Bildirim
TAVŞANIMI HAMSTER İLE TAKAS EDİCEM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
birader pokemon mu bu takas yapıyosun. insan evcil hayvanını nasıl değiştirir, üstelik böyle şirin bir şeyi. -
gecenin kopuşudur
quote:
Orjinalden alıntı: christopher mccandle
birader pokemon mu bu takas yapıyosun. insan evcil hayvanını nasıl değiştirir, üstelik böyle şirin bir şeyi.
-
aga çok şirin güzel şey hamsteri naaapcan -
bence bu sende kalsın -
Harbi napıcan hamsterı bu hayvan bırakılır mı. Kim bilir kimin eline geçer. Örnek 2. yorumu yazan arkadaş -
Bu güzel hayvan bırakılıp, fare alınır mı yav -
hocam satmak istersen ben bu tavsana talibim...
istersen bi annemlerle konuşurum onaylarlarsa alırım
tabi tavşan yavruysa ve çok uçuk fiyat vermezsen...
-
-
bu arada belirteyim bu tavşan 2.el bölümünde aynı fotolarla aylar öncesinde satıştaydı.. tavşanla arasında husumet var arkadaşımın muhtemelen -
bu tavşan tuvalete kendi gidiyor sanırım sifon olayı da var -
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
bu arada belirteyim bu tavşan 2.el bölümünde aynı fotolarla aylar öncesinde satıştaydı.. tavşanla arasında husumet var arkadaşımın muhtemelen
o evden ya o gidecek yada tavşan -
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
bu arada belirteyim bu tavşan 2.el bölümünde aynı fotolarla aylar öncesinde satıştaydı.. tavşanla arasında husumet var arkadaşımın muhtemelen
evet 30 liramı ne istiyodu -
üste para alırım ama benim yavrum 1 kilo geliyor bide garantisi var full kutu içeriğide mevcut -
quote:
Orjinalden alıntı: ByAafter
üste para alırım ama benim yavrum 1 kilo geliyor bide garantisi var full kutu içeriğide mevcut
full kutu.... -
quote:
birader pokemon mu bu takas yapıyosun. insan evcil hayvanını nasıl değiştirir, üstelik böyle şirin bir şeyi.
-
bu arada bu tavşan daha öncedende çok satışı sunuldu bu şuan büyük resimler en az 2-3 aylık -
MERHABA ELİMDE ÇOK GÜZEL NORMAL FARE VAR HAMSTER DEĞİL GEÇEN GÜN MUTFAKTA YAKALADIM KAFESE KOYDUM DÜŞÜNÜRSENİZ PM ATIN -
quote:
quote:
İSTEYENE MSN DEN RESİM GÖSTERİRİM HATTA VİDEO BİLE GÖSTERİRİM çok TATLI ŞİRİN BİŞEY İNSANIN PEŞİNDNE AYRILMIYOR PEŞİNDEN KOŞUYOR ZIPLIYOR OYUN OYNUYOR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 25 Şubat 2008; 7:25:35 >
-
6 ay garantisi duruyor daha, yanında 2 adet joystic 3 orjinal oyun... Hööö
Benzer içerikler
- numaralı gözlük neden baş ağrısı yapar
- ek kart ekstresi ayrı mı gelir
- prozac mı cipralex mi
- kadının erkekten büyük olması
- kurtlar vadisi racon sözler
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- penis nakli
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X