Şimdi Ara

Tavsiye Verebileceginiz Araba Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar TavsiYe Edebiliceginiz Araba Hangisi Acaba Nedenleriyle Birlikte Yazarsaniz İyi Olur...

• El arabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

El arabası.

harbidende böyle soruyo el arabası
  • gerçekten hiç derdi yok süper
  • valla kardeş bütcen ne bilsek ona göre cevap veriz mesela 20-25 bin ytl varsa git bitane c3 al 30-40 binliran varsa git reno megan yada opel astra mazda 3 al ne diyelim
  • Hyundai konusuna yazdığına göre size hyundai modelerinden önerelim.Evli değilseniz veya çocuk yoksa getz işinizi görür,bağaj istiyorsanız sedan olarak Era derim,hem bagaj hem sportiflik diyorsanız bütçenizde uygunsa İ30 derim.Dizel-benzin-lpg bu da sizin kullanım şartlarınıza bağlı.
  • arkadaşlar 2004-2005 model elentralar nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalnız yaşıyorsanız Hyundai i20 de yeterli olur.
  • helal olsun arkdaslar buyuk sabırla bu konuya bıle cvp verıyosunuz ne istendıgı bıle bellı degil....
  • İ30 derim
  • i30 lar çok güzel de bana tuzlu geliyor.
    15-16.000 civarı elentra bakıyorum. Aile arbası olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

helal olsun arkdaslar buyuk sabırla bu konuya bıle cvp verıyosunuz ne istendıgı bıle bellı degil....

Evet arkadaşımız isteğini ve beklentilerini tam olarak yansıtamamış,ancak Hyundai bölümüne yazmasından yola çıkarak arkadaşlarımız sağolsunlar cevaplamışlar ve gerçekten şimdilik yeterli bir açıklama yapıldığını düşünüyorum.Konuyu açan arkadaşımız gelirse konu daha da netlik kazanır.
  • Saymadığınız daha İ10 var, Matrix var, Sonata var. Var oğlu var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.