Şimdi Ara

TAVSİYE LÜTFEN 2002-2005 GHİA FOCUS HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • for focus hb 2002 2005 arası manuel bir araç almayı düşünüyorum.
    en donanımlısı hangisidir.en sorunsuz model yılı tavsiye edebilir misiniz.
    sıralı sistem lpg taktırmayı düşünüyorum sorun yaşayan var mı.
    hangi markayı tavsiye edersiniz.
    ilk defa ford arabası alacağım lütfen cevabınızı bekliyorum.
    bir de bu arabalara ne kadar vermeliyim.20000 e kadar bütçem
    var lpg takabilecek başka bir araç önerir misiniz bunu yerine

şimdiden teşekkür ederim...

• 2004 model HB Collection aytozu gri renkli aracımı sana önerebilirim. Orjinal Ankara arabası. Değişeni hatası kazası yok. Sıralı sistem tüp takılalı yaklaşık 1 yıl oldu. Fiyat olarak 20750 istiyorum..
  • cd çalar otomatik klima var mı bunlarda.lpg ne marka rolanti sorunu çok konuşuluyor.yakıtı ne durumda şehir içi.
  • comfort<colection<gold colection<ghia diye gidiyor donaım sizin dediğiniz özellikler gold collection ve ghia da var altında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertoz1234

cd çalar otomatik klima var mı bunlarda.lpg ne marka rolanti sorunu çok konuşuluyor.yakıtı ne durumda şehir içi.

Cd Changer Compatible teybi var. Tesisat var ama changer yok. Bu ara takmayı düşünüyorum. Otomatik klima yok. Normal klima var. 1.ayarda bile buz gibi yapıyo. LPG nin markası atiker. Allah nazardan saklasın mükemmel. Hiçbir rölanti sorunu yok. Çalıştırdıktan 5 saniye sonra hemen gaza geçiyo. Yakıtı şehir içi 180-190 bin yakıyor. Ama 150 bini de gördüm.
  • bendede 2002 ghia sedan milano sıralı sistem gazlı focus var gercekten harika bir arac yol tutuş konusunda c sınıfında üzerine araç tanımam doğrusu alacaksanda gold collection veya ghia donanımlısını tavsiye ederim ama ghia lar cok kaliteli özellikle ön konsol ve döşemeleri fiyat konusuna gelincede 20bine ghiların en güzelini bulursun yakıt konusundada benim aracım şehir ici normal kullanımda 180 190 krş yakıyor
  • o zaman ghia alalım ama bunların tutulan hem de hiç tutulmayan renkleri neler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En çok tutulan renk gridir.
    Ghialar fiyat olarak yaklaşık 2000 tl daha yüksek seyrediyor. Collection ile Ghia arasındaki farkları iyi araştır. Daha sonra bu farklar için 2000 tl fazla vermek akıllıcamı diye kendine sor. Ve kararını ver.
  • bendeki lacivert
  • tonik mavi rengi hoşuma gidiyor:
    senin yakıt tüketimin nasıl
    parça sorunun var mı
    bakımı maliyetli mi:::
  • yakıt tüketimi gazla gayet iyi normal kullanımda 180 190 krş yakıyor uzun yolda 90 100 arasında gittiğimdede 170 filan oluyor bakım konusuna gelincede fazla maliyetli deyil işallah sende istediğin gibi bir arç bulup focuscular kervannına katılırsın
  • tüketim değerleri çok güzel
    geçen yolda makyajsız ilk kasa
    kırmızı focus hb gördüm
    hayran oldum
    sanki ön arka tasarımı
    daha güzel ve asil
    duruyor
    bu ilk kasa tavsiye edermisiniz
    yoksa makyjla olan bazı teknik sorunlar da
    çözülmüş olabilir mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertoz1234

tüketim değerleri çok güzel
    geçen yolda makyajsız ilk kasa
    kırmızı focus hb gördüm
    hayran oldum
    sanki ön arka tasarımı
    daha güzel ve asil
    duruyor
    bu ilk kasa tavsiye edermisiniz
    yoksa makyjla olan bazı teknik sorunlar da
    çözülmüş olabilir mi...

makyaşlı kasanın yalıtımı biraz daha iyi diye duydum
    ve donanım olarakta artıları sis farı cd calar gövde rengi yan cıtalar ama yinede onun tasarımını beyendiyseniz siz bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon0707 -- 3 Eylül 2010; 0:38:39 >
  • arkadaşlar bugun 2004 focus comfort aracımı aldım. araç 42 binde. lpg taktırmayı düşünüyorum. focus ile uyumlu belirli bir marka varmı. yoksa herhangibir firmanın ürünü de alınabilir mı. yorumlarınızı bekliyorum.
  • bendeki milano gayet memnunum önerebilirim ama en iyisi brc diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon0707

bendeki milano gayet memnunum önerebilirim ama en iyisi brc diye biliyorum

teşekkür ederim. romano nasıl bir marka acaba tavsiye eder midiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUYEMREM

arkadaşlar bugun 2004 focus comfort aracımı aldım. araç 42 binde. lpg taktırmayı düşünüyorum. focus ile uyumlu belirli bir marka varmı. yoksa herhangibir firmanın ürünü de alınabilir mı. yorumlarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Kaça aldınız acaba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragon0707

bendeki milano gayet memnunum önerebilirim ama en iyisi brc diye biliyorum

teşekkür ederim. romano nasıl bir marka acaba tavsiye eder midiniz ?

romano araştırmalarıma göre iyi bir marka yani yorumları çogunlukla olumlu yönde tabikide marka önemli ama kullanıcıda önemli bence yani sürekli yüksek devirde ve tam gaz kullanırsan gaz hep sorun cıkarır ama düzgün kullannırsan sorun olmaz
  • benim 2004 focus coll'de "Landi Renzo" takılı 3 yıldır. allaha şükür hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

arkadaşlar bugun 2004 focus comfort aracımı aldım. araç 42 binde. lpg taktırmayı düşünüyorum. focus ile uyumlu belirli bir marka varmı. yoksa herhangibir firmanın ürünü de alınabilir mı. yorumlarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Kaça aldınız acaba.

teşekkür ediyorum. arabayı adana ceyhandan 20.000 liraya aldım. belki piyasanın yukarısında ama. temiz olduğu için gözüme gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.