Merhabalar sevgili arkadaşlarım.. Uzun bir tatil sonrası hayat kaldığımız yerden devam ediyor. Umarım bu tatil arasında aramızda olan arkadaşlarımızın bayram tatilleri mutlu ve huzurlu geçmiştir.
Bu 9 günlük bayram tatilinde sizler acaba ne yaptınız.? Belirli bir proğram varmıydı.? Tatilde güzelce dinlenip negatif enerjinizi boşaltabildinizmi.? Bu topikte isterseniz hem bu konuyu okuyan, hemde tatilde "nereye gitsem" sorusu olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak açısından TATİL SİZCE NE DEMEK" diye sorsam, ne dersiniz.?? Kimler tatilini nerede geçirdi, nasıl değerlendirdi bunları paylaşmaya ne dersiniz.?
Selamlar..
Babamın bir lafı vardır ;
Tatil denince güneye değil , memlekete ...
Elbette insanın memleketi gibisi yoktur sevgili arkadaşım.. Ben ANTALYA'da olmama rağmen ve deniz 50mt uzağımda olduğu halde, TATİL kavramını burada uygulayamıyorum. Bence TATİL demek illaki KUM,GÜNEŞ,DENİZ demek değildir. Tatil; Dinlenebildiğin, eğlenebildiğin, huzur bulduğun yerdir benim için.
Ya sizce..??
Deniz, kum, güneş üçlemesinden nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum. En yapmacık en yorucu en amele işi tatildir bana göre bu. Tatil demek machu picchu demektir, tatil demek finlandiyada sevgiline kar topu fırlatmaktır. Çok az kaldı çok az..
ALLAH, gönlündeki huzur bulduğun tatili yaşamayı nasip etsin sevgili arkadaşım. İyi tatiller dilerim Bu arada "kardanadam"ın burnunuda yapmayı unutmayın. Yanında havuçta götür
hiç bilmediğim,görmediğim bir yeri keşfetmek tekbaşıma giden sevilen biri olmalı tabiki. artık o da yok :(
quote:
Orijinalden alıntı: TopraktanGelenler
ALLAH, gönlündeki huzur bulduğun tatili yaşamayı nasip etsin sevgili arkadaşım. İyi tatiller dilerim Bu arada "kardanadam"ın burnunuda yapmayı unutmayın. Yanında havuçta götür
Amin, çok teşekkür ederim o kadar çok istiyorum ki umarım bir gün gerçekleşecek.
quote:
Orijinalden alıntı: lfliliberty
hiç bilmediğim,görmediğim bir yeri keşfetmek tekbaşıma giden sevilen biri olmalı tabiki. artık o da yok :(
Bu ne karamsarlık sevgili arkadaşım. Belkide "O" şimdi asker'dir nereden bileceksin. Hayırlı teskereler dilemek en iyisi bu durumda
quote:
Orijinalden alıntı: TopraktanGelenler
quote:
Orijinalden alıntı: lfliliberty
Bu ne karamsarlık sevgili arkadaşım. Belkide "O" şimdi asker'dir nereden bileceksin. Hayırlı teskereler dilemek en iyisi bu durumda
ilgine teşekkürler. askerden geleli yıl oluyor.bu başka birşey anlatamayacağım kadar uzun ve karışık.boşverelim Ayrıca kastettiğim daha çok Edirne'ydi..
TATİL = Deniz + Kum + Güneş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme