Şimdi Ara

TAVSİYE EDİN !!!! ACİLEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi PIII board almam lazım ama acilen, ne tavsiye edersiniz lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum

• cusl yada tusl tavsiye etmissiniz ama bu kartları bulmak zor, bulabilecegim bir yer bilen varmı acaba
  • sıfır bulman çok zor asus veya gigabyte ın intel chipsetli modelleri ile sorun yaşamazsın sanıyorum. chipset olarakta i815 veya via694 tercihlerin olmalı

istanbulda isen kadıköyde uranium pc var oraya bir abk istersen ikinci el vardır veya forumda ikinci el kısmında satan vardır belki
  • ikinci el olarakda bulmak zor, gigabyte yada abit in i815 chipsetli modelleri hangileri acaba ve bulabilirmiyim sıfır yada ikinci el
  • tusl2 ler var asus un abit inkileri tam bilmiyorum
  • Hiçbirşey tavsiye etmeye gerek yok zaten miadını doldurmuş bir ürün en kaliteli anakartla en kalitesiz anakart arasında performans açısından doyurucu bir fark olmayacaktır nasılsa hiçbirşey için yeterli olmayacak, o yüzden ne bulursan al
  • tamam ama TusL2 bulamıyorum sıfır yada 2. el olarakta
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by areels</i>
    <br />Hiçbirşey tavsiye etmeye gerek yok zaten miadını doldurmuş bir ürün en kaliteli anakartla en kalitesiz anakart arasında performans açısından doyurucu bir fark olmayacaktır nasılsa hiçbirşey için yeterli olmayacak, o yüzden ne bulursan al
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

performans açısından tavsiy etmedim zati stabilite konusundan dolayı. performansı düşünmeye gerek yok zati :)
  • Via694'lü bir kart alırsan başına dert alırsın, i815 chipsetli olmalı. O yüzden asus tusl2 diyorum. Tualitin olmayacaksa cusl2c. Biraz arar ve sabredersen bunlardan bulabilirsin. uraniumpc.com'a baktın mı ? Orada genelde oluyor.
  • Evet,bence de Intel chipsetli al (i815) çünkü P3 anakartlarında Via chipset başa bela.Ama yine de bulmak o kadar da zor olmaz çünkü hala Esk'de bile eski Celeronları,P3leri ve anakartlarını bulmak mümkün...
  • bulursun olmadı ise git ve hepsıburada.com dan gıgabyte marka 815 çipsetli anakartı al .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.