Şimdi Ara

Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mouse + Keyboard(Klavye) + Headphone(Kulaklık) tavsiyesi istiyorum.

Kulaklık olarak PHILIPS SHM1900 düşünüyorum.Ama titreşimli bir kulaklık tavsiyesi verirseniz sevinirim.
    Para herkez gibi bendede kısıtlı : kulaklık hariç mouse ve klavyeye max 120tl verebilirim..

• Klavyeye ekstra para vermene gerek yok bence. Standart bi klavye işini görür, Microsoft standart kablolulardan veya A4Tech tavsiye edebilirim.

Fare olarak da Razer Copperhead felan alabilirsin o paraya, veya Microsoft 3.0 da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Klavyeye ekstra para vermene gerek yok bence. Standart bi klavye işini görür, Microsoft standart kablolulardan veya A4Tech tavsiye edebilirim.

Fare olarak da Razer Copperhead felan alabilirsin o paraya, veya Microsoft 3.0 da olabilir.
    Alabileceğin en iyi Türkçe klavyesi(Gamer) A4 Tech G800-MU

O fiyata nasıl bir mouse alınır bilmiyorum(Daha çok F/p ilgileniyorum.)

Kesinlikle mousepad al. Mümkünse bez padlardan almaya çalış.

Titreşimli kulaklık mı varmış ya?

• quote:

Klavyeye ekstra para vermene gerek yok bence. Standart bi klavye işini görür, Microsoft standart kablolulardan veya A4Tech tavsiye edebilirim.

Razer 60 TL veya microsoft 3.0 da 98TL ( mouse pad + skatez ile ) birde a4tech x7 mouse 38tl birde onun klavyesi 38tl

Tavsiye
    38 TL
     Tavsiye
    38 TL (2500 dpi)
     Tavsiye
    46 TL (3600 dpi ) çok iyi geldi
     Tavsiye
    38 TL (2500 dpi)

sanırım kulaklıkla birlikte a4tech set alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

Razer 60 TL veya microsoft 3.0 da 98TL ( mouse pad + skatez ile ) birde a4tech x7 mouse 38tl birde onun klavyesi 38tl

Tavsiye
    38 TL
     Tavsiye
    38 TL (2500 dpi)
     Tavsiye
    46 TL (3600 dpi ) çok iyi geldi
     Tavsiye
    38 TL (2500 dpi)

sanırım kulaklıkla birlikte a4tech set alabilirim

Alıntıları Göster
    titreşimli kulaklığı bir çocukta duydum wall gibi oynuyordu çocuğa sordum böyle oynamanın bir yolu falan varmı diye titreşimli kulaklık
    dedi adam nerden geliyorsa ora titriyormuş sağ sol yani onlar biraz pahalı ucuz bulursam düşünebilirim

edit:imla

Titreşimli Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jvats -- 28 Temmuz 2009; 18:10:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: (-_Handsome_-)

titreşimli kulaklığı bir çocukta duydum wall gibi oynuyordu çocuğa sordum böyle oynamanın bir yolu falan varmı diye titreşimli kulaklık
    dedi adam nerden geliyorsa ora titriyormuş sağ sol yani onlar biraz pahalı ucuz bulursam düşünebilirim

Titreşimli Kulaklık

aslında titreşimliye pek gerek yok. oyunu biraz biliyorsan titreşimsizde de rahatça anlayabilirsin.PHILIPS SHM1900 iyidir işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: CtrL^

quote:

Orijinalden alıntı: (-_Handsome_-)

Titreşimli Kulaklık

aslında titreşimliye pek gerek yok. oyunu biraz biliyorsan titreşimsizde de rahatça anlayabilirsin.PHILIPS SHM1900 iyidir işini görür.

Alıntıları Göster
    Saolun biraz sonra teknoSA vb mağazaları gezip bakıcam fiyatlara aynı ise alırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Saolun biraz sonra teknoSA vb mağazaları gezip bakıcam fiyatlara aynı ise alırım

Alıntıları Göster
    Kulaklık olarak Sony MDR-P80
    Mouse olarak X7 Yılan desenli
    mouse pad bence alma ben plastik pvc kullanıyorum takvim hani eczanelerde olur ya
    yani skatezlere zarar vermeyecek bi pad al

• quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

Kulaklık olarak Sony MDR-P80
    Mouse olarak X7 Yılan desenli
    mouse pad bence alma ben plastik pvc kullanıyorum takvim hani eczanelerde olur ya
    yani skatezlere zarar vermeyecek bi pad al

Alıntıları Göster
    titreşimli kulaklık olduğunu bende şimdi senden duydum eğerki böyle birşey varsa baş ağrısı yaratacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

titreşimli kulaklık olduğunu bende şimdi senden duydum eğerki böyle birşey varsa baş ağrısı yaratacağını düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Benim alana geri döndüysen direk tavsiyeleri vereyim.

Klavye - A4 Tech G800-MU
    Mouse - A4 Tech XL-740K veya XL-755K
    Mousepad - Revoltec Gamepad Precision Basic önerebilirim. Set yapacağım diye sakın X7 mousepad alma.
    Kulaklık olarak PHILIPS SHM1900

Titreşimli kulaklığı araştırdam da fiyatına göre gereksiz. Adamın geldiği taraflar titriyormuş, adeş edince titriyormuş, ölünce titriyormuş. Yani her dakka titriyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: älg

Benim alana geri döndüysen direk tavsiyeleri vereyim.

Klavye - A4 Tech G800-MU
    Mouse - A4 Tech XL-740K veya XL-755K
    Mousepad - Revoltec Gamepad Precision Basic önerebilirim. Set yapacağım diye sakın X7 mousepad alma.
    Kulaklık olarak PHILIPS SHM1900

Titreşimli kulaklığı araştırdam da fiyatına göre gereksiz. Adamın geldiği taraflar titriyormuş, adeş edince titriyormuş, ölünce titriyormuş. Yani her dakka titriyormuş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar CarrefourSA da TeknoSA da 44 TL ye set gördüm sanırım yokistant ın dedi mouse klavye tam isimlerini karşılaştırıcam yarın eğer aynıysa veya özellikleri aynıysa kesin alıyorum..

Bu arada kesin yokistant isimli üyenin söylediklerini alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jvats -- 28 Temmuz 2009; 21:07:47 >

• quote:

Arkadaşlar CarrefourSA da TeknoSA da 44 TL ye set gördüm sanırım yokistant ın dedi mouse klavye tam isimlerini karşılaştırıcam yarın eğer aynıysa veya özellikleri aynıysa kesin alıyorum..

Bu arada kesin yokistant isimli üyenin söylediklerini alıyorum..

Alıntıları Göster
    Arkadaşım biraz olarak lafımızın değeri varsa tavsiyelerimize uy, gidip de A4Tech X7 klavyeye felan para verme.

Boşuna parana yazık edersin, CS için ekstra bir klavyeye ihtiyaç yok.

Hele ki gidip X7 fareye hiç para verme Microsoft 3.0 veya Habu dururken.

İşte sana adam gibi, fiyatını hakeden, ekonomik oyuncu faresi :
    http://www.sanalmarketim.com/urun/4558ec3d193ba0b6cab8bae1aa07d2d8/MICROSOFT-Intelli-Mouse-Explorer-3.0-B75-00115

Şu da fiyatına göre gayet güzel iş çıkaracak klavye+ mouse seti(sadece klavye bulamadım, fareyi birine hediye edebilirsin):
    http://www.exa.com.tr/microsoft/klavye_setler/ms_s82-338-837.html

Gerçekten "iyi" denebilecek bir mouse pad, zaten markasının Steelseries olması yeterli:
    http://www.shop4gamers.com/main/steelseries_qck-3-50-18.html

İdare eder mikrofonlu kulaklık:
    http://www.hepsiburada.com/philips-shm1900-mikrofonlu-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=mrrprd_bd850358&mr=1

Hepsi toplamda 136TL gibi bir fiyata geliyor. Ki bana kalırsa klavyeye para verme, 105TL'ye kapatırsın hepsini.
    Ve şu dizeceğin sistem gerçekten iyi iş çıkarır. 2.el piyasası olur, ilerde değiştirmek istediğinde kolayca satabilirsin.
    Hepsi de kaliteli ürünlerdir.

A4Tech X7 set dizersen 2.el olarak satamazsın, kaldı ki çok da iyi ürünler değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Arkadaşım biraz olarak lafımızın değeri varsa tavsiyelerimize uy, gidip de A4Tech X7 klavyeye felan para verme.

Boşuna parana yazık edersin, CS için ekstra bir klavyeye ihtiyaç yok.

Hele ki gidip X7 fareye hiç para verme Microsoft 3.0 veya Habu dururken.

İşte sana adam gibi, fiyatını hakeden, ekonomik oyuncu faresi :
    http://www.sanalmarketim.com/urun/4558ec3d193ba0b6cab8bae1aa07d2d8/MICROSOFT-Intelli-Mouse-Explorer-3.0-B75-00115

Şu da fiyatına göre gayet güzel iş çıkaracak klavye+ mouse seti(sadece klavye bulamadım, fareyi birine hediye edebilirsin):
    http://www.exa.com.tr/microsoft/klavye_setler/ms_s82-338-837.html

Gerçekten "iyi" denebilecek bir mouse pad, zaten markasının Steelseries olması yeterli:
    http://www.shop4gamers.com/main/steelseries_qck-3-50-18.html

İdare eder mikrofonlu kulaklık:
    http://www.hepsiburada.com/philips-shm1900-mikrofonlu-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=mrrprd_bd850358&mr=1

Hepsi toplamda 136TL gibi bir fiyata geliyor. Ki bana kalırsa klavyeye para verme, 105TL'ye kapatırsın hepsini.
    Ve şu dizeceğin sistem gerçekten iyi iş çıkarır. 2.el piyasası olur, ilerde değiştirmek istediğinde kolayca satabilirsin.
    Hepsi de kaliteli ürünlerdir.

A4Tech X7 set dizersen 2.el olarak satamazsın, kaldı ki çok da iyi ürünler değil.

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık fakat microsoft 3.0 600dpi biraz az değilmi ?
    bu arada klavyeyi değiştirmek mantıksız ama klavyem gerçekten acınacak halde bazı tuşları basmaz oldu örnek:numlock tuşları
    klavyeyi Yokistantın dediğini alıcam mouse pad steelseries biliyorum ve kulaklıkta benim dediğim kulaklık

mouse konusunda çok kararsızım sizce microsoft 3.0 mı yoksa x7 mi ?

• quote:

Ellerine sağlık fakat microsoft 3.0 600dpi biraz az değilmi ?
    bu arada klavyeyi değiştirmek mantıksız ama klavyem gerçekten acınacak halde bazı tuşları basmaz oldu örnek:numlock tuşları
    klavyeyi Yokistantın dediğini alıcam mouse pad steelseries biliyorum ve kulaklıkta benim dediğim kulaklık

mouse konusunda çok kararsızım sizce microsoft 3.0 mı yoksa x7 mi ?

Alıntıları Göster
    X7 ile Microsoft 3.0'ı karşılaştırmak zaten başlıca bir hata.

X7, alt sınıfta bir fare. Sağlam oyuncu faresi değil, standart bir farenin az daha şekillisi diyelim.
    DPI meselesini kafana takma, MS 3.0'da bi hız ayarı olması lazım, hemen hemen aynı işlevi görüyor.

A4 X7 G800 klavyede eşzamanlı tuş basmama sorunları felan vardı, bazı tuş kombinasyonlarını yapamıyorsunuz, ayrıca space tuşu kısa.
    Tamam birçok multimedia butonları felan eklenmiş, daha güzel bir klavye görünüş olarak, ama ona vereceğiniz para ile yukarda linkini verdiğim microsoft seti alın daha iyi, yıllarca gider sorun çıkarmadan.

• quote:

X7 ile Microsoft 3.0'ı karşılaştırmak zaten başlıca bir hata.

X7, alt sınıfta bir fare. Sağlam oyuncu faresi değil, standart bir farenin az daha şekillisi diyelim.
    DPI meselesini kafana takma, MS 3.0'da bi hız ayarı olması lazım, hemen hemen aynı işlevi görüyor.

A4 X7 G800 klavyede eşzamanlı tuş basmama sorunları felan vardı, bazı tuş kombinasyonlarını yapamıyorsunuz, ayrıca space tuşu kısa.
    Tamam birçok multimedia butonları felan eklenmiş, daha güzel bir klavye görünüş olarak, ama ona vereceğiniz para ile yukarda linkini verdiğim microsoft seti alın daha iyi, yıllarca gider sorun çıkarmadan.

Alıntıları Göster
    Klavyeyi boşverdim.Ama bana Microsoft un görünüşü ve dpi si biraz kötü geldi.Bu arada bayadır a4 tech i araştırıyorum herkes güzel diyor fakat sağlam değil gibi kelimeler söylemiş.Cyber snipa nasıldır ? veya Razer ? Böyle giderse paramın tamamını mouse yatıracağım..

• quote:

Klavyeyi boşverdim.Ama bana Microsoft un görünüşü ve dpi si biraz kötü geldi.Bu arada bayadır a4 tech i araştırıyorum herkes güzel diyor fakat sağlam değil gibi kelimeler söylemiş.Cyber snipa nasıldır ? veya Razer ? Böyle giderse paramın tamamını mouse yatıracağım..

Alıntıları Göster
    Razer iyidir ancak pahalıdır.

Ben yurtdışından Razer Deathadder getirtiyorum, sırf fare 140TL. Ama harbiden kral, şu an Deathadder üstüne fare tanımıyor kimse.
    Gerçekten de hakediyor bunu.

Çok ciddi CS oyuncusu değilseniz de bi fareye bu kadar para yatırmanın manası yok.

Fiyatına göre 3.0 iyidir.

• quote:

Alıntıları Göster
    x7 kullandım sağlam değil dayanmadı bozuldu kullanıp elinde bozulan arkadaşlarım var. Şuan ms 3.0 kullanıyorum dpi seni aldatmasın profesyonel birçok oyuncu 800 dpi kullanıyor yapısı zaten razer da ya benziyor tavsiye ederim.

• quote:

Razer iyidir ancak pahalıdır.

Ben yurtdışından Razer Deathadder getirtiyorum, sırf fare 140TL. Ama harbiden kral, şu an Deathadder üstüne fare tanımıyor kimse.
    Gerçekten de hakediyor bunu.

Çok ciddi CS oyuncusu değilseniz de bi fareye bu kadar para yatırmanın manası yok.

Fiyatına göre 3.0 iyidir.

Alıntıları Göster
    3.0 hoşuma girmedi yarına kadar araştırıcağım bulduğum en iyi modeli almaya çalışıcam bu arada konuya bakanlar mouse tavsiyesi verirse sevinirim

• quote:

3.0 hoşuma girmedi yarına kadar araştırıcağım bulduğum en iyi modeli almaya çalışıcam bu arada konuya bakanlar mouse tavsiyesi verirse sevinirim

Alıntıları Göster
    Bu 3.0 da ne varsa anlamadım.3.0 + x7 alıp ikisinide deniyeceğim bu arada alttaki linkler uygun mu ?

http://www.shop4gamers.com/main/microsoft_30_gaming_mouse__steelseries_qck__microsoft_30_skatez-195-61-21.html

http://www.shop4gamers.com/main/logitech_g5__steelseries_qck_xlarge__g5_skatez-182-61-21.html burada G5 var iyiye benziyor

http://www.shop4gamers.com/main/ideazon_oyuncu_paketi_kulaklik_mouse_klavye-120-61-21.html klavye süper fakat diğerleri hakkında pek bilgi sahibi deilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jvats -- 28 Temmuz 2009; 22:30:26 >

• quote:

Bu 3.0 da ne varsa anlamadım.3.0 + x7 alıp ikisinide deniyeceğim bu arada alttaki linkler uygun mu ?

http://www.shop4gamers.com/main/microsoft_30_gaming_mouse__steelseries_qck__microsoft_30_skatez-195-61-21.html

http://www.shop4gamers.com/main/logitech_g5__steelseries_qck_xlarge__g5_skatez-182-61-21.html burada G5 var iyiye benziyor

http://www.shop4gamers.com/main/ideazon_oyuncu_paketi_kulaklik_mouse_klavye-120-61-21.html klavye süper fakat diğerleri hakkında pek bilgi sahibi deilim

Alıntıları Göster
    Uygun o ürünleri tek tek almaya kalksan pahalıya patlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.