Şimdi Ara

Tavsiye verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sınıfım daha ygsye çalışmaya yeni başladım sizce çok geç kalmışmıyım bide okul sınavlarıyla zor oluyo okulu aksatmaya değer mi şimdiden ygsye hızlı bi giriş yapmak ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geç kalmadın hatta tam zamanında başladın. Bak bana ben Kasım Aralık gibi başladım 50k tamam süper değil ama sen şimdi başlarsan uçabilirsin

• Sağolasın peki okulu aksatsam sıkıntı olur mu

• seninle aynı durumdayım eğer çalışma iraden güçlüyse her ikisinide yapabilirsin ama seyrek bi tempoyla başlıcaksan 11.sınıf konularını göz ardı etmemekle birlikte her hafta bi ygs konusu çalışabilirsin.
  • Eyvallah hocam hazirana kadar mat ygs bitirmek istiyorum

• fem konu ozetli mat bitir

• bence ygs yi erkenden bitir ve hemen lys kas çünkü ygsden hiçbir zaman emeğinin karşılığını alamayacaksın.

• Hocam bende 11. sınıftayım bizim dersane sene başından beri ygs gösteriyor şu anlık 110 net civarı yapıyorum ama lys eksik kalıyor biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcinı

bence ygs yi erkenden bitir ve hemen lys kas çünkü ygsden hiçbir zaman emeğinin karşılığını alamayacaksın.

Haklısın usta

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns Altn

11. Sınıfım daha ygsye çalışmaya yeni başladım sizce çok geç kalmışmıyım bide okul sınavlarıyla zor oluyo okulu aksatmaya değer mi şimdiden ygsye hızlı bi giriş yapmak ? Şimdiden teşekkürler

gecin de geci bu

sen şimdiden mezuna kal
  • Merhaba. Size tavsiyem YGS'yi LYS'den daha fazla önemsememenizdir. Çünkü belirleyici olan LYS'dir. 2. bölüm konuları zordur ve uzun soluklu çalışma gerektirir. Fakat 1. bölüm her daldan insanın yapabileceği şekilde dikkat ve hız ölçücü sorulardır. Ak koyun kara koyun LYS'de belli olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.