Şimdi Ara

Tavsiye Lütfen : Arora Mojito Pro S 150 vs Sym Jet14 200 Abs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 senedir çin malı asya nostalji 125 kullanıyorum. Pazar, market alışverişimi bu motora rahatlıkla yükleyip 2 kişi yokuş dahil rahatça sürüyorum.

Motoru değiştirmek istiyorum fakat 2 model arasında kaldım, karar veremiyorum.
    https://www.sahibinden.com/s/bk3DB2fq
    https://www.sahibinden.com/s/Dpn9YYxu

Mojito Pro s, görünüş olarak bana daha çok hitap ediyor. Teknoloji elektronik meraklısı biri olarak, tablet gibi ekranı, kayar led farları, anahtarsız çalıştırma, koltuk uzunluğu, renkleri , su soğutmalı motoru beni cezbetti. Malzeme kalitesi de büyük bir dezavantaj maalesef. Bir de fiyatı 87.000 bin tl civarı.

Sym jet14 200de ise daha güçlü motor, daha kaliteli malzeme ve tahminimce daha uzun bir ömrü var. Fakat göstergesi, tipi benim için mojito kadar güzel değil. Sanırım dörtlüleri, sellektörü gibi detaylı bir motor değil. Fiyatı da 115.000 civarı.

Eşya taşımak, dik yokuşlarda iki kişi rahatça kullanabilmek için bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam merhaba aldınız mı motoru bende mojitoya hayran oldum siz ne yaptiniz acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • £BARRONN$ kullanıcısına yanıt

Biri cinli biri asyali

Hic Sym ile Arora ayni kalitede olabilir mi?

Görünüşe bakarsanız

Arora

Küba

Yuki

Rks süper

Ama hepsi çinli kendisi üretmiyor!!

Hero

Tvs

Bajaj yani hintliler

Sym-Kymco Asyalilar bakin.

Butce japona yetmeyebilir (Honda-yamaha-suzuki) ama gidip Çinli güzel gözüküyor diye para verilmez!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSUZU 4X2 D-MAX TAVSİYE ACİL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.