Şimdi Ara

Tavsiyeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçeyi epey zorlayıp 160 kadar çıktım. Fakat karar vermekte zorlanıyorum. Kimisi diyor sıfıra yakın dopdolu paket i20 1.0 turbo al kimisi diyor yaşı biraz olan comfortline polo bak. Kimi de diyor sıfır clio bak. Siz ne diyorsunuz benim gönlüm Polodan yana 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kesinlikle gidip i20 almalısınız. Hiç bir açıdan sizi üzmez. Diğer araçlara bakmanıza gerek bile yok.
  • sanırım otomatik bakıyorsunuz, yaşı olan polo dsg den dolayı riskli olur. i20 ile clio arasında ben olsam 1.3 tce clio seçerdim, o fiyata touch hatta biraz pazarlık ile icon paket sıfır cilio alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman INC.

Bence kesinlikle gidip i20 almalısınız. Hiç bir açıdan sizi üzmez. Diğer araçlara bakmanıza gerek bile yok.
    Aracı çok beğendim fakat düşük motor muhabbetine daha sonra elden çıkarırken sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum bir de yakıt mevzusu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

sanırım otomatik bakıyorsunuz, yaşı olan polo dsg den dolayı riskli olur. i20 ile clio arasında ben olsam 1.3 tce clio seçerdim, o fiyata touch hatta biraz pazarlık ile icon paket sıfır cilio alınır.
    Evet yazmayı unutmuşum otomatik olacak. İşte sizin gibi düşünenler karıştırdı kafamı 😃 En dolusu hangi paket oluyor clionun

• en dolusu icon paket oluyor, touch orta joy ise en alt paket. isterseniz bayiye gidip 1.0 turbo i20 ve 1.3 tce icon cilio yu yerinde görün fiyat alın hatta test sürüşü yapın. aldığınız hangisi olursa olsun içinize sinsin öyle alın
  • quote:

en dolusu icon paket oluyor, touch orta joy ise en alt paket. isterseniz bayiye gidip 1.0 turbo i20 ve 1.3 tce icon cilio yu yerinde görün fiyat alın hatta test sürüşü yapın. aldığınız hangisi olursa olsun içinize sinsin öyle alın
    Clio 1.3 biraz yüksek kaldı benim fiyat aralığıma şimdi baktım da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 tce edc toch paket liste fiyatı 167 bin, bayiye gidip hem fiyat alın hemde test sürüşü yaparsınız rahatlıkla 160 a inerler sakın liste fiatını vermeyin
    hatta bi kaç bayiden fiyat alın kimisi daha cazip teklif verebiliyor

zaten galaerilerde 160 civarına satıyor ki pazarlıkla 160 ın altına bile indirirsiniz

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    https://www.sahibinden.com/renault-clio-1.3-tce?sorting=price_asc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 7 Temmuz 2020; 10:16:0 >

• hocam polo dsg den ötürü sıkıntılı bir araç ayrıca kasası da artık eskimeye başladı..

yerinizde olsam eat8 li 1.2 opel corsa edition paket bakardım. gayet tatmin edici bir araç paket olarak.. ayrıca bildiğim kadarıyla şerit takip asistanı uyarı vermiyor direk direksiyona müdahale ediyor.. rakamı yükseltirseniz daha güzel özellikleri olan paketlerde mevcut, üstelik 2020 kasa olduğu için rahat 2025 e kadar yeni model çıkar mı düşüncesi olmayacak

Hız Sabitleyici
    Otomatik Arka Camlar
    Yokuş Kalkış Desteği
    60/40 Katlanabilir Arka Koltuklar
    16" Alaşımlı Jantlar
    LED Ön Farlar
    Arka Park Sensörü
    Ön Çarpışma İkazı
    Trafik İşareti Tespit Sistemi
    Şerit Koruma Özelliği ile Şerit Takip Sistemi
  • Ne kadar acı 160 BİN TL 'ye konu olan araçlara bak . İ20 falan nedir yurt dışında yüzüne bakılmaz bu araçların . Daha 2-3 yıl önce bu bütceye Mercedes e serisi alabilirdi arkadaş

• o paraya gidip elantra alsanız daha iyi bir seçim olur
  • Golf bile alınır o paraya. Sıfır olsun diyorsanız clio 5 öneririm bende tercihimi clio 5 ten yana kullandım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

1.3 tce edc toch paket liste fiyatı 167 bin, bayiye gidip hem fiyat alın hemde test sürüşü yaparsınız rahatlıkla 160 a inerler sakın liste fiatını vermeyin
    hatta bi kaç bayiden fiyat alın kimisi daha cazip teklif verebiliyor

zaten galaerilerde 160 civarına satıyor ki pazarlıkla 160 ın altına bile indirirsiniz

https://www.sahibinden.com/renault-clio-1.3-tce?sorting=price_asc
    Teşekkür ederim en iyisi gidip konuşmak sanırım bayiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

hocam polo dsg den ötürü sıkıntılı bir araç ayrıca kasası da artık eskimeye başladı..

yerinizde olsam eat8 li 1.2 opel corsa edition paket bakardım. gayet tatmin edici bir araç paket olarak.. ayrıca bildiğim kadarıyla şerit takip asistanı uyarı vermiyor direk direksiyona müdahale ediyor.. rakamı yükseltirseniz daha güzel özellikleri olan paketlerde mevcut, üstelik 2020 kasa olduğu için rahat 2025 e kadar yeni model çıkar mı düşüncesi olmayacak

Hız Sabitleyici
    Otomatik Arka Camlar
    Yokuş Kalkış Desteği
    60/40 Katlanabilir Arka Koltuklar
    16" Alaşımlı Jantlar
    LED Ön Farlar
    Arka Park Sensörü
    Ön Çarpışma İkazı
    Trafik İşareti Tespit Sistemi
    Şerit Koruma Özelliği ile Şerit Takip Sistemi
    Teşekkürler opele nedense hiç bakmadım bir inceleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ne kadar acı 160 BİN TL 'ye konu olan araçlara bak . İ20 falan nedir yurt dışında yüzüne bakılmaz bu araçların . Daha 2-3 yıl önce bu bütceye Mercedes e serisi alabilirdi arkadaş
    Maalesef öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

o paraya gidip elantra alsanız daha iyi bir seçim olur
    İlk arabam olacak ve tek kişiyim o sebeple hb bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GayrimeşruDanışmanıÖzgür

Golf bile alınır o paraya. Sıfır olsun diyorsanız clio 5 öneririm bende tercihimi clio 5 ten yana kullandım
    Golf bulamadım ki o fiyata Polo bile zor yani. Aslında ilk arabam olacak ve arabadan süper anlıyor değilim ortalama kullanıcıyım bu yüzden sıfır mantıklı mi bilemedim ondan soruyorum

• 160 bin vermişken C segment bir araç alsanız ikinci el. Auris, Seat Leon veya 308 olabilir.

• ayseerdgn A kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bulamadınız 40 50 bin km de golf dolu var. Opel astra k da güzel araba onlarada bakabilirsiniz. Hatta bmw 1 serisi bile bakılır 100 bin km de falan olur ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasquinard

160 bin vermişken C segment bir araç alsanız ikinci el. Auris, Seat Leon veya 308 olabilir.
    Leonla girdim olaya ama istediğim yaşta km’de temizlikte bulamadım. Leon kullanıcıları da biraz hor kullanıyor sanırım 😃 Toyota ve Peugeot hiç girmedim ön yargım var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.