şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimisinede özgüven fazla geliyor işte biraz kendini sınırla dostum çok harika değilsin sonuçta
  • Seküler S kullanıcısına yanıt
    iyi dayanmışsın helal olsun
  • Tip aynı lan hala. Takma kafana hani biz kızlara poşet muhabbeti yapıyoruz ya sana da o hesap giderin var

• quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

iyi dayanmışsın helal olsun

Sağolasın hocam.

• Gerçekten güzel bi gelişim olmus , anatomiden az bucuk anlayan birisi olarak söylüyorum bunu sana , yüz hatlarında fena değil , iyi , eğer azmin varsa 3-5 ay sonra kendini taniyamassin çünkü anatomin belliki iyi

• Bende diyorum nereden tanıdık geliyor bu.

Helal olsun dostum.

• Eskisinden iyi olduğun kesin.
  • https://store.donanimhaber.com/b1/e6/6d/B1E66DA3380F9CFEA72C75B3F4BC03D6.png Hocam bu resmi hangi kafayla çektin yav :)

Şuan gayet iyi gidiyorsun bence devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TourismAdministration -- 14 Temmuz 2015; 15:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAcharad

Gerçekten güzel bi gelişim olmus , anatomiden az bucuk anlayan birisi olarak söylüyorum bunu sana , yüz hatlarında fena değil , iyi , eğer azmin varsa 3-5 ay sonra kendini taniyamassin çünkü anatomin belliki iyi

Çok teşekkür ederim hocam sabah o kadar aşağıladılar ki moralim bozuldu valla.

• Gayet kötü olmuş birader,sen buradaki 1.90 sarışın mavi gözlüleri takma.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bende diyorum nereden tanıdık geliyor bu.

Helal olsun dostum.

Teşekkür ederim hocam sayenizde bu spora devam ettim desem yeridir. Motivasyon herşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Gerçekten güzel bi gelişim olmus , anatomiden az bucuk anlayan birisi olarak söylüyorum bunu sana , yüz hatlarında fena değil , iyi , eğer azmin varsa 3-5 ay sonra kendini taniyamassin çünkü anatomin belliki iyi

kötü yorumları takma , fitness ile ilgili kafana takılan bir sorun , beslenme stili antrenman çalısması ne bileyim aklına ne gelirse , ek besin de dahil istediğin her şeyi sorabilirsin bana özel mesaj yoluyla

• Doğru yoldasın kardeşim aynen devam et.Sakın pes etme.Ben de senin gibi zayıftım,başladığımda 59 kiloydum şu an 77 kiloyum,hedefim 80 üzerine çıkmak.
  • quote:

quote:

quote:

kötü yorumları takma , fitness ile ilgili kafana takılan bir sorun , beslenme stili antrenman çalısması ne bileyim aklına ne gelirse , ek besin de dahil istediğin her şeyi sorabilirsin bana özel mesaj yoluyla

Tamamdır hocam bi PM atıyorum.

• Yukarı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH EFENDİSİ

biraz karın çalış karın kasın belirginlessin karın Kası için cable crunch öneririm çok etkili

Hocam o hareketi hocama sordum karın hareketlerinde ağırlık önemli değil dedi bana.

bu seviyede birisi için ağırlıktan ziyade tekrar sayısı önemlidir karın kası için.
  • tebrik ederim azmine hayram kaldım çok iyi olmuşsun. dalga geçenler utansın şimdi.
  • Biraz adama benzemişsin devam et böyle
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.