Şimdi Ara

Tatilde Kızla Tanıştım Ama.. [Kafam Çok Karışık Beyler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'a geçen günlerde döndüm konu açmak yeni aklıma geldi, her şeyi detaylı olarak anlatacağım bu arada ben 15 yaşındayım baştan söyleyeyim, kız da 14 yaşında. Sizce bu kız benim hakkımda ne düşünüyordun bunun cevabını çok merak ediyorum bu yüzden fikirleriniz önemli. Yaklaşık 3 hafta önce falan otogardan Ayvalık otobüsüne bindim, ön çaprazımda çok güzel bir kız oturuyor. Neyse başladı işte yolculuk kıza bakıyorum arkası dönük o beni görmüyor dünyalar tatlısı bir kız, molada otobüsten inerken önce göz göze geldik kızla, gözleri çok güzeldi masmavi Ben çok fazla bakmadım rahatsız etmemek için sonra hızlı feribotta falan da göz göze geldik kızla. Ben hayal kurmaya başladım dedim işte kızla aynı yerde insek orada tanışsam falan diye. Sonra muavin tek tek sorar ya nerede ineceksiniz diye kız söylerken ben de onu duydum baktım aynı yerde ineceğiz kızla o da salihleraltı dedi. Otobüs yolculuğu boyunca pek bir şey olmadı geçiyorum oraları işte neyse sonunda vardık, indik otobüsten. Baktım babaannesi de varmış bunun yanında ama yol boyunca hiç konuşmayınca tanımadığı biri sanmıştım. Sonra amcamı aradım geldi aldı beni o arada kız ve babaannesi gitmişlerdi zaten. Eve girdik işte tam kahvaltı hazırdı oturdum ve bir baktım kız yan blokta o da balkonda oturuyor, böyle tesadüf olamaz dedim. O kızla yaşıt yani benden 1 yaş küçük kuzenim var kahvaltıdan sonra birlikte çıktık sitenin içinde dolaşıyoruz oturduk parkın oraya, sonra bu kız geldi yanında bir arkadaşıyla çardağa oturdu aramızda 5-10 metre mesafe ya var ya yok, kız bana bakıyor o da şaşkındı sanırım. Akşam yine çıktık dışarı, kızla sürekli karşılaşıyoruz ben kıza ne zaman baksam hemen kafasını çeviriyor onun da bana baktığını hissediyorum. Kuzenim de söyledi zaten şu kız hep sana bakıyor falan diye, sonradan söyledim ona aynı otobüsteydik diye. Bu kızın sadece 1-2 arkadaşı vardı sadece ara sıra onlarla takılıyordu genelde tek dolaşırdı ama. Ben dedim bu kızla tanışayım ama arkadaşça tanıyayım kzıı ona göre devamını getiririz Yine bir akşam dışarı çıktık baktım sitedeki 10-12 yaş arasındaki sapık veletler ve bu kzıın arkadaşları şiş çevirmece oynuyorlar ( bu kzıın arkadaşları da küçük baya o yüzden fazla takılmıyordu sanırım) işte bu kızı da açğırdılar kız gitti oynamaya ama veletler hep sapık sapık sorular soruyorlar çoluk çocuk muhabbeti işte tahmin edersiniz. Kız bunaldı artıkkalktı ordan banklara oturdu, ben de dedim tanışayım şu kızla ama arkadaşça olsun diye yanımda kuzenim de vardı birlikte tanıştık yine de daha çok ben konuştum. Sonra kuzenim wi-fi çeken bir yere gidelim falan dedi gittik orada oturduk kızı da davbet ettik geldi bizimle orada fazla konuşamadım kızla yanımda kuzenim var diye rahat olamadım, kuzenim de sağolsun gömdü kafasını telefona. Sonra dedim herkes böyle oturacak mı dolaşalım biraz, sonra kız ben arkadaşlarıma haber vereyim dedi gitti sonra baktık arkadaşları gidiyor bu kız da gitti bize iyi geceler dedi. Ben dedim sıkıldı tabi kız artık ertesi günü bekleyeceği kız bize selam verirse daha da yakınlaşırız selam vermezse sevmedi bizi. Kız 2-3 güne döneceğim demişti şansımıza da o günlerde hep dışarıya çıktık amcamlarla. 2 akşam falan dışarı çıktıktan sonra öbür akşam evdeydik sonunda, hemen sitenin bahçesine çıktık turluyoruz havzuun etrafında ışıklar falan güzel. Kız da orada telefonla konuşuyordu bize baktı biz de ona baktık. Bu arada gündüzleri havuza giderken de kızın oturduğu bloktan geçiyoruz kız hep bize bakıyor. Neyse biz oturalım dedik banklara 5 dk. sonra kız da geldi tam yanımızdakine oturdu ama telefonla konuşuyor hala. Ben telefonla konuşurken ben de ona bakıyorum sürekli çok tatlıydı kız Sonra biz dolaşsak mı diye ayağa kalktık ben de boşver yaa oturuyoruz dedim kuzenime hani kız yandaki bankta ya Arkamı döndüm banka doğru dönmek için kızla göz göze geldik bize bakıyordu ama telefonla konuşuyordu aynı zamanda. Sonra kıza bir telefon daha geldi kapatınca gitti hemen evine, sanırım babaannesi aradı. Daha da görmedim o kızı 4 gün sonra da ben döndüm İstanbul'a. Sizce bu kız benim hakkımda ne düşünmüştür ? Benden hoşlanmış mıdır yoksa hiçbir şey hissetmiyor mudur ? En kötüsü de kzıın sadece nerede oturduğunu biliyorum hangi okulda okuduğunu falan söylemişti de unuttum, keşke numarası falan olsa da konuşabilsem..

• okumayın
  • OKUMAYIIIIN
  • Yapmayın böyle ya okuyacak olanı da vazgeçiriyorsunuz. Csb değil kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

Yapmayın böyle ya okuyacak olanı da vazgeçiriyorsunuz. Csb değil kesinlikle

csb olaydı daha iyiydi
  • 15den sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

15den sonrasını okumadım

Ön yargılarınızdan kurtulun lütfen, oraya 25 yazıp sizi kandırsam daha mı iyi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzeri bende de oldu istersen link atiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 15 yaşımdaydından sonrasını okumadım
  • okudum pişmanım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ben 15 yaşımdaydından sonrasını okumadım

İmza iyimis.

• o kadar uzun uzun yazmışsın ama yazdığın her şey senden acemilik aktığını gösteriyor, o kadar beklersen gider kız, otobüste tanışacaktın direk. olan olmuş kız gitmiş boşa takılma bir tane kıza senin hakkında ne düşündüğünün de hiç bir önemi yok bir daha görüşmeyeceksiniz zaten. tek takdir ettiğim şey 15 yaşında olmana rağmen forumun %99undan daha iyi imla kurallarına uyman gerçi yaş ilerledikçe imlayı öğrenmiyorsun o yaşlarda geliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 10 Temmuz 2013; 23:23:53 >
  • BEN 15 KIZ 14 YAŞINDA KISMINA KADAR OKUDUM. SONRA BIRAKTIM. PİŞMAN DEĞİLİM...
  • Özetin özeti geldiğinde okurum.
  • Hey Allahım öyle her dakika kuzeninle gezersen icraatsız dönersin böyle işte, kız da senin hakkında hiçbir şey düşünmemiştir Kızın yalnız olduğu zamanları kollayıp yanına gidecektin gülümseyip birkaç kelam edecektin okumayaydım daha iyiydi
  • Nerede gerçekleşiyor bu olaylar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet geçelim beyler durum nedir..
  • Çok şanslıymışsın ama o şansı değerlendirmen gerekirdi.Umarım bir daha karşılaşırsınız bu sefer daha yakın ve daha samimi olmayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

Nerede gerçekleşiyor bu olaylar ?

Ayvalikta yazlikta

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

Nerede gerçekleşiyor bu olaylar ?

Ayvalikta yazlikta

Ayvalık derken kardeşim her ilde ayvalık diye bi ilçe var neredeyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.