Bildirim
TAVSİYE Bütçe 1000 TL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
M4 Aqua olabilir -
G2 -
M4 aqua aklinizda bulunsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m4 aqua iyiymiş kafama yattı başka tavsiye edebilceğiniz telefonlar varmı?? -
kesinlikle bir miktar daha koy M4 Aqua al. Kim ne derse desin aksini de düşünme. f/p oranında şu an piyasanın en iyisi. Ütelik en güncel sony ve android sürümüne sahip. VEEEE bence en önemlisi Harika bir sony tasarımı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: redmaner
kesinlikle bir miktar daha koy M4 Aqua al. Kim ne derse desin aksini de düşünme. f/p oranında şu an piyasanın en iyisi. Ütelik en güncel sony ve android sürümüne sahip. VEEEE bence en önemlisi Harika bir sony tasarımı var.
telefonun belleği 8 gb 16 gb felan varmı biliyormusun? -
g2 alın bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Türkiye'ye ilk etapta 16 lık modeli getirmeyecekler. Bellekte 5 gb civarı sana alan ayrılmış olacak. Bu alanı yalnızca uygulamalara ayırıp yanına bir sd kart takarak fotoğraf ve diğer ihtiyaçlarını orada depolarsın. Kİ ÖNEMLİ BİR NOKTA: depolama alanını çok dert etme çünkü SONY m4aqua uygulamaları sd karta taşımayı destekliyor Baktın yer kalmadı atarsın sd karta uygulamaları. -
Sayın arkadaşım bu arada incelerken karşıma çıktı okursan paylaşmak istedim. Şu an teknosa da Xperia Z1 999 lira. SONY amiral gemilerine sonuna kadar güncelleme sağlar. Keza ülkemizde de şuan Android Lolipop güncellemesi çoktan yayınlandı. alır günceller güzel güzel kullanabilirsin. (İnşallah geç kalmamışımdır ) -
tm çok saolasın m4 aqua nın 16 gb liği ne zaman gelir tahminen cd kart kullanıyorum ama onun haricinde tel in belleğininde iyi olmasını istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekanik 37 -- 14 Temmuz 2015; 22:37:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X