Şimdi Ara

tatil için ekonomik neresi olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tatil için istanbuldan çok uzaklaşmadan ev tutabileceğimiz uygun fiyatlı bir yer arıyoruz.nereyi tavsiye edersiniz?genciz en 23/29 yas arası uygun bir yer

• hocam abant
  • ben gitmedim bende senin gibiyim. araştırığım kadarıyla tekirdağ kumbağ olabilir miş.
    avşa adası için eğlenceli diyorlar. feribot seferleri başlamış. apart tutuluyormuş ama tek oldğumdan gidemedim.
    bir de erdek var. oraya da güzel diyorlar. ama senin tarzına avşa adasının uygun olduğun düşünüyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

tatil için istanbuldan çok uzaklaşmadan ev tutabileceğimiz uygun fiyatlı bir yer arıyoruz.nereyi tavsiye edersiniz?genciz en 23/29 yas arası uygun bir yer

avşa diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

tatil için istanbuldan çok uzaklaşmadan ev tutabileceğimiz uygun fiyatlı bir yer arıyoruz.nereyi tavsiye edersiniz?genciz en 23/29 yas arası uygun bir yer

avşa diyorum

avşaya araştırayım kardeşim teşekkür ederim.hem yakın da yani seferler de başladıysa kaçmaz yani :)) fiyatlar vs ortalama ne kadardır bir de orda tavsiye edebileceğin bi yer var mı?
  • anladığım kadarıyla idonun seferleri başlamış, ama tekirdağ dan hergün özel şirket feribotları da var. tekirdağ istanbul otobüs fiyatları
    16 tl. tekirdağ avşa feribotlar sanırım araştırdığım kadarıyla 20 tl yani tek kişi 35 tl gidiyor. ama bu 20 tl konusunda tam emin değilim.
    ido 44-49 tl fiyatları var. ido fiyatlardırması sabit değilmiş değişiyormuş. vs.
    özkaptan, yener c, ömer kaptan, yavuznaz gemileri falan.
    ben bu hafta gitmeyi düşünüyordum. fakat baktım hava yağmurlu olacak o yüzden olmadı. haftaya da olur mu bilmem.
    söylediğim gibi hiç gitmedim ama gitmek istiyorum başka zaman fırsatım olmayacak.
    google avşa yazında zaten bir sürü tanıtım sitesi çıkıyor. ben oralardan iki motel pansiyon gibi yeri aradım.
    fiyat bilgisi istedim. dedim ki gelmek istiyorum odalar kaç para adamlar fiyat vermediler. şaşırdım. belki öyle bana denk gelmiştir.
    öyle yani. inşallah kısmet olurda giderim. vaktim iyice daraldı.

• şöyle akdeniz civarlarında antalya mugla mersin de olabilir ucuz otel fiyatları filan varsa
  • güncel yorumları bekliyoruzz
  • Akçay derim. İstanbul'a çok uzak sayılmaz. (Tabii uzaklık göreceli bir kavram) Hem de çok ucuza kiralık ev veya pansiyon bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.