Şimdi Ara

TAVŞANIMI HAMSTER İLE TAKAS EDİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavşan yavru sayılır tuvalet alışkanlığı vardır oldukça sevimlidir hamster ile takas edicem

• birader pokemon mu bu takas yapıyosun. insan evcil hayvanını nasıl değiştirir, üstelik böyle şirin bir şeyi.
  • gecenin kopuşudur
    quote:

Orjinalden alıntı: christopher mccandle

birader pokemon mu bu takas yapıyosun. insan evcil hayvanını nasıl değiştirir, üstelik böyle şirin bir şeyi.
  • aga çok şirin güzel şey hamsteri naaapcan
  • bence bu sende kalsın
  • Harbi napıcan hamsterı bu hayvan bırakılır mı. Kim bilir kimin eline geçer. Örnek 2. yorumu yazan arkadaş
  • Bu güzel hayvan bırakılıp, fare alınır mı yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam satmak istersen ben bu tavsana talibim...

istersen bi annemlerle konuşurum onaylarlarsa alırım

tabi tavşan yavruysa ve çok uçuk fiyat vermezsen...
  • bu arada belirteyim bu tavşan 2.el bölümünde aynı fotolarla aylar öncesinde satıştaydı.. tavşanla arasında husumet var arkadaşımın muhtemelen
  • bu tavşan tuvalete kendi gidiyor sanırım sifon olayı da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bu arada belirteyim bu tavşan 2.el bölümünde aynı fotolarla aylar öncesinde satıştaydı.. tavşanla arasında husumet var arkadaşımın muhtemelen

o evden ya o gidecek yada tavşan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bu arada belirteyim bu tavşan 2.el bölümünde aynı fotolarla aylar öncesinde satıştaydı.. tavşanla arasında husumet var arkadaşımın muhtemelen

evet 30 liramı ne istiyodu
  • üste para alırım ama benim yavrum 1 kilo geliyor bide garantisi var full kutu içeriğide mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAafter

üste para alırım ama benim yavrum 1 kilo geliyor bide garantisi var full kutu içeriğide mevcut

full kutu....
  • quote:

birader pokemon mu bu takas yapıyosun. insan evcil hayvanını nasıl değiştirir, üstelik böyle şirin bir şeyi.

• bu arada bu tavşan daha öncedende çok satışı sunuldu bu şuan büyük resimler en az 2-3 aylık
  • MERHABA ELİMDE ÇOK GÜZEL NORMAL FARE VAR HAMSTER DEĞİL GEÇEN GÜN MUTFAKTA YAKALADIM KAFESE KOYDUM DÜŞÜNÜRSENİZ PM ATIN
  • quote:

quote:

İSTEYENE MSN DEN RESİM GÖSTERİRİM HATTA VİDEO BİLE GÖSTERİRİM çok TATLI ŞİRİN BİŞEY İNSANIN PEŞİNDNE AYRILMIYOR PEŞİNDEN KOŞUYOR ZIPLIYOR OYUN OYNUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 25 Şubat 2008; 7:25:35 >

• 6 ay garantisi duruyor daha, yanında 2 adet joystic 3 orjinal oyun... Hööö
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.