Şimdi Ara

[Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
16
Favori
10.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Holk

Beni motive ettin be kardeşim. Kizlarin üzerinde etkin değişti mi malum kaslar falan :D

Benimde 1.85 boyun var 92 yim 80e inmem lazim.

Bu soruya ben cevap vereyim 6 aydır spor yapan biri olarak. Giydiğiniz her elbisenin kalıp gibi oturduğunu görünce özgüveniniz tavan yapıyor. Yürüyüşünüz, bakışınız her şeyiniz değişiyor. Kızlar göğüs ve sırt kısmınızı çok fena kesiyor tahminim biraz da yükseliyorlar Hatta kızın biri arkamdan kesip yanıma geldi karnıma vurdu şakadan oha sen baya sağlamlaştın haaa dedi Erkekler bile şu tarz tepkiler verebiliyor "abi senin vücut fena yaa" hatta ve hatta konuşma esnasında göğüslerinizi falan kesiyorlar Vücut geliştirme zor ama meyvesi bir o kadar da tatlı olan bir spor. İlk üç ay çok önemli bu sporda. İlk üç ayı pes etmeden atlatan devamını getirir ki çoğu insan pes edip bırakıyor.

• İmrendim doğrusu. Ben spora başladıktan 2 hafta sonra bırakıyorum. Bu sefer azim edicem. Var mi taktiklerin? İlk 3 ay nasildi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holk kullanıcısına yanıt
    İlk üç ay zor geçti. Yeri geldi boş barı kaldıramadım, yeri geldi düşürdüm barbell'ı. Ayna asla kullanmadım. Tartıya çıkmadım. Üç ay sonra ayna karşısına geçip fotoğrafımı çektim. Instagram'a koydum, gelen tepkiler vitesimi beşe taktırdı. İlk üç ayı atlatan olayı bitirmiştir bana göre. Bu sporun %70'i beslenme. Ağırlık kaldırmak kolay kısım. Çünkü bir poşet düşünün siz ağırlık kaldırarak bu poşeti genişletiyorsunuz ama sağlam olması için içine bir şeyler doldurmanız lazım. Beslenme içine doldurduğunuz şey işte. Sağlam beslenin. Kilonuz x 1.5-2gr protein alın günlük ama bir öğünde almayın. Öğünlere ayırın. Spora gitmeden önce mutlaka karbonhidrat alın. 2 saat önce makarna, pilav vs. yiyin öyle gidin spora ki enerji için protein'e yönelmesin vücut, karbonhidrattan faydalansın. Motivasyon için internette transform fotoğrafları falan var onlara bakabilirsiniz. Bodybuilding transformation yazın çıkar zaten. Kolay bir iş değil bu yine söylüyorum ama işte meyvelerini düşünün çok tatlı.

• Bende kilo almak icin spora basliyacagin önerileriniz neler ? Birde hem kilo alip hem kas yapabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen diyorum forumda kimlerle iletişim sağlıyorum.Bugün gördüm ve ağladım
  • Spor kız gibidir ilgilenmezsen seni terkeder. Demem o ki devam et ve yılma. Kazanan sen olursun emin ol.

• 70 oldun mu?
  • Yürüyen ölüdeki Eugene benziyor suratı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CORNHOLIO

70 oldun mu?

66 oldum hocam 1 ayım boşa gitti yemeği çok azaltmışım farkında olmadan. Öğünlerime 2 kaşık fıstık ezmesi, muz ve meyve suyu yerine de ayran dahil ettim ayrıca artık her öğün 5 dilim ekmek yiyorum şuan kilo alabiliyorum bi ara durmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 11 Temmuz 2015; 4:30:27 >
  • Vay be ölmüş buralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

Yukarı

Boyum 184
    Kilom 55-60 arası birşeydi.

Fitness a mı gittin acaba? Fitnessa yazılmayı düşünüyorum, okullar açılana kadar nekadar kilo alırım hangi hareketleri çalışmalıyım?
    Orada beslenme programı veriyorlarmı dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJoel -- 14 Temmuz 2015; 3:30:59 >
  • tebrikler artık sende bir playboysun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJoel

quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

Yukarı

Boyum 184
    Kilom 55-60 arası birşeydi.

Fitness a mı gittin acaba? Fitnessa yazılmayı düşünüyorum, okullar açılana kadar nekadar kilo alırım hangi hareketleri çalışmalıyım?
    Orada beslenme programı veriyorlarmı dostum?

Hocam çok uzun konular onlar ya telefondayım ama konuda yazdım çoğunu okuyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Hatırladım la bu konuyu. Helal 3,5 ay iyi yapmışsın. Salona falan mı gidiyorsun?

Evet hocam.

• Samimi söylüyorum tip çok iyi değil ama vücut fena değil güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 14 Temmuz 2015; 3:40:44 >
  • kardeş tebrik ederim seni olumlu yönde değişmeyi başarmışsın. bizde obez halimize takılalım, millet kilo alamıyo biz veremiyoz.
  • Bende senle baslamistim,keşke birakmasaydimyaa...

• hacimlen çelimsiz duruyorsun açık olmak gerekirse ama bu şevkini kırmasın burada dalga geçenlere de bakma daha 3 ay olmuş beslenmene dikkat et profesyonel yardım al gerekirse diyetisyene git spor hocanla konuş çok fazla supplement meraklısı olma doğal yoldan zaman alsada çabala 1-2 yıl sonra kendini tanıyamazsın
  • Normalin altinda bi tipin var ama vucudinla kapatabilirsin kusurunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seküler S kullanıcısına yanıt
    4 diyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.