Şimdi Ara

[Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
16
Favori
10.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çakma meyve suyu ne anlamadım ama helal 3.5 ayda iyi gelişmişsin gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

tebrik ederim azmine hayram kaldım çok iyi olmuşsun. dalga geçenler utansın şimdi.

Sağolasın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

Çakma meyve suyu ne anlamadım ama helal 3.5 ayda iyi gelişmişsin gerçekten.

Market meyve suları hocam ama artık ayran içiyorum. Teşekkürler.

• 59 Kilodan 75 e çıktım şuan yine 70 e düştüm boy 1.85 Kilo 70 Sporcuyum Kilo konusunda Tek Tavsiyem ne yemek çıkıyorsa onu yeyin peynir ve tavuk gotyrebildiginiz kadar goturun

• Yukarı

• Yukarı

• Yukarı

• Yukarı

• Tatil için nereye gittin ?

Birde numara atma olayını nasıl yapıyorsunuz ben konuşuyorum direk ama anlatırsan fena olmaz

• Reis eskiye göre daha iyisin bence burdaki trollere bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Langerius

Tatil için nereye gittin ?

Birde numara atma olayını nasıl yapıyorsunuz ben konuşuyorum direk ama anlatırsan fena olmaz

Hocam bende konuşuyorum genel de ama acelem olduğu için geçerken önüne attım numaramı ama baya bakışmıştık.

• Knk zayif halin hangisi, +10 kilo almis halin hangisi? Ayirt edemiyom ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Knk zayif halin hangisi, +10 kilo almis halin hangisi? Ayirt edemiyom ki

Oooo manyak laf

• quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Knk zayif halin hangisi, +10 kilo almis halin hangisi? Ayirt edemiyom ki

Oooo manyak laf

Laf soktum sanmış sincap.

• Herkes kafasına göre diyet yazıyor her gün o kadar fıstık ezmesi sana zarar olarak döner ve yatmadan önce böyle şekerli şeyler tüketiyorsan mutlaka dişlerini fırçala uyumadan önce sonra bir kaç ay sonra kanal tedavisine 300 lira bayılmayın :) kafanıza göre de diyet yazmayın gidin en kötüsünden bir devlet hastanesinde ya da sağlık ocağından beslenme diyet uzmanıyla görüşün internetten okumakla olmaz bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 15 Temmuz 2015; 1:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Herkes kafasına göre diyet yazıyor her gün o kadar fıstık ezmesi sana zarar olarak döner ve yatmadan önce böyle şekerli şeyler tüketiyorsan mutlaka dişlerini fırçala uyumadan önce sonra bir kaç ay sonra kanal tedavisine 300 lira bayılmayın :) kafanıza göre de diyet yazmayın gidin en kötüsünden bir devlet hastanesinde ya da sağlık ocağından beslenme diyet uzmanıyla görüşün internetten okumakla olmaz bu işler

O kadar dediğin 2 kaşık hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Herkes kafasına göre diyet yazıyor her gün o kadar fıstık ezmesi sana zarar olarak döner ve yatmadan önce böyle şekerli şeyler tüketiyorsan mutlaka dişlerini fırçala uyumadan önce sonra bir kaç ay sonra kanal tedavisine 300 lira bayılmayın :) kafanıza göre de diyet yazmayın gidin en kötüsünden bir devlet hastanesinde ya da sağlık ocağından beslenme diyet uzmanıyla görüşün internetten okumakla olmaz bu işler

O kadar dediğin 2 kaşık hocam.

sen mutlaka dişlerini fırçala uyumadan önce özellikle uyumadan önce demişsin çünkü ve bir şey daha ekleyeyim dişlerine önem ver beyaz gözüksün inci gibi olsun falan filan değil o kanal tedavisi olurken insanın hem verdiği para hem tedavi sırasında yaşadığı acı kötü oluyor ve yatmadan önce şekerli bir şeyler yiyip içmenin dişlere zararlı olduğunu biliyorum dikkat et kendine iyi gidiyorsun gayet şu an

• Fena olmamış dostum gayet güzel Ama daha tam oturmamış vücut yine.Bi 3-5 ay gitmen lazım o göğüs ve omuzun çıkması için.75 kilo civarı olursan tamamdır bir de giyinişine dikkat et
  • hayırlısı be gülüm
  • Kızlarla oynayıp durma sonra dikiş nakış masrafları çıkıyor .

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.