Şimdi Ara

tavsiyeleriniz nedir dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laedek 6600gt marka ekran kartım var ve çok ısınıyor fan almayı düsünüyorum üstündeki fandan hariç bir fan ne önerirsiniz istanbuldayım ve kaç liradır saolun simdiden

• Öncelikle şunu sorayım;kartın kaç dereceye kadar çıkıyor;idle ve load???
  • idle ve load ne demek bilmiyorum ama makine ilk açıldığında 45 derece oyunlarda felan kaç olduğunu bilmiyorum benim sorunum donma yani herhangi oyunun herhangi bir yerinde makine kitleniyor bende düsündüm denemeler yaptım ve ekran kartının çok ısındığını düsündüm sorunumun ayrıntısı asagıdaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_3344127/mpage_1/key_//tm.htm#3348389

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaldarici -- 7 Temmuz 2005, 8:29:03 >
  • idle --- sistem boştayken

load --- oyunlarda felan sistem full kullanılırken

diye biliyorum
  • Bu kartın fazla ısındığını ilk defa senden duydum. Driver sorunu olmasın?
  • yukarıda verilen ısılar normaimi
  • hobbbaaa tam almaya karar vermişken açılırmı böle başlık beaaa? arkadaşlar başka başına böyle bişey gelen warmı leadtek ile?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet cevap werinnn şu garibanın yüreğine bi soğuk su serpin lütfennn.Zaten kafam patladı leadtek te karar kılana kadar.
  • ısılır diyorum yukarıda yazdıklarım normalmi

kartta genel bir sorunmu bilmiyorum
  • kise bilmiyormu arkadas
  • Nasıl bir kasa kullanıyorsun? Kasan dandik ise hava sirkülasyonu yetersizdir. Kart bi sorun çıkartıyor mu? Yani performansında bir gerileme oluyor mu oyun oynarken?
  • oyunlar gayet iyi oynuyorum takılmadan kasa p4 vidasız harici 1 adet fan var 70 ytl aldım kasa kapağı kapalı açıkta yapsan aynı oluyo
  • bence tam kartın fanının önünde başka bir pci kart(tv kartı, ethernet kartı, modem vs) takılı olabilir. böylece hava sirkülasyonunu engeller. bir kasanı açıp bak bakalım. birde pc çalışıyoken fanın dönüp dönmediğine falan bak.
  • evet önünde tv kartı var aralarında bir slot bosluk var o kadar yakın değil yani ama senin için aksam kasanın en sonuna tasıycam tv kartını birde bende zalman 7700 cu fan var yani kasanın içi serin bu fanın bir özelliğide agp karta ve remlerede hava sirkülasyonu yapıyor kasa kapalı ayağımı hanastırıyorum dısarıya soğuk hava vuruyor iyi bir fan yani ekran kartımda ona baya yakın

ekran kartının fanını kontrol ettim dönüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.